Bölüm 31 'Değişim'

5.1K 225 16
                                    

Herkese merhaba, nasılsınız :) biliyorum çok beklettim, dediğim gibi işe girdim :( hikayeden uzaklaştım ister istemez. Bugün izinliyim ve son cümleleri de yazdım. İşte budur, umarım beğenirsiniz:) beklediğinize değecek bir bölüm olduğunu düşünüyorum. En azından çok uzun olduğunu düşünüyorum. Keyifli okumalar dilerim. Bu arada yeni instagram hesabı açtım. Takip etmek isteyenler için beklerim:)

BÖLÜM ŞARKISI: BEAST-ON RAINY DAYS

Ayrıca bol bol yorum beklerim. Hepinizi öperim severim :***

***


"ARABAYI ÇIKARIN ÇABUK!!!"

Yağız, Simay'ı kucakladığı gibi dışarı çıkardı, Tankut ve diğerleri arkasından giderken o öndeki arabaya atladı.

"HIZLI SÜR! ÇABUK SÜR!!"

Simay'ı dizine uzandırdığında ellerini elleriyle birleştirdi. Ne olur onlara bir şey olmasın Allahım...


Hastaneye vardıklarında Yağız, sedyenin gelmesini beklemeden onu kucağına alarak muayene odasına doğru koşturdu. Tankut bey, ardlarından yetişmişti.

Yağız, Simay'ı yatağa uzandırarak dışarı çıktı. Koridorda onlara doğru koşarak gelen doktora karşılık Tankut araya girdi.

"Tamam ben buradayım!" diyerek onların odaya girmesini engelledi.

"Yasemin hemşire siz benimle gelin," diyerek yalnızca tek birini içeri aldı.

Yağız telaşla odada volta atıyor, ellerini birbirine sürterek stressini atmaya çalışıyordu. Tankut, Simay'ın yanındaki sandalyaye oturdu.

"Telaşlanacak bir şey yok Yağız, sen dışarıda bekle."

"Tankut bey, kalmalıyım dışarıda duramam!"

"Lütfen Yağız, işimize engel olma," diyerek ellerini çekmeceye uzattı Tankut bey. Yağız odadan sessizce çıktı.

Yasemin hemşire, Simay'ın tshirtünü kaldırarak karnını açtı. Tankut bey eldivenlerini eline geçirdi ve çekmeceden kremi çıkardı. Simay'ın karnına nazik hareketlerle sürerek makineyi eline aldı. Karnında gezdirirken boğazı düğümlenmişti. Ekranda gördüğü bebek ile tuttuğu nefesini yavaşça saldı. Yasemin hemşirenin dudakları yukarı kıvrılırken Tankut bey "Şükürler olsun..." diyerek sakinleşti. Bir süre daha bebeği izledikten sonra makineyi kapattı.Eldivenlerini elinden çıkardı.

"Yasemin hemşire, Simay hanım'a kan testi yapacağız, malzemeleri getir!"

Yasemin hemşire bütün dikkatini dağıtarak odanın bir köşesine koşar adım gitti. Lastik ve birkaç iğne ve kutu alıp geri döndü. Simay'ın kolunu dizine uzattı ve lastiği dirseğinden yukarıya sıkıca bağladı. Kan testi için birkaç kan küçük kan tüpünü doldurup lastiği geri çıkardı. Testleri laboratuara göndermek için odadan çıktı ve koridor da bir dolu insanla karşılaştı.

"SİMAY NASIL?" dedi Yağız.

"Doktorumuz Tankut bey, gerekli açıklamayı yapacak Yağız bey, lütfen sakinlikle bekleyin..." diyerek yanlarından ayrılmaya çalışan Yasemin hemşireye Yağız sesini yükseltti.

"NASIL SAKİN KALMAMI BEKLERSİNİZ?! KARIM BÜYÜK BİR KAZA GEÇİRDİ!! BANA ONLARIN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEYİN ÇABUK!!!"

Yağız'ın sesi koridoru inletirken koridorda ki bütün hastalar, doktorlar ve ziyaretçiler onu izliyordu. Yağız'ı sakinleştirme işi Doğukan'a kalmıştı. Doğukan, Yağız'ı omuzlarından tutarak yerine oturtmaya çalışırken Yağız omuzlarını silkti.

BEŞİK KERTMESİ 2 'Mafyanın Gelini'Where stories live. Discover now