Cap.31

541 31 0
                                    

Nico 

Ma ridic incet din pat fara sa o trezesc pe Chrissy.Ma indrept spre dulap si imi i-au niste haine cu care sa stau in casa , apoi ma indrept spre usa camerei si o dechid incet si o inchid la fel , indreptandu-ma spre baie , unde imi fac rutina de dimineata si ma schimb in hainele care le-am luat , apoi cand sunt gata ies din baie si cobor scarile ducandu-ma in bucatarie pentru a pregati micul dejun . 


Chrissy 

Ma trezesc in pat , in camera lui Nico . Imi i-au telefonul de pe noptiera si vad ca este 8:00.Ma ridic din pat luandu-mi telefonul cu geaca si adidasi  , apoi ies din camera . Cobor scarile , dar cand sa cobor scarile alunec si cad rostogolindu-ma pana jos unde scot un mic tipat de durere care se aude in toata casa.In nici cinci secunde sora lui Nico iese din camera ei , iar Nico din bucatarie .Nico vine in fuga si ma ajuta sa ma ridic , impreuna cu sora lui.Dupa ce m-au ajutat sa ma ridic , Nico mi-a zis sa ne asezam pe canapea , dar cand sa ma indrept spre canapea era sa cad din cauza dureri de la picior . Nico m-a luat in brate stil mireasa si m-a dus pana la canapea unde m-a asezat si s-a dus repede sa i-a o punga de gheata ca sa mi-l puna pe picior .

-Esti bine ? intreaba sora lui 

-Nu prea, dar nu este nimic grav ,spun incercand sa zambesc

Atunci apate si Nico cu gheata , punand-o pe piciorul meu apoi ma intreaba:

-Ce s-a intamplat ?Cum ai cazut ? 

-Coboram scarile , dar ceva alunecos m-a facut sa alunec si asa am cazut rostogolindu-ma pana jos . Ceea ce m-a facut sa cad, cred ca era apa .explic eu 

-Toate astea s-au intamplat din vina mea .Eu am fost cel care a fost la baie si m-am spalat si cred ca de la mine au cazut cativa stropi de apa . Imi pare asa de rau Chrissy . Trebuie sa mergem la spital poate fi grav .

-Ok.spun eu 

-Tu ramai acasa, voi merge eu cu ea la urgente .Fi cuminte . ii spune Nico surori lui 

-Pa . Mi-a facut placerea sa te cunosc Chrissy . spune sora lui 

-Pa . Si mie mi-a facut placerea. spun si sunt luata de Nico in brate pana la masina 

 Tot drumul nu am scos niciun cuvant niciunul din noi . Cand am ajuns la spital Nico m-a luat in brate si m-a dus inauntru unde m-au luat niste asistenti cu un doctor pentru a vedea daca este ceva grav . 

Dupa ce doctorul a terminat mi-a zis:

-Nu este nimic grav , aveti glezna luxata . spune doctorul 

Mi-a pus o fasa si mi-a zis ca pot pleca .Am iesit pe hol unde Nico ma astepta asezat pe un scaun .S-a ridicat si m-a intrebat ce a zis doctorul ,iar eu i-am zis ca glezna este luxata si ca nu este nimic grav si ca voi sta cateva zile cu fasa si dupa mi-o pot da jos .


V-a urma...

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum