Bölüm 22 'Aşk vakti.'

6.3K 254 18
                                    

Herkese merhabalar :) yeni bölümü sonunda getirebildim. Umarım çok çok beğenirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Hikayenin gidişatını beğenip beğenmemeniz önemli benim için. Haydi göreyim sizi diyerekten hikayeye bırakıyorum :) keyifli okumalarrr :***

Bölüm şarkısı: Gripin-Aşk Nereden Nereye


***

"Bebek istiyorum... Yağız."

Yağız'ın nefesi kesilmişti. Elini Simay'ın beline daha sıkı sarmaya başladı. Simay başını kaldırıp Yağız'ın gözlerine baktı ve ekledi.

"Bebek istiyorum Yağız... evlenince..."

Yağız yutkundu. Simay'ın bu cümlelerine karşı utanıyor muydu? Simay'ın tek gördüğü bunu söyledikten sonra Yağız'ın yüzünde oluşan o tatlı ifadeydi. Gülümsemek istiyor da yapamıyormuş gibi, cesareti yokmuş gibi... Simay dudaklarından öptü. Yağız sıktığı kaslarını yavaşça serbest bıraktı. Yağız... Simay'a karşı koyamıyordu.


1 saat kadar Simay'ı uyutmaya çalıştı. Fakat Simay uyumamakta direniyordu. Yağız'ın eli ile oynuyor, kirpiklerine dokunuyor, nefesini boynunda gezdiriyordu. Ve durmadan "seni özledim" diyordu. Bu Yağız'ın hoşuna gitse de uyutmaması gözlerini acıtıyordu. Onu üzmemek için sesini de çıkaramıyordu. Tek yapabileceği Simay yorulana kadar beklemekti. Simay yorulurdu değil mi?


Yorulmamıştı. Sohbet ediyordu. Yağız'ı zorla konuşturmaya çalışıyordu. Yağız sonunda dikkatini dağıtmak için soru sordu.

"Doğum günün... ne zaman?"

Simay durdu.

"Nasıl bilmezsin Yağız aşk olsun," dedi trip atar gibi bir hali vardı. Bıyık altından gülmeyi de ihmal etmedi.

"İlk doğum günün olacak benimle geçireceğin... kaç yaşına basacaksın?"

"Seninle evlenebileceğim yaşa geleceğim," dedi Yağız'ın yanağından öperek.

"Ne zaman?"

"Sanırım... haftaya salıya denk gelecek."

Yağız başını salladı. Sadece başını salladı. Bu Simay'ın hoşuna gitmemiş olsa da sesini çıkarmadı Simay. Sonunda o da uyuyakaldı.


Sabah serin hava ile gözlerini açtı Simay. Cam rüzgardan açılmıştı. Yağız'ın kolları onu öyle bir sarmıştı ki üşümüyordu. Fakat Yağız'ın üşüdüğüne and içebilirdi. Ayağını kıpırdattı. Hala acıyordu. Yavaşça yataktan sarkıttı. Tek ayağının üzerine basıp ayağa kalktı. Yavaşça yürüyecekken Yağız'ın eli onu yakaladı.

"Nereye?" dedi Yağız yarı baygın vaziyette.

"P-pencereyi kapatacağım."

"Sen dur!" diyerek gözlerini tamamen açtı Yağız ve yataktan hızlıca çıkıp pencereyi kapattı. Geri yatağa dönerken Simay'ı da yeniden uzandırdı.

"Bugün tembellik yapalım."

Simay sesini çıkarmadan kendini tekrar Yağız'ın kollarına bıraktı. Yağız tekrar uyuyakalırken Simay onun yüzünü inceledi. Kirpiklerini saydı. Ve her sayısını karıştırdığında yeniden başladı. Fakat bu dur durak bilmiyordu. Sayımı bitmiyordu. Simay sıkılmıyordu. Yağız gözlerini hafifçe açtı.

BEŞİK KERTMESİ 2 'Mafyanın Gelini'Where stories live. Discover now