Partea 7 "Va fi mama copilului meu"

479 26 1
                                    











In ziua aceea m-am bucurat cel mai mult de apropierea dintre mine si Gabriel. Insa bucuria mea s-a dus atat de repede precum a venit. Dupa acea intamplare s-a comportat foarte ciudat cu mine. Si a fost distant. Nici macar motanului meu nu ii mai aplica vreun fel de tratament.Oare gresisem prin faptul ca in loc sa il indepartez de mine, am tacut din gura?

Decid sa imi las gandurile la o parte si, cu greu, imi dau pilota de pe mine, ridicandu-ma din pat. Gabriel este la serviciu acum, asa ca nu trebuie sa imi fac griji pentru imbracaminte. Purtam un maiou negru si o pereche de pantaloni scurti, mulati pe fund. Imi permiteam sa umblu prin casa asa, cat timp el nu era acasa. Insa doar atunci, pentru ca daca faceam asta si cand era acasa, mai mult ca sigur isi schimba parerea despre mine, iar eu nu voiam asta.

Scuip spuma facuta de pasta de dinti, apoi dau drumul la apa, clatindu-mi gura. Pun periuta de dinti in suportul ei si ies din baie.
Domnul Sarsaila imi iese in cale, mieunand.Stiam deja ca ii este foame, dar de data aceasta nu era singurul.Imi pun mana pe abdomen, simtind cum stomacul scoate niste sunete ciudate si dureroase cauzate de lipsa mancarii din el.

Imi iau motanul in brate, indreptandu-ma catre bucatarie.Deschid frigiderul, in cautarea a niste mancare comestibila si, in ciudat faptului ca Gabriel e barbat si nu prea sta pe acasa, gasesc mai multa mancare decat m-as fi asteptat. Scot niste broccoli si niste piept de pui aflat intr-o caserola, iar pisicii ii dau niste granule, pe care le aveam cumparate de dinainte sa ma mut. 

*

—He knows, he knows, he knows..., fara sa vreau, incep sa fredonez melodia care se auzea de la TV.Chiar ma prindea cantecul asta si, pentru ca puteam sa cant, am dat pe varianta karaoke.Vocea lui Shawn Mendes se auzea in ecou, ca vocea mea sa iasa mai mult in evidenta.Odata ce refrenul a inceput, ma dezlantui, luand telecomanda si sarind pe canapea, cantand poate mai tare decat as fi vrut. Sarsaila se tot invartea pe langa mine, asa ca l-am luat in brate, cantandu-i. 

—I know what you did last summer, tell me where you've been, wooo.Pisica sari imediat din bratele mele, cred ca ii tipasem in urechi. Continui sa cant, nepasandu-mi de motan si nici macar de faptul ca Gabriel se putea intoarce oricand. Cand melodia s-a terminat, am facut precum un star rock, punandu-ma in genunchi si cantand la o chitara imaginara.Cine zicea ca nu te poti distra si singur?Oh, cred ca eu, dar nu mai conteaza ce am zis acum o luna. Respiram sacadat si simteam cum transpir.Nu imi pasa, macar faceam ceva.Am mai cautat cateva melodii pentru karaoke, dar in timp ce faceam asta, m-am plictisit.E grozav cum mi se schimba asa de repede starea de spirit.

Ma tolanesc pe canapea, schimband pe canalul cu desene.Disney Channel nu mai era ce a fost odata, insa ce mai conta acum ca ma uit la Sofia Intai?Tipa era draguta, dar ma enerva faptul ca il baga prea mult in friendzone pe James. Adica da, erau frati vitregi, dar Doamne, nu erau din acelasi sange, deci ce mai conta un mic sarut acolo?

—Ugh, doar saruta-l odata! Ma revolt si chiar atunci apare Gabriel in incapere.Ma privea stupefiat, apoi privirea i-a coborat pe trupul meu care nu era deloc acoperit. Rahat!Exclam, tragandu-mi rusinata tricoul mai jos. Gabriel isi curata gatul, apoi pleaca mai departe, intrand in camera sa.Nici macar nu m-a salutat, ce dobitoc! Se face aproape o saptamana de cand m-am mutat aici si parca stau in casa unui strain.Nu comunicam mai deloc, exemplu fiind intamplarea de acum un minut, desi sentimentele mele pentru el tot cresc.Cred ca cel mai bine era daca stateam la Aiden, chit ca ma injuram mereu cu fiul sau, dar macar comunicam cu cineva, nu doar cu pisica mea.

Tratament SentimentalDonde viven las historias. Descúbrelo ahora