-ALINTI-

3.4K 141 14
                                    

Yeni bölüm yayınlanacağı zaman instagram hikaye sayfamdan duyuracağım. Ayrıva hikaye kesitlerini oradan da okuyabilirsin. Göz atmayı unutmayın. Hala yazmaktayım... :) bomba gibi bir bölüm gelecek sıkı durun...

...

"Yağız... çok sever. Sevdiğini güldürmeyi... ona şakalar yapmayı... bir gün seni tekvandoya götürüp takıma dövdürtecek kadar gözünü korkutabilir..." dedim acı ile gülerek. Ağlamamak için dişlerimi sıktım ve başımı eğip konuşmaya devam ettim.

...

"Basketbol... çok iyi basketbol oynar. Takım oluşturduklarında onun tek olduğunu karşı takımın sayısının çoğunluk olduğunu çok kez görmüşümdür. O çok iyi bowling oynar birde... Yağız... gıcık olduğu biri varsa eğer onunla uğraşmaktan zevk alır. " diyerek durdum. Düşünmeye devam ettim.

"Devam et lütfen" dedi beni pür dikkat dinliyordu.

"Sevdiğinin canı acıdığında ortalığı yıkar... 'erkekler ağlamaz' kaidesinin tek istisnasıdır. Canı acıdığında çok acıdığında... sevdiği onun canını acıttığında ağlar. Dıştan sert görünür, cüssesi büyüktür, bakışları keskin ama bir o kadar korumacıdır. Korumacı tavrı öyle büyüktür ki takip bile ettirir başına bir şey gelmesin diye. Aslında o bir karıncaya bile zarar veremez yeter ki sevdiğinin canı yanmasın. Çok kıskançtır. 100 gün pantolon giy 1 gün etek giy yine de bağırır çağırır. Sanki hep etek giyiyormuşsun gibi tepkisi büyük olur. Kıskançlığı aslında abartıdır ama sevdiğininde gözüne batmaz bu tepkileri. Yüzün görünmesin diye yüzüne atkı dolar ve bunu garipsemez bile. Ha birde çorba... çorba içmeyi sevmez. O hasta olduğunda sanki sen hastaymışsın gibi ilgilenmeye devam eder." Son kez nefes aldım. "Bu kadar..."dedim nefesimi vererek. Başımı kaldırıp yüzüne baktım.

"Sen... içinden sana yardımcı olacak olanı seç ve yoluna öyle devam et..." diye ekledim.

Bu kim ile kim arasında geçen bir sohbet tahminleri alalıım :))) çokta zor olmamalı tahmin etmek :)

BEŞİK KERTMESİ 2 'Mafyanın Gelini'Where stories live. Discover now