Cap.18

1.8K 92 0
                                    

Dupa o saptamana

Totul a decurs bine ,pana cand am inceput sa ma simt foarte rau . De 2 zile in coace ma simteam rau . Ameteam , vomitam , ma simteam obosita si vroiam sa ma culc ,dureri de cap  si nu stiam ceva. Alexander a vazut ca ma simteam rau asa ca acum ma aflu in masina cu Alexander  langa mine indreptandu-ne spre un cabinet particular la un doctor pe care Alexander il cunostea si nu vorbea in franceza cu noi .Cand am ajuns la cabinet , Alexander a insistat sa intre cu mine in cabinet si a intrat pana la urma . 

-Intinde-te pe masa si ridicati pluza deasupra burti .imi spune doctorul 

Alexander era langa mine si ma tinea de mana  . Statea si se uita ingrijorat la cat de palida eram . Doctorul a venit langa mine si mi-a pus gel pe burta ,apoi  a luat aparatul si a inceput sa intinda gelul rece pe burta mea si uitandu-se la monitor. Statea si se uita la monitor ,iar dintr-o data zice:

-Am o veste buna pentru voi . spune uitandu-se la Alexander zambind           Rebecca este insarcinata ! spune doctorul si eu raman surprinsa 

-De cat timp ? intrebam in cor eu si Alexander 

-Pai de 2 saptamani . spune doctorul 

Dupa ce m-a ajutat Alexander sa ma sterg de gel si sa ma dau jos am plecat si i-am multumit doctorului si am plecat cu plicul unde de afla radiografiile. Eram bucuroasa ca in pantecul meu am un bebe, dar Alexander nu pare incantat ca o sa avem un copil impreuna .

-Alexander ? spun si el isi indreapta privirea spre mine 

-Da . raspunde el 

-Esti bucuros ca vei fi tatic ? il intreb eu cu o frica in voce 

Cand aude se intoarce si-si pune mainile pe umeri mei si spune :

-Normal ca sunt bucuros iubito ca voi avea un copil cu tine si ca voi tatic . spune el 

-Deci nu este suparat ?

-Binenteles ca nu . De ce esti asa prostuta . 

-Credeam ca nu vrei sa fi tatal acestui copil ,cand ai auzit in cabinet.

-Iubit-o acest copil este al nostru . Te-ai casatorit cu mine si acum vom avea un copil cu tine . Ce poate fi mai frumos decat ca vom fi o familie dupa ce se va naste acest copil .

-Te iubesc ! spun si il sarut 

-Si eu te iubesc ! spune in timpul sarutului 

******Acasa dupa luna de miere

Suntem acasa in sfarsit dupa o luna de miere frumoasa. Parintii nostri au aflat ca vor avea un nepotel sau o nepotica si au fost foarte incantati , la fel si prietenii nostri . Alexander are grija de mine si de bebe . In fiecare zi este cu mine si iubesc ca este asa grijuliu si vrea sa fim bine . 

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum