Cap.39

636 31 4
                                    

Chrissy

Totul este gata . Luke nu se v-a mai simti singur . Am aflat de la Macy ca il place pe Luke . Luke la fel o place pe Macy . Mereu venea si vorbea cu mine . Ma tot intreba cum poate face ca sa vorbeasca cu Macy si sa-i zica ca o place . Amandoi doi prosti . Niciunul nu zice nimic . 

Azi la ora 21:00 le vom zice ca trebuie sa vorbim . Eu si ceilalti stim ca nu trebuie sa vorbim , le vom trimite mesaj lui Luke si Macy . Locul unde se vor intalni este pe o banca. 

Ora 21:00

Lucas sta pe banca cu un caiet si castile in urechi . Se uita din cand in cand intr-o parte si in alta pentru a vedea daca vine cineva . Apare si Macy care se aseaza langa el . El se uita si isi da o casca jos . Incep sa vorbeasca . El zambeste , ea zambeste , merge destul de bine . 

Ma deplasez mai aproape de banca dupa un copac . Incep sa aud. 

-Mecy ,trebuie sa-ti spun ceva foarte important . 

-Lucas , si eu trebuie sa-ti spun ceva , la fel de important .

-Spune . 

-Lucas , eu ... eu te plac , defapt...te iubesc . 

-Mecy...

-Lucas stiu ca am fost putin directa , dar asta simt pentru tine . Nu am mai iubit niciun baiat inafara de tine . 

-Mecy , si eu te plac . 

-Ce ? Tu chiar vorbesti serios ?

-Da . Si iti voi demonstra . spune Luke si se aproprie de ea si o saruta 

Am iesit de dupa copac si am inceput sa tip de fericire

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am iesit de dupa copac si am inceput sa tip de fericire . Erau asa draguti impreuna . Am facut o treaba foarte buna . Luke si Mecy au inceput sa rada . Nico , a venit si ma luat pe la spate in brate . Era asa frumos . Acum toti eram fericiti . Maine seara vom da o petrecere , unde vom canta , dansa si distra . Maine dam petrecerea deoarece este ziua mea .


Urmatoarea zi 

In seara asta este petrecerea . La ora 20:30 v-a incepe . V-a fi super . Fiecare cu partenerul lui .


Ora 19:30 . Ma imbrac cu rochia care mi-am cumparat-o , imi incalt botinele negre si imi fac un machiaj nu prea strident din putin fard negru , tus si un ruj rosu . 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Era deja ora 20:30

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Era deja ora 20:30 . Timpul trece repede . Am coborat jos unde se afla Lucas cu Macy , care se sarutau cu foc , Cameron cu Autumn care statea in bratele lui Cameron , ceilalti fiecare cu partenera lui si Nico care ma astepta . Ma indrept spre el si il sarul .

-La multi ani ! Esti frumoasa ca intotdeauna . imi sopteste el la ureche

-Multumesc nici tu esti mai prejos . 

-In seara asta am o surpriza .

-Ok . Deja astept . 


Se facuse ora 23:30 , Nico lua microfonul si zise :

-Azi este ziua lui Chrissy si a lui Lucas . Frumoasa mea implineste 20 ani . Te iubesc . spune el 

- Si eu te iubesc . dupa el continua :

-La multi ani Lucas ! La multi ani Chrissy !

Ciudat ca  Luke si Cameron erau pe scena cu Nico . Cei trei sigur au pus ceva la cale . Luke se duce catre Macy , Cameron catre Autumn si Nico catre mine . Cei trei se pun in genunchi si incep sa-si spuna iubirea fata de noi ,apoi scot din buzunar o cutiuta . Deschid cutiuta ,iar acolo se aflase un inel . 

-Chrissy , vrei sa te casatoresti cu mine ?

-DA ! spun ,iar el se ridica , imi pune inelul si ma saruta 

Mai ramane Mecy si Autumn . Mecy a spus da chiar daca cei doi formeaza un cuplu de ieri , mai ramane Autumn care este extrem de emotionata . 

-Autumn , vrei sa te casatoresti cu mine , pentru a doua oara ?

Autumn ezita , si nu e de bine . Cand ezita nu stie sigur ce sa zica , Da sau Nu . Intradevar este dificil dar tot trebuie sa dai raspunsul . 

-Da vreau . atunci Cameron expira usurat 

Se ridica ,ii pune inelul si o saruta . 

Bietul Cameron , credea ca Autumn il v-a refuza . 


V-a urma ultimul capitol ...

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum