Capitolul 29

1.2K 48 10
                                    

   
Durerea de cap era insuportabilă și am deschis ochii, privind chiorâș către ceas. Ora 12. Camera se învârtea cu tot cu mine, nu știam absolut nimic, pentru câteva minute îmi uitasem și numele. Mă simțeam udă și aruncând o privire către cămașa albă pe care o purtam, mă îngrozisem. Eram plină cu sânge.

Mă ridicasem alert din pat, privind cerșaful pătat și el. Mi-am astupat gura cu mâinile, încercând să mă adun și să-mi amintesc ceva de ieri, tot ce-mi aminteam era bătaia dintre Samuel și Derek. Speram să nu-l fi pătat pe Samuel, intram în pământ de rușine. Am strâns cerşaful și nu știam ce să fac cu el. Momentan l-am ascuns sub pat, am să-l pun la spălat imediat cum mă schimb. Mă durea burta și simțeam un discomfort în zona intimă. De ce mă simt așa rău? Gândisem tulburată, creierul meu congelase și refuza să mă ajute. Am găsit în dulap un set de haine curate, începând de la lenjerie intimă, până la o geacă groasă de iarnă. Am mers câtre ușă, aruncând o privire pe coridor, nu era nimeni. Am ieșit din cameră și m-am grăbit către baie.

Nici nu aveam absorbante și îmi era jenă să-l pun pe Sean să-mi cumpere. Am dat apa la temperatură medie și după ce mi-am spălat cu meticulozitate trupul, m-am învelit cu un prosop. Am avut menstruația acum o săptămână. Mi-am amintit asta, nu avea cum. M-am culcat cu Samuel? Nu-mi aminteam absolut nimic. Nu era menstruația și m-am îmbrăcat, ieșind din baie. Am luat cerșaful împreună și cămașa și le-am trântit în mașina de spălat, mă rugam în minte să nu mă fi văzut nimeni.

Am început să-l caut pe Samuel, nici urmă de el. Am intrat în sala de mese, nimic, fusese apocalipsa și provocase ea atâta liniște și mie stări de drogată?

   — Staff! L-am strigat pe vampir, se îndrepta către camera de ședințe.

   — Da? Răspunse vampirul, oprindu-se din drum și își privise ceasul, timorat.

   — Nu vreau să te întârzii, știi ceva de Samuel sau Sean? Nici urmă de ei, de fapt, nu e aproape nimeni.

Staff oftase, privindu-mă sceptic.

   — În legătură cu Sean, nu mai lucrează pentru noi, iar iubitul tău.... am treburi mai importante decât să stau să-l supraveghez.

L-am privit încruntată, nu puteam să cred. Fusese dat afară peste noapte?

   — Cum adică Sean nu mai lucrează aici, de ce? Mă lungisem la vorbă, Staff își dăduse ochii peste cap, deja sătul de mine.

   — Domnișoară Cole, încearcă să te controlezi. Acum scuză-mă, nu-mi permit să întârzi mai mult decât am făcut-o deja.

Staff a plecat grăbit fără să mă lumineze cu tot ce se petrecuse. Ziua mea de naștere începuse foarte bine, fără nici un la mulți ani, la cadouri nici nu e chip să visez. Samuel nu mi-ar face asta, cum să dispară acum, tocmai acum? Valabil era și pentru Sean. Dezamăgită total, mă așezasem pe canapeaua din living, găsind o carte la vedere. Am apucat cartea în mână și imediat cum am deschis-o, un bilet căzuse. Am ridicat biletul.

   'Nu uita Hills, trădarea nu se uită '

                                                             L

M-am ridicat în picioare și cu biletul în mână am ieșit în grabă. Derek încă ținea legatura cu el! E un trădător și probabil se aștepta ca după ce găsesc biletul să-l interpretez pe el ca fiind o victimă.

   — Nu ai voie! Mă oprise un vampir care îmi tăiase calea. Cum de nu dispăruse și el odată cu toată lumea.

   — Nu este singură! M-am întors și îl văzusem pe Fred în spatele meu.

Altul care apăruse din senin. Vampirul mă lăsase să trec încă cu nesiguranță în privire, Fred îl bătuse ușor în piept.

   — De ce mă ajuți? Îi șoptisem, convinsă că mă poate auzi.

   — Pentru că am aflat planul lui Hills. Te scot până la un rău, de acolo ai să fugi prin câmpie. Mă instruiase Fred, iar eu abrobasem cu capul, în semn că înțelesesem.

Ne strecurasem afară cu bine. Fred se ținuse de cuvânt și imediat ajunși la un rău, mă privise cu țintă în ochi.

   — Ai grijă de tine! Să alergi drept înainte, la capăt te așteaptă Sean împreună cu Samuel, nu te abate din drum.

Fred mă catalogase proastă ca Scufița Roșie, evident că aveam să fug cât mă țineau picioarele. Rana de la picior îmi era într-o stare mai bună, deci nu va fi o problemă majoră. M-a sărutat pe frunte și i-am zâmbit recunoscător, alt vampir cumsecade pe cale de dispariție. Am început să alerg prin câmpie, drept înainte, așa cum îmi dictase vampirul. Obosisem și văzusem o înfundatură în față. Am ajuns la capăt, unde erau băieții?

   — Samuel, Sean!! Am strigat atât de tare încăt vocea mi se auzea în ecou, căutându-i cu privirea, respirând accelerat din cauza alergăturii și pieptul mi se umfla și dezumfla, încercând să revin la normal.

De unde știa Fred de trădarea lui Derek? Îmi sărise această întrebare în minte. O fi găsit și el biletul?
  
   — Era și timpul, planul a mers perfect! Era vocea de care mă temeam cel mai tare, se auzise în ecou la fel cum se auzise si la mine.

   — Derek!?

...........

   Heii!!! ÎN sfârșit am reușit să-l termin, sper să vă placă! 

La media e Fred împreună cu Nathalia.

 Vampirul fermecător (Completă)Where stories live. Discover now