Cap.34

541 32 2
                                    

Important : Buna dragilor . Acest capitol poate contine si scene +18 . Cine nu vrea ,poate sa citeasca pana partea +18 .Trebuia sa scriu ceva . Nu am avut de ales .  

                                                           Lectura placuta . :) 

Dupa 3 zile 

Chrissy 

Au trecut 3 zile de la incident .Vorbesc mereu cu Nico . Acum face parte din grupul nostru . Cu Cameron nu am mai vorbit . M-a sunat ultima data ziua urmatoare dupa intalnirea noastra ,dar nu am raspuns deoarece nu vroiam sa vorbesc cu nimeni .  Autumn pleaca noaptea si vine dimineata . Este mult prea rece cu noi . De abea vorbeste cu noi . Maine pot sa-mi dau fasa jos de la glezna ,iar tot maine seara vom merge  sa o spionam pe Autumn pentru a vedea de ce pleaca noaptea si vine dimineata .  Stau in camera mea , pe pat cu Luke , Nico , Sam , Max , Kurt , Megan , Mecy si Madilyn . Planuim ce trebuie sa facem maine seara . Fiecare din noi trebuie sa faca ceva . Toti suntem o familie si ne intindem mana fiecaruia . Suntem ingrijorati pentru Autumn . 


Seara spionari 

Este ora 18:00 . Toti suntem gata . Suntem imbracati in negru si echipati . Fiecare are un ruxac mic unde avem o sticla de apa , ceva de mancat , unii si-au luat leptopul si aparatele foto ,pentru a avea probe cand o vom intreba . Stam in camera mea . La ora 20:00 vom iesi din casa . Luke cu mine si cu vom sta dupa casa , Sam cu Nico  vor sta dupa un tufis din fata casei , Max cu Mecy s-au dus pe partea dreapta si  stau mai departe de casa pentru a nu ii vedea si pentru a vedea pe unde o ia ,iar  si Madilyn s-au dus  pe partea stanga si stau la fel ca si Max si Mecy . Avem telefoanele date pe silentios .Megan v-a sta in casa pentru a ne spune cand pleaca . Eu si Luke  vom vedea cand iese din casa asa ii anuntam pe ceilalti prin mesaje dau ii sunam .  Cand se indeparteaza de casa vom putea sa o urmarim cu mare grija pentru a nu ne face vazuti . 


Ora 20:00

Coboram scarile . Iesim afara si fiecare merge la locul lui . Au trecut 2 ore de cand stam ascunsi . Lumina din camera ei se vede ca este aprinsa deci inseamna ca inca nu a plecat . La un moment dat , lumina din camera ei se stinge si intr-un minut usa de la intrare iese .Era imbracata cu un top scurt din dantela neagra si o fusta mini la fel din dantela neagra si avea o bluza neagra pe ea ,iar in picioarea avea niste botine negre cu toc gros .Parul il avea lasat pe spate si facut cu placa niste bucle . Megan ne trimite mesaj ca a iesit . Luke face o poza timp cat se indeparteaza de usa casei , apoi cum face la dreapta . Iesim din ascunzatoare si le fac semn ca a plecat pe partea dreapta . 

Dintr-o data simt o mana pe umar . Cand ma intorc era Megan . 

-Cum ai iesit? Usa era inchisa.o intreb eu si Luke in acelasi timp

-Am sarit pe geamul din camera ta . spune si arata spre mine 

-Ok . Acum ne grabim . 

Ne apropriam incet de ea .Se mai uita in spate ,dar noi ne ascundeam dupa copaci . Pot sa zic  ca avem noroc ca in cartierul asta sunt numai copaci. Dintr-o data a luat-o pe o care se ducea spre casa fara etaj .Am stat putin mai departe de casa si am reglat aparatul foto ca sa faca de mai aproapre.  Eu si ceilalti faceau poze in continuare . Autumn batu la usa casei . Un baiat deschise usa si ii facu semn sa intre . Dupa s-a uitat prin inprejur pentru a vedea daca este cineva ,apoi a intrat in casa . Ne-am apropriat de casa . Am incojurat casa si incercam sa ma uit la fiecare geam ,dar nu ajungeam . Luke aparu si ma ridica ,  pana cand am vazut cum Autumn intra cu acel baiat in ultima camera la care ne uitam . In acea camera , era o camera de filmat normal pusa in fata unui pat . Geamul era deschis deci auzeam ce zice . 

-Le ai ? intreaba Autumn 

-Ca de fiecare data . Doar ma sti . spune baiatul si ii intinde o pungulita cu un praf alb 

-Bun . Acum trebuie sa trecem la actiune . spune Autumn    Da-mi un pahar cu apa . continua ea 

Baiatul ii intinde paharul cu apa . Autumn pune praful in paharul cu apa . Bea jumate si dupa ii intinde paharul baiatului pentru a bea restul . Dupa baiatul da drumul la camera de filmat ,apoi se aproprie de Autumn si incepe sa o saruta . O inpinge si cade pe pat . Incepe sa se sarute salbatic .Incepe prin ai da bluza jos , apoi topul , fusta si la urma botinele ,ea ramand in legeria intima . Autumn la randul ei ,ii da tricoul jos si pantaloni el ramanand in boxeri . Nu imi venea sa cred ce facea Autumn . Se droga si mai si filma cand facea sex cu acest baiat . Nu numai eu eram surprina .Si Luke cu ceilalti erau . De la inceput am inceput sa fac poze . Luke cu aparatul lui filmase . 

Autumn era deasupra lui si se sarutau cu foc . Baiatul ii da si ultimile piese de pe ea , apoi isi da boxeri . Cei doi ramanad goii . Baiatul intra in ea . Nu mai rezistam sa vad ce face . Vine aici , se drogheaza si filmeaza in timp ce ea face sex cu un baiat de care nu a zis nimic si pe deasupra nici nu se protejeaza . 

-Luke da-ma jos . Nu mai suport sa vad in continuare ce face . ii spun in soapta ,apoi ma da jos si continui   Mai fa tu niste poze si dupa plecam . 

-Ok . 


Dupa ce a terminat , Luke zice :

-Cei doi au terminat . S-au culcat . spune in soapta 

-Ok . Vom pleca .spun si o i-au inainte 

Eram chiar suparata de Autumn . Nu o credeam in stare sa faca asta . In plus avea un iubit si era fericita cu el , dar defapt nu era asa de asta l-a si inselat . In seara asta vom scoate fotografiile ,iar maine vom sta de vorba toti cu Autumn . 


V-a urma...

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum