1.kapitola

10.7K 481 18
                                    

Pokojem jedné mladé dívky, jménem Winter Jackie, se začali ozývat první tóny písničky Throne od Bring Me The Horizon.

Remember the moment
You left me alone and
Broke every promise you ever made
I was an ocean
Lost in the open
Nothing could take the pain away

A to znamenalo jediné. Budík. Věc, co ze srdce nenávidí, a nenávidět bude. Bylo to upozornění, že musí jít opět do školy. Z jedné strany se jí tam nechtělo, protože neměla domácí úkol z Algebry, ale ten si když tak, může od někoho opsat, přeci jenom, každý jí podlejzá, aby s ním alespoň promluvila.

Ona totiž Winter, je nejznámější dívka na škole a každý se s ní chce kamarádit. Většinou to jsou holky, někdy i nějaký kluk. Ale ty se raději baví s ním.

Do školy se těšila, jenom kvůli tomu, že si bude moct jít opět o volné hodině číst do knihovny, což je její jediné tajemství, co neví nikdo. Vždy na všechno někdo přišel, ale tohle si střeží. A to jako oko v hlavě.

Těšila se, jestli tam opět potká pana tajemného. Kdyby jen věděla, kdo to je..

Věděli toho o sobě hodně, ale to kdo jsou ne.

Dívka vypnula budík, vstala a šla do koupelny, kde udělala raní hygienu. Musela si na svém vzhledu dát hodně záležet, protože by jinak byla středem pomluv, o co samozřejmě nestála, protože by jí to zkazilo její pověst.

I když by se možná mohlo zdát, že je schopna na sebe vyplácat tunu makeupu,.. apod..

Tak to nebyla pravda. Vždy si dala jen vyživující krém, který následně zapudrovala, černou slabší linku na oči, větší vrstvu řasenky, protože její řasy byly na konečkách blonďaté. Bezbarvý lesk na rty a to bylo vše. Své delší kaštanové vlasy si stáhla do neposlušného drdolu.

Poté vyšla z koupelny a zamířila si to do svého pokoje, kde už měla přichystané oblečení, na tento den, ze včera. Vzala si černé skinny jeans, na každé straně s koženým páskem a kapsy ohraničené zlatým zipem. K tomu šedé tričko s bílím melírem a všemožnými dírami a dírkami na různých místech.

Pak seběhla do kuchyně, kde měla přichystanou snídani, se vzkazem, ať se jí daří. A ještě tam bylo napsáno, že její rodiče museli na služební cestu, na dva týdny do kanadského Vancouveru a doufají, že za tu dobu, co nebudou doma, jim jejich jediné dítě nezničí střechu nad hlavou.

Na druhé straně, byly pro jistotu vypsané čísla na hasiče, rychlou, záchranou službu, ambulanci, policii, linku bezpečí, jejich čísla, čísla jejích prarodičů.... apod.

Našlo se tam i číslo na pizzerii, nebo čínskou restauraci. Byly vcelku zámožná rodina, takže si Winter mohla dovolit každý den objednávat čínu, nebo pizzu. Hned po snídani a předčtení lístku věděla, že musí všem říct, o párty, která se u ní bude o víkendu pořádat.

Samozřejmě nepozve všechny. Hlavně 'gang' okolo JEHO!

Wadea Eastera.

S ním byly prostě problémy.

Pak si šla obout své oblíbené, už hodně ošoupané, černé kotníčkové Converse.

Pak už vyšla ze dveří, směrem ke své bílé audi A6. O kterém si všichni myslí, že ho dostala od svých rodičů, protože jim to Wade nakecal.

Ale pravda je taková, že si na něj sama vydělala a to tak, že o letních prázdninách letěla na celé dva měsíce do Švédska, kde si přividělávala jako hosteska, na nejlepších akcích ve Švédsku, poté pomáhala v knihkupectví a ještě nafotila nějaké fotky, pro švédskou kosmetickou značkou Essence.

Nastoupila a vyjela ke škole, kterou měla asi půl hodiny cesty autem.

Parkovala trochu dál od školy, u jedné z největších a nejluxusnějších firem v Los Angeles, kde se její audi A6 stratí. Protože se bojí toho, co všechno by jí s jejím miláčkem mohl Wade udělat.

Když vešla do školy, koukala se všude kolem sebe koutkem oka, aby to nevypadalo, že se bojí. Všichni jí zdravili, až na nějaká individua, která patřila do gangu Wade.

Ano na této škole byly dva gangy. Vlastně tři....

Jeden nesl název Winter gang. Sama Winter nevěděla, žeje to její gang a je jejím presidentem.

Druhý se jmenoval Wade gang, tento gang patřil Wadeovi Easterovy. To on byl vlastně ten, kdo gangy vymyslel.

Třetí a poslední gang se jmenoval Ty ostatní gang. Ano, všechny názvy vymýšlel Wade.

Všichni z těch ostatních byly nějací odpadlíci, emaři, šprti, homosexuálové (teda ti, kteří vyšli s pravdou ven.. Ve všech gangách jich bylo několik), ty divní, feťáci, alkoholici... apod.

Šla si ke skříňce vyzvednout učebnice a když jí zavírala a otičila se k odchodu narazila do nějaké tělesné schránky nějakého člověka. A ne jakéhokoliv člověka. Narazila do těla Wadea Eastera.

Kapitoly budou vycházet každou sobotu.

W/love
Specko_07

#PrayForParis

LIBRARY ✔Where stories live. Discover now