Capitolul 28

1.2K 48 3
                                    


- M-ai cam ignorat astăzi!

Mă baricadase în perete, luându-mi tot aerul. Îmi simțeam picioarele retezându-se de frică. Își apropiase capul de al meu și eu m-am lipit mai mult în perete, ținându-l cu palmele la distanță.

- Dacă nu faci pe puțin 30 de pași în retragere s-ar putea să țip. Atentionarea mea îl amuzase și se abținuse să nu râdă.

- Îndrăznește numai! Mă provocase Derek si un ranjet ii infloreste pe fata.

- Ce tot vrei? Îmi strânsesem ochii inlacrimati.

- Hm, este o întrebare bună.

Îmi prinse umerii și mă trântise în cealalta parte a peretelui, după care îmi astupase gura cu o palmă așa tare că un geamăt afundat îmi scăpase printre buze.

- M-ai cam umilit, Nathalia, probabil ai uitat cine sunt. Nu vreau să te mai vezi cu Samuel! Îmi impuse cu agresivitate în glas, nu răcnise, ci șoptise cu furie.

Ochii mi se mărise și sprâncenele mi se înalțase la cer. Știam eu că mă auzise, însă nu mi-aș fi imaginat că o să-l afecteze în asemenea hal. Să mă despart de Samuel?

- Camerele la care te holbezi nu funcționează, eu am o problemă cu acestă tehnologie nenorocită, nu pot nici să mă scarpin la cur că mâine apar la știri. Frank va înțelege de ce am produs această pagubă și aici.

Îmi așezasem mâna nesigură deasupra mâinii sale. Derek mi-o sărutase și îmi șterse lacrima care îmi alunecase pe obraz, eliberându-mă apoi. Doamne, eram terifiată ca în ziua în care mă violase, până și dinții îmi tremurau teribil.
Mâinile sale se poziționaseră pe șoldurile mele pe care le strânse usor.

- Încetează, te rog! Șoptisem neajutorată și lacrimile îmi atacară obrajii și mai tare.

- Sa nu-mi spui ca te-ai plictisit asa repede de mine. Mă privise cu un zâmbet pervers, lipsit de scrupulozitate.

- Am fost vreodata interesata! Intrebasem doar pentru mine, uitand pentru o secunda ca e atat de aproape de imi respira in ceafa.

- Interesata. Rostise ca pe ceva amuzat si imi stranse barbia cu putere.

Am simtit cum mi se taiase tot aerul.

- Te crezi desteapta acum ca te vezi inconjurata de cativa cretini. Nimeni nu da un şfanț pe tine, sunt singurul de aici caruia chiar îi pasa cu adevarat de tine. Daca ma mai provoci mult cu acest Samuel va omor pe amandoi, jur.

- Ma doare! Soptesc sufocata.

- E ultima data cand iti repet. Mă priveste fioros in ochi.

Am inchis ochii si trăsesem o gură mare de aer iar in următoarea secundă eram libera. Am oftat ușurată că plecase și nu mă rănise, cel puțin fizic, căci psihic mă terminase. Mi-am urmat drumul spre baie, unde erau idioții care trebuiau să mă supravegheze, fix în dreptul ușii vorbind. Încuiasem în urma mea și urmase o ploaie cu lacrimi, mă srijinisem de chiuvetă cu palmele și mă privisem în oglindă.

Eram prea slabă, devenisem prea vulnerabilă în fața durerii. Îmi spălasem fața cu apă rece, nu era apă caldă, ieșisem din baie cu fața udă și mă îndreptasem spre cameră. Mâine era ziua mea și era prima dată când mi-o petreceam fără Margareth, îmi lipsise așa de mult, luase cu ea mai bine de un sfert din inima mea, Derek îmi sfâși o jumătate, iar celălaltă bucată era încă în viață datorită lui Samuel și a lui Allison.

Am intrat în cameră și Samuel dispăruse. M-am așezat în pat, învelindu-mă și pieptul începuse să vibreze, mă abțineam să nu răbufneasc într-o serie că nu voi mai fi capabilă să mă opresc. Samuel intrase în cameră și se așezase în spatele meu, știam că este el și fără să mă întorc. Începuse să-mi sărute mijlocul spatelui și urca treptat până ajunsese la ceafă.

