Character Ask

3.9K 197 40
                                    

Wade Easter:

1) Jak by sis přestavoval rande s Winter?

Uf... Tak tohle je těžká otázka. Popravdě jsem o tom ještě nikdy nepřemýšlel. Ale asi bych jí vzal na to dětské hřiště, kde jsme se poprvé potkali. (pozn. aut. široce se usměje) Možná bych tam udělal nějaký piknik nebo něco takového.

2) Miluješ mě?

(pozn. aut. rozesměje se) Holka mám tě rád, ale miluji jen jednu holku. A tou je Winter, to je moje princezna.

3) Co by jsi dělal, kdyby jsi zjistil, že pan neznámí z poutě je bratr Winter?

No,... Tak asi bych se šel zabít. (pozn.aut. na chvíli se odmlčí a poté pokračuje) Ale ne, teď vážně. Šel bych za Win se jí omluvit. Kdyby se mnou nechtěla mluvit, tak bych koupil pugét růži, před jejím oknem si klekl na kolena a zpíval jí omluvnou serenádu. (pozn. aut. lehce se zasměje)

4) Jak jsi se cítil po tom, co ti Winter řekla, že tě miluje?

(pozn. aut. široce se usměje a v očích se mu objeví veselé zamilované jiskřičky) To nejde popsat. Ale můžu říct, že to byl jeden z dvou nejlepších pocitů, co jsem kdy zažil! (pozn. aut. na jeho tváři se objevil zasněný výraz)

5) Litoval si toho, že tě Win políbila a tys jí nechal odejít?

Určitě. V té době jsem si možná tak neuvědomoval, ale teď si to uvědomuji až moc. Byl jsem blbec. Měl jsem se vykašlat na kluky a být hlavně s ní. Všechno mohlo teď být jinak. (pozn. aut. v jeho očích se objeví slzy a na chvíli si dá hlavu do dlaní)

6) Jak dlouho už máš Win rád?

Už hodně dlouho. Víc než kamarádku jsem jí začal mít rád po tom polibku, takže od deseti let. Teď je nám devatenáct, takže již devět let.

7) Jaká je tvá oblíbená barva?

Tmavě modrá. I když v šatníku mám převážně černou.


Winter Jackie:

1) Ulevilo se ti, když si Wadeovi řekla, co k němu cítíš?

Částečně ano, ale také ne. Jsem ráda za to, že jsem se konečně odvážila mu to říct. Ale bojím se toho, jestli mě někdo neslyšel. Přeci jen jsem mu to říkala na chodbě ve škole. Možnost toho, že by nás - spíše mě - někdo slyšel je minimální, ale i tak dost vysoká.

2) Co bys dělala, kdyby ti Wade řekl, že tě miluje?

(pozn. aut. široce se usměje) Určitě bych byla ráda. Ale neřekla bych mu to nazpátek, protože jsem se kvůli němu hodně natrápila. Takže bych ho nějakou dobu trápila i já. Zase ne tak dlouho, aby mi utekl za někým jiným. Stejně bych to vydržela jen chvíli a poddala se mu. I když si myslím, že by mi to nikdy neřekl, protože ke mně necítí, to co já k němu.

3) Nejšílenější věc, co jsi kdy udělala?

Bungee jumping. Možná vám to bude znít normálně a nijak šíleně. Ale já si tak připadala, protože jsem do toho šla, i přes mou panickou hrůzu z volných pádů.

4) Měla jsi někdy ráda i někoho jiného než Wadea?

(pozn. aut. hlasitý smích) Jednu dobu jsem měla crush na svého bratra.. Ale jinak ne, nikdy jsem neměla nikoho ráda, tak moc jako Wadea.

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now