INFO

282 21 1
                                    

Ahoj všichni :)

Tohle není klasická část tohohle příběhu. Jenom mě napadlo, že bych vás mohla trochu informovat o tomhle příběhu. Nebude to nic, v čem bych vás chtěla seznámit s dějem nebo tak, bude to jen rychlé info o tom co bylo a co bude :)

Když jsem začala tenhle příběh psát, psala jsem ho v přítomném čase. Chtěla jsem vyzkoušet jiný styl psaní a tak. Jenže potom jsem zjistila, že mi v tom stylu vůbec psát nejde :D Zkrátka a jednoduše, nechtějí se mi přepisovat celé minulé kapitoly do minulého času tak, aby to sedělo hezky do celých vět. Samozřejmě, že jsem přepisování neodflákla tak, že by to celé byla jedna velká splácanina slov a znamének :D Jenom jsem přepsala přítomný čas do minulého, někde, kde se to hodilo, jsem nechala přítomný. Takže příběh psaný v dalších kapitolách by měl být lepší a lépe čitelný :) Snad teď chytím nějakou kreativní chvilku a začnu zase pořádně psát :D :)

Já jenom doufám, že se vám zatím příběh líbí. Mám tak nějak promyšlené, co se v budoucnu stane a myslím si, že to bude pecka :) Psát mě baví, jenom moc nemám kreativní chvíle, nebo jak bych to měla nazvat :D :)

Kdybyste měli nějaké otázky k příběhu tak se rozhodně nebojte napsat nebo mě jakkoliv kontaktovat :D :)

Mějte se krásně! :)

PS: Nahoře máte hezkou fotku Benedicta, jen tak <3 *-*

Sherlock Holmes?|Sherlock BBCKde žijí příběhy. Začni objevovat