12.kapitola

5.6K 365 9
                                    

○|z pohledu třetí osoby|○

Když v tom začalo zvonit na první hodinu.

Což zapříčinilo to, že se oba dva od sebe odtrhli. Nebo, tedy spíše odtáhli, či probudily z transu. Sice u sebe již nebyli tak blízko jako před chvílí, ale i tak se na sebe upřeně koukali. Byli ve svých myšlenkách, aniž by o tom věděli tak oba dva přemýšleli o hodně podobných věcích.

Hlavním tématem jejich myšlenek byla samozřejmě událost, která se před chvílí stalo, a co všechno by se ještě mohlo stát. Kdyby nezazvonilo.

Wade měl své myšlenky jednoznačné. Stoprocentně zaklínal zvonění a od teď ho začal dokonce i nenávidět, i když ho před tím tak miloval. Protože věděl, že je to konec trápení v hodinách, které ho po většinu času hodně nudily. Jednou dokonce přemýšlel nad vyskočením z okna. Bylo to hodina biologie, bylo to tento rok v září. Seděl na rozkaz učitelky v první lavici u okna s Nicole Bayerovou.. Holkou která po na něm mohla oči nechat. On také nemohl spustit oči.. Nýbrž ne z Nicole Bayerové, ale ze všeho, co v tu chvíli kolem něj prosvištělo vzduchem, nebo na obtloustlé učitelce jak se zvrhlé mládeži snaží domluvit, že to co vidí není lví sexuální akt, nýbrž bitka dvou lvů. O to  kdo bude vůdce smečky. Takže starý lev s mladým, bojující na život a na smrt. Studenti si to ovšem nenechávali vysvětlit a dokolečka profesorce biologie vykládali o tom, že je to lvů homosexuální pár

Tak strašně moc chtěl ochutnat její rty. Chtěl poznat jaké to je. Líbat holku, kterou milujete, a ne nějakou fuchtli z laciného baru. Ano, čtete správně. Opravdu si Wade přiznal, že Winter miluje. Má jí rád už hodně dlouho. Od páté třídy na základní škole. To se totiž přistěhoval. Až do deváté třídy ani nevěděl, že bydlí kousek od ní. Přesněji jen o ulici dál. Je mu líto, že ona to neví. Jeho dům je na menším kopci, takže má skvělý výhled na město a vidí i k ní. K Winter. Ta o tom, ale neví. Vždy když jí viděl s někým jiným píchlo ho u srdce. Šel do baru a tam se opil. Pak svedl jednu z výše uvedených slečen a tvrdě si s nimi za-souložil. Bylo mu jedno, že za to ony dívky nemohou. Potřeboval ze sebe dostat ten vztek a v posilovně měli zavřeno. Sice měl domácí posilovnu, ale moc se mu tam chodit nechtělo. Byla tam pořád jeho mladší patnáctiletá sestra Euren s jejíma dvěma kamarádkami.

Stáli tam už celkem dlouho. Beze slova. Ani jeden, ale nechtěli nic říct, protože jim to ticho vyhovovalo. Nebylo to to ticho, kdy nevíte co máte říct. Tohle bylo jiné. Tohle bylo to ticho příjemné. Pořád stáli a přemýšleli. Wadeovo myšlenky se pořád upírali stejným směrem, který je výše zmíněný. Myšlenky Winter se točili kolem toho, jaké by to bylo. Kdyby nezvonilo a jejich rty se spojili v jedny. Zajímalo jí to tak moc, že nějakou dobu uvažovala i nad tím, že se je pokusí spojit znovu. To si nakonec rozmyslela. Myslela si totiž, že Wade lituje té chvíle, kdy se k sobě začali naklánět a kdy byli naklonění tak, že se málem políbili.

To si myslel i Wade. Oba dva si mysleli, že ten druhý toho lituje. Ale nevěděli, že to tak není. Protože oba toho sice ano litovalo, ale v tom smyslu, že jim bylo líto, že se jejich rty nespojili.

Wadea pak napadlo, že se bude muset zeptat jeho KAMARÁDKY z knihovny, jestli neví jak zapůsobit na holku, kterou nemůže mít. Kvůli těm dvěma blbýma gangama. Ještě jedno velké ,plus' ta holka, na kterou chce zapůsobit ho totiž nenávidí..



•••

Snad Vás tato kapitola, o ničem, neunudila k smrti..

Je ale celkem důležitá hlavně některé části z ní, a omlouvám se, že je tu kapitola o jeden den později než měla být. Ale včera na to již nezbyl čas,.. :-)

Specko_07

LIBRARY ✔Onde as histórias ganham vida. Descobre agora