~1~

1.3K 59 0
                                    

"Mi, vstávej, zvonil ti budík ale asi jsi ho neslyšela, bude skoro os..." než to mamka dořekla, vyskočila jsem z postele.. V tom zmatku jsem na sebe naházela oblečení co mi přišlo pod ruku, rychle do sprchy, nasnídat a zeptat se " Mamiii?? Odvezla by jsi mě prosím do školy ?" dělám na ní psí oči a všechnu svou roztomilost se snažím použít na to aby mě tam odvezla. Jen si oddechne "Tohle je naposledy, mladá dámo.." Jen zakývám hlavou a pevně jí obejmu. "Jsi ta nejlepší máma na světě.

~

~

~

Ve škole je celej den nudnej jako obvykle. Ty hodiny jsou tak moc zdlouhavý, až z toho usínam na lavici. Zdá se mi o tom jak ležím s Jungkookem na nějaký zahradě a máme tam piknik, užívám si to, jak se na mě směje a já mu ten úsměv oplácím...když v tom, rána do hlavy o lavici když otevřu oči, uvědomim si, že na mě kouká celá třída a učitelka. " Mi, to musel být jistě zajímavý sen", řekla učitelka s naštvaným výrazem ve tváři. Celá třída se ovšem začala smát. Sakra ta hlava fakt bolí..musela jsem tou hlavou o lavici třísknout asi hodně.

~

~

Když zvoní na přestávku vycházim ze třídy a jdu směrem ke skřínce pro pití. Mezitím tam už na mě čeká Karin. Karin je moje nejlepší kamarádka už od školky. Bohužel nechodíme do stejné třídy, kvůli jejímu odkladu, takže je o rok níž ve druháku.  "Tak co, platí ta dnešní přespávačka u tebe ? ", ptá se nadšeně. Sakra ta přespávačka já na to úplně zapomněla. "Počkej moment.." rychle lovím mobil z tašky a vytáčim mamky číslo " No ahoj to jsem já, já jen, že jsem se tě zapomněla včera zeptat, jestli u nás Karin může dnes přespat..", čekám co mi odpoví, "Jestli máš uklizeno v pokoji a ve škole je to se známkama v pohodě, tak jo, ale příště mi dej vědět dřív, "Já vim promiň" "Musim končit pa", a zavěsí.

"Vše je OK, dněšní večer je náš, už se teším zvlášť na naše BTS" směju se s Karin na chodbě. "To si piš",vykřikne, "Přijdu v těch 6", řekne a rozejdem se do tříd, protože už zvoní.

Jungkook Loves Me ?!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon