Cap.24

1.1K 44 0
                                    

-Stai calma Autumn . Stim foarte bine ca nu te vei droga .spune Lucas si isi intoarce spre mine pentru a se asigura    Trebuia sa ne spui de la inceput iti puteai lua liber si puteai sa stai acasa in loc sa vi cu noi .  continui eu 

-Nu . Nu imi trebuie liber . Am promis ca mereu voi fi langa tine pe scene cand esti emotionata . Sunt sora ta mai mare si tot in acelasi timp o dansatoare care merge mereu cu tine la concerte . spune ea 



Avionul aterizase in sfarsit .Am imbratisat-o pe Autumn crezand ca se va simti mai bine .  In fata aeroportului era un BW negru care ne astepta . Dupa ce am pus bagajele in portbagaj ne-am urcat in masina . Autumn in partea stanga , Lucas la mijloc si eu in partea dreapta . 

Dupa 20 min ajungem in fata unei case mari . Din cate am inteles are 3 camere care are bai , livingul , o bucatarie , o sala unde putem repeta coregrafiile , inca o baie si piscina in casa . Cand am intrat pe usa eram surprinsa deoarece era mai mare decat parea de afara . Ne-am luat bagajele si ne-am dus fiecare in camerele pe care erau  la primul etaj . Am inceput sa-mi despachetez si sa-mi pun intr-un dulap hainele si papuci , iar la sfarsit mi-am pus cele doua geamantane in dulap . Apoi am iesit din camera pentru a vizita mai bine casa. Ramasesem imbrata asa cum venisem . Aveam o pereche de blugi taiati in genunchi , un top alb , geaca neagra de piele si in picioare adidasi albi . 

Din intamplare cum ma plimbam prin casa am auzit muzica din sala unde vom face pregatirile pentru concert

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Din intamplare cum ma plimbam prin casa am auzit muzica din sala unde vom face pregatirile pentru concert . Usa de acea sala era intre deschisa . Prin crapatura puteam vedea cum Autumn dansa pe melodia lui Sia Cheap Thrills . Era asa flexibila . La un moment dat facuse podul din picioare , iar apoi a ridicat un picior in sus . (poza mai jos )

Mereu am fost surprinsa de ea cand facea o noua coregrafie si toate miscarile pe care le facea erau asa de simple de facut pentru ea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Mereu am fost surprinsa de ea cand facea o noua coregrafie si toate miscarile pe care le facea erau asa de simple de facut pentru ea . Cand suntem toti trei suntem de nedespartit si ne ajutam mereu . Cand melodia se terminase melodia si vruse sa inceapa din nou , am intrat sperand ca munca in echipa este mult mai usoara . I-am facut semn sa porneasca melodia si sa inceapa ca sa pot sa ma iau dupa ea . Toate miscarile pe care le facea acum pentru mine pareau usoare. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum