Partea 9 "Esti inca o adolescenta"

540 24 3
                                    

Melodia ce rasuna in boxele imense din Visage imi facea corpul sa se miste fara voia mea. Caleb ma luase la dans, iar eu ma simteam atat de bine langa el, incat nu ma mai interesa de nimic altceva. Esthera imi facuse semn sa mai dau un shot cu ea si imediat am ascultat-o, aflandu-ma acum la canapea.Odata ce paharele erau umplute, le-am luat in maini, ciocnindu-le.
-Pentru tinerete!Racnesc cat sa ma auda si dau lichidul deosebit de gustos pe gat. Nu mai stiu al catelea shot era, cui ii mai pasa?

Am plecat din nou pe ring, dar distractia imi fu intrerupta de un dement ce tocmai a dat peste mine.
-Hey! Uita-te pe unde mergi, proteino! Intr-adevar, barbatul avea niste muschi de zici ca era Godzilla si cateva tatuaje imense pe ambele brate. Nu ma intimida. Parca dintr-odata aveam tot curajul din lume. Caleb ma prinse de mana, vrand sa ma traga dupa el. Hah, ce fricos. Mi-am smucit mana puternic, facand un pas in fata, mai aproape de Godzilla care se pregatea de atac.

-Hai, loveste-ma! Tu, hîc, stii, hîc, cine sunt eu? Am spus cu aroganta, impungandu-l cu degetul in piept. Ma pregateam sa ii raspund la propria-mi intrebare, insa ceva ma ardea puternic in stomac. O senzatie de greata m-a cuprins si in urmatorul moment, tot broccoli-ul, ceea ce mai mancasem cu o zi in urma plus bautura de acum, se afla pe tricoul Godzillei. Atunci el marai zgomotos, clocotind de nervi. Toata lumea privea spectacolul, iar Kay aparu in fata mea, chiar inainte ca gorila sa ma atace.

-M-ai salvat, Printule Fermecator! Ei, nu degeaba il numisem eu print. Pe cap purta o coroana, cateva fire de par iesindu-i pe dinafara si avea o capa rosie fluturanda, alaturi de o sabie. Stralucea atat de tare incat ma ametise complet.

****

Instantaneu mi-am dus mana la cap. O durere al dracului de groaznica ma pastea in acest moment si nu stiam de ce. Oare sa fi fost din cauza serii trecute? Dar nu imi amintesc decat ca am baut doua pahare.
Imi deschid ochii lent si raman surprinsa cand ma gasesc in camera mea.Insa nu ma aflam singura. Kay dormea langa mine, dar fiind undeva la mijlocul patului. Avea gura deschisa, iar sprancenele sale formau o cuta vizibila intre ele. Ma tinea strans de piciorul stang. M-am ridicat in sezut, vrand sa-l trezesc, insa observ o vanataie mare in coltul unuia dintre ochi .

-Kay te-ai batut?! Tip cat ma tin plamanii, trezindu-l pe el cat ai clipi.

-Ce? Oh, tu erai. Murmura, apoi inchise ochii la loc.

-Trezeste-te, bufonule. De ce te-ai batut? Kay maraie in somn, dupa care se pune in fund langa mine.

-Te-ai imbatat si te-ai luat de o gorila. Dupa care ai vomitat pe el si in loc sa te loveasca pe tine, m-a lovit pe mine. Ai lesinat, iar eu si Caleb te-am adus acasa. Acum ma lasi sa dorm? Rosteste fara incetare, lasandu-se sa cada pe pat, din nou.
Imi pun mana la gura socata de ceea ce eu facusem cu o seara inainte.

Ma ridic lenesa din pat, lasandu-l pe bietul Kay sa doarma in continuare, si ma indrept catre baie. Imi fac rutina zilnica in nici mai mult nici mai putin de zece minute. Imi amintisem intre timp ca aveam sa stau doua zile doar cu Kay, deoarece Aiden plecase azi dimineata in calatoria aceea.

M-am decis sa gatesc ceva. Am cautat niste retete intr-o carte pe care o gasisem intamplator, apoi m-am pus pe treaba.

*
Aproape terminasem supa crema cand Kay aparuse in bucatarie, inca somnoros.
-Buna dimineata, soare. Il intampin, iar el isi rostogoleste ochii plictisit.

-Buna, scandalagioaico. Stiam la ce se refera cand m-a facut asa. Era inca suparat ca a incasat-o din cauza mea aseara.

-Hey! Voi m-ati obligat sa beau, deci nu e in totalitate vina mea. Plus ca nu stiam ca voi face atat de rau la bautura. Ma revolt, insa el ma priveste indiferent.

Tratament SentimentalWhere stories live. Discover now