Cap.17

2K 84 2
                                    

Cand ne despartisem din sarut ne zambeam si i-am soptit un "Te iubesc" acesta dandu-mi un sarut pe buze . 


    Seara

Acum suntem la petrecere si trebuie pe la mijlocul petrecere sa plecam in luna de miere. Alexander inca nu a vrut sa-mi spuna unde mergem si de fiecare data cand il intrebam imi spunea ca este o surpriza ceea ce ma face si mai curioasa.Inca eram imbracata in rochia de mireasa .Mai inainte am avut dansul mirilor si am mancat tortul ,iar acum eram impreuna cu fetele . Trebuia ca acum sa arunc buchetul . Mike s-a dus pe scena si a zis ca e momentul sa se arunce buchetul miresei. Eram in fata scenei intoarsa cu spatele ,iar fetele s-au strans in spatele meu . Am inceput sa numar pana la trei ,iar la trei am aruncat buchetul . Norocoasa fiind prietena mea Maya . Ea mi-a zis ca nu vrea sa participeze ,dar a avut norocul sa prinda buchetul. Azi a fost o zi foarte frumoasa din viata mea . Acum sunt sotia lui Alexander , iar el sotul meu . Il iubesc mult pe Alexander si mereu il voi iubi . Acum ma indreptam spre Alexander pentru al anunta ca ma duc sa ma schimb de rochia de mireasa ,mai era foarte putin pana ce sa plecam . 

Dupa ce l-am anuntat a zis ca v-a veni si el ca sa se schimbe . M-am dus la Maya pentru a veni cu mine ca sa ma ajute cu rochia . Cand am ajuns am inceput sa ma dezbrac cu ajutorul Mayei.M-am schimbat intr-un top negru , o fusta visinie ,niste  botine negre si o bluza neagra pe deasupra ca sa nu-mi fie frig .Parul mi l-am lasat pe spate ,iar machiajul simplu :fond de ten , o linie facuta cu tusul si gata. 

Cat ma aranjam Maya s-a dus la Julien asa ca am ramas singura

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cat ma aranjam Maya s-a dus la Julien asa ca am ramas singura . Cat stateam pe pat si ma uitam la niste poze de cand m-am cunoscut cu Alexander , cineva si-a pus mainile pe umeri mei ,iar eu mi-am scapat telefonul de frica jos si m-am intors sa vad cine era , iar acea pesoana era Alexander  care se uita la mine cu un mare zambet pe buze asa ca i-am zis :

-De ce ai venit asa de incet si mai speriat ? il intreb eu vizibil nervoasa

-Iubito nu am vrut sa te speri . Te rog iarta-ma. imi spune el venind in fata mea si ridicandu-mi telefonul

-Bine te iert , dar nu mai fa asta mai speriat foarte tare. spun si ii dau un mic sarut apoi continui  Vrei sa te las sa te schimbi ?

-Nu poti sa stai nu ma deranjezi . spune dandu-si deja camasa jos 


Dupa ce s-a schimbat m-a luat de mana si am coborat jos . Masina era in fata casei , iar toti erau in fata casei langa masina . Cand am iesit mama mi-a zis sa am grija de noi si sa ne bucuram de luna de miere. Dupa ce ne-am luat la revedere de la toate persoanele ,am intrat in masina. Eram in spate alaturi de Alexander . Stateam cu capul pe umarul lui si mainile impreuna cu ale lui Alexander. La un moment dat Alexander ma intreaba :

-Iti este somn?

-Putin. ii raspund 

-Incearca sa te culci , avem un drum lung . imi spune 

-Mi-ai putea zice unde mergem  ? il intreb 

-Nu .

-Te log . spun cu o fata trista 

-Bine . cedeaza el  Mergem in Franta , Paris .spune el 

-Ohhh. Te iubesc ! spun si-l sarut 

-Si eu te iubesc. 

Dupa 10 ore 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa 10 ore 

Ajunsesem in Paris . Este asa frumos . Cand te uiti pe geam ai privelistea Turnului Eiffel  . Stateam in pat in bratele lui Alexander . Nu credeam ca se va schimba si va deveni o persoana asa de buna si nici eu ca ma voi indragosti de el . Totusi il iubesc si nu voi regreta acest lucru . Maine ne vom duce sa vizitam multe locuri  de aici . Din cate am inteles Alexander stie sa vorbeasca franceza , deci ne vom descurca . 

----------------------------------------

Dimineata 

Ma trezec inca in bratele lui Alexander acesta inca dormind . Este asa dragut cand doarme , este ca un inger . 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


M-am hotarat sa  ma dau jos din pat cu mare grija sa nu-l trezesc. Aveam de gand sa-l trezesc in alt mod . M-am dus pe partea unde statea cu spatele si i-am apucat umarul ,apoi m-am pus pe pat si am incercat sa-l intorc .

 Dupa ce-am reusit ca sa-l intorc ,i-am dat un mic sarut pe buze acesta zambind in sarut asta insemnand ca se trezise . M-a apucat de solduri si m-am pus picioarele pe o parte si de alta a abdomenului lui Alexander .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey imi pare rau ca nu am mai postat . Fac tot posibilul ca sa postez cat mai repede si sa fac capitolele mai lungi . Multe persoane mi-au spus sa fac capitolele mai lungi si am incercat pe cat posibil sa fac asa. As vrea sa comentati sa aflu parerile voastre despre acesta carte . Cred ca multi nu citesc ce scriu la sfarsit tot timpul .


                                                                              Imi pare rau pentru greselile facute in scris scriu repede .

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Where stories live. Discover now