2.kapitola

7K 473 10
                                    

° Winter Jackie °

,,Čau kočko." řekl mi s mrknutím a pak pokračoval ,,Příště si dávej bacha kam jdeš."

Protočila jsem oči a řekla ,,No nazdar.. Tak nemášstát hned vedle mé skříňky v prostoru, kudy pak odcházím na hodinu..!".

Chystala jsem se ho obejít, ale to by mě nesměli zastavit jeho paže a nestáhnout mě tak zpátky.

,,Co chceš Easter?" zavrčela jsem na něj.

Protočil pobaveně oči.

,,Mám sice rád oslovení Wade, nebo pane Eastre, ale když jinak nedáš Jackie.."

,,Pane Bože, že já jsem vůbec dneska do té školy jezdila..." myslela jsem si, že jsem si to jen myslela, ale Easterovo uchechtnutí mluví za vše... ,,... kurva, já to řekla nahlas, že jo?!" byla to spíše řečnická otázka, ale i tak se mi dostalo odpovědi, od toho povrchního kreténa.

,,Už to tak bude." chvilku se odmlčel a pak pokračoval ,,Ty si dneska jela do školy autem?" řekne se šibalským úšklebkem a já už vím, co má na mysli.

Přeci jen je řada na něm, aby nějak ztrapnil mě, protože já jsem ztrapňovala naposledy. A to tak, že jsem našemu dokonalému panu Easterovi dala na židli lepidlo. Protože vím, že sedí vždy na tom jednom a tom samém místě, tak to bylo vcelku jednoduché. Pak jsem ho vyprovokovala tak, že si musel prudce stoupnout, a co se neozvalo? No přece roztrhnutí látky.. Na to jak se koukal NIKDY nezapomenu.

,,Ne, autobusem." vyplázla jsem na něj jazyk.

,,Nelži Jackie! Ty a autobusem? To je jako bych já tancoval balet!" řekl s vítězným leskem v očích. Jak si myslí, že vyhrál chlapeček.. Cha..

,,A kdy máte vystoupení?" řekla jsem mu s hraným zaujmutím.

,,Co?" bylo vidět jak je zmatený asi mu to nedocházelo, chudáčkovi. Musím využít situace! Tohle si za opasek nedá!

,,No přece to vystoupení! Labutí jezero, nebo Louskáček, nebo, co vy tancujete. Já se v tom baletu nevyznám, ale ty jako velmi nadějný baleťák a celkově, tanečník přeci ano! Ráda bych se na tebe přišla kouknout." zakřičela jsem s falešným nadšením na celou, školu, protože jsem věděla, že nedaleko odtud má kabinet náš učitel tělocviku, který má i nějaký taneční kroužek v centru města. A nutně shání tanečníky na Louskáčka.

Bylo vidět jak zuří a je zmatený navzájem. Já jsem, ale ještě neskončila.

,,Jo a moje neteř by ráda tancovala balet! Moc se jí to líbí, jsou jí asi tři roky. Tak já jí povím, že se toho klidně ujmeš, jen prosím. Nezneužij ji jako ty dva chlapečky, jak si vypomáhal v kostelní školce! Děkuji, jsi fakt hodný Wadeíčku!" zakřičela, objala jsem ho a dala pusu na tvář, při které nějak ztuhl...

Asi si uvědomil, co jsem mu teď způsobila. Jestli ho tam fakt Herodes dokope, tak se na to předatavení Louskáčka půjdu kouknout. A hned do první řady! Abych viděla ten jeho sexy zadek v legínách zblízka..

Počkat! Řekla jsem teď sexy ve spojením s jeho zadkem? S Wadeovo zadkem?

No to je jedno.. Zajímalo by mě, co na mě má nachystaného, určitě to bude něco velkém. Vcelku se i bojím, ale snad to nebude tak hrozné.

Po šesti úmorných hodinách je konečně pauza na oběd a pak následuje tělocvik, z kterého jsem uvolněna. Takže to znamená jediné.

Moje kroky povedou do školní knihovny, která bývá prázdná, až na mě a pana tajemného, kterého v knihovně potkávám už od prváku, vždy je tam ve stejný čas, a já stále nevím, kdo to je.

Ahoj. Snad se Vám část líbí.
W/❤ Specko

P.S.: Určitě jste si všimli nového coveru, za který vděčím@hokejkaa-11

LIBRARY ✔Där berättelser lever. Upptäck nu