- Cred că sunt pregătită! Rostisem cu un glas frânt.

Samuel stinsese lumina și începusem să-i simt mâinile cum coborau spre piept. Era singura soluție pentru a mă ajuta măcar pentru o seară să uit de tot.

I-am prins mâinile și le condusesem la sâni, mi le strânsese ușor și îmi deschisesem gura, lăsând un geamăt să se strecoare printre buze. Mă ridicasem deasupra lui și mi-am presat buzele peste ale lui. Samuel îmi apucase fesele în pumni, reușind să mă excite atunci când le frământa. Îmi dădusem bluza jos și îi prinsesem tricoul în pumni, încercând să il scot.

Nu mai aveam perspicacitatea să i-l dau jos, însă mă ajutase. Îmi cuprinse coapsele în palmele sale mari și îmi supse pielea de la gât. Îl simțeam la fel de excitat ca și mine, iar dovada era umflătura din pantalonii lui.

- Samuel! Îi murmurasem numele, mâinile lui se strecuraseră pe sub fustă lent și eu mă îndoisem pe spate, Samuel îmi săruta scobitura gâtului, coborând cu buzele spre sâni.

Imi placea la nebunie. Dintii lui imi muscase urechea si mi-o stranse usor lasandu-ma sa gem.

- Nu mă deranjează dacă mă numești așa.

Sărisem ca arsă din pat, aprinzând lumina. Îmi mărisem ochii când îl văzusem pe Derek acolo, chiar în pat, îl sărutasem, îmi plăcuse, mă simțeam oribil de vinovată, infidelă chiar.

- Cum îndrăznești!!? Am început să arunc în el cu tot ce-mi venise la îndemână, întrucât, am reușit să întorc camera cu susul în jos. Esti dezgustator, imi vine sa borasc

- Ai început să te pricepi, drace, chiar sunt încins rău. Ce a ratat Samuel, nu-mi plac treburile neterminate, nu există nimeni aici care mă poate ajuta cu asta. Făcuse un semn spre masculinitatea lui, și eu îmi acoperisem ochii dupa ce ca o proasta privisem.

- Nu-ți face griji pentru mine, Samuel e disponibil în privința mea. Ieși acum! Indicasem cu degetul spre ușă și mă abținusem să nu urlu, aș fi putut aduna întregul consiliu aici, și nu aș fi vrut să mă fi găsit așa.

Derek se ridicase în fund și mă privise în ochi cu seriozitate.

- Dă-o-n colo de așteptare, tu m-ai silit să fac asta.

Se ridicase în picioare și instinctul îmi spunea că era timpul să fug și să țip, nu apucasem să fac doi pași că mă prinsese din aer și își presase mâna deasupra buzelor mele.

- MMM!! Începusem să dau din piciore și să încerc să-l lovesc cu cotul în burtă.

- Ce am vorbit noi de gură, tocmai ai reușit să scoți cei mai rău din mine, știu că asta ți-ai dorit, iubire!

Îmi linse urechea și își apăsa capul în gâtul meu, astfel încât capul mi se înclinase într-o parte. Îmi strânsesem ochii din care alunecase câteva lacrimi.

- Până mâine ai să uiți tot. Nu știam la ce se referea până simțisem un ac cum îmi străpunse pielea umărului.

Trupul mi se înmuiase și devenise ca gelatina, Derek îmi dăduse drumul și mă împinsese direct în pat, unde părul mi se dusese în toate direcțile. Ochii începeau să mi se închidă, am auzit cum a blocat accesul în cameră și apoi i-am văzut mâinile cum își desfăcea cureaua.

- Ce o să mă distrez, data următoare promit că te țin trează, nu-mi permit aici să risc cu tine gemând sau scoțând alte sunete.

- Jigodie... murmurasem slăbită.

Ochii mi s-au închis și în mintea mea era tot el la bustul gol și acompaniat de un iepure caraghios. Îmi mișcam capul, încercând să mă trezesc, e doar un vis, numai un vis. Gândeam cu panică și răsul lui Derek din vis sau realitate se auzea de pretutindeni.

---

La media e Derek.

 Vampirul fermecător (Completă)Where stories live. Discover now