Cap.27

729 32 0
                                    

Dupa ce am iesit din piscina , i-am zis lui Autumn care era in bucatarie si facea clatitele si cafeua ca ma duc sa fac un dus si sa ma schimb . Cum urcam scarile pentru a ma duce in spatele meu era Lucas ud ca mine . Am intrat in camera si mi-am luat schimburile din dulap apoi am intrat in dus . Dupa micul dus, m-am schimbat si m-am spalat pe ochi si pe dinti apoi mi-am prins parul intr-un coc dezordonat si am coborat jos unde erau fratii mei .


Dupa turneu

In sfarsit acasa!Mi-au lipsit parinti mult . Acum ma aflam pe terasa lucram la o noua melodie . Parinti mei nu erau acasa , erau plecati din oras cu niste treburi , iar fratiori mei ori erau prin oras , ori la sala unde fac coregrafiile . In fine , stateam pe terasa si lucram la o noua melodie , cand soneria se auzise . M-am dus la usa si cand am raspuns era un baiat inalt , bine facut , cu parul ala care il face baiat sa para baitul rau ... Ar cam trebui sa incetez . Cred ca si salivez . Dar trebuie sa recunosc ca este un baiat frumusel care orice fata s-ar topi dupa el. Deci unde am ramas ? Ah da eram in la usa , asa ca am afisat pe buze zambetul cel mai frumos si i-am zis :

-Buna !

-Buna ! Sunt vecinul nou si am vrut sa imi cunosc mai bine vecini . spune el afisand zambetul lui de milioane

-Eu sunt Chrissy . spun intinzand mana

-Eu sunt Cameron imi pare bine . spune prinzandu-mi mana

Ne tinem de mana ceva timp si ne privim , asa ca am rupt linistea dintre noi si am zis :

-Ai vrea sa intri ?

-Ah nu . Nu vreau sa deranjez . spune el

-Nu este niciun deraj .

-Ok . spune si ma dau ca sa intre

Dupa ce am ajuns in living i-am facut loc sa se aseze pe canapea . Stateam si ne uitat unul la altul . Nimeni nu spunea nimic pana ce am zis:

-Vrei ceva de baut ?

-Nu mersi .

-Si esti nou in oras ?

-Da . De curand am gasit acesta casa aici in oras . Ieri am terminat de mutat tot ce trebuia si azi am venit sa vad ce vecini am .

-Sa inteleg ca nu sti orasul . Daca vrei poti sa ti-l arat eu .

-Mi-ar face o mare placere . spune el afisand zambetul ala a lui

Se facuse o mica pauza intre noi . El uitandu-se in imprejur pana cand observa o fotografie cu mine , impreuna cu frati mei la unul din concertele mele.

-Tu canti ?

-Da . Am avut multe concerte , dar totul a inceput cand am facut niste video-uri pe YouTube impreuna cu niste prieteni .

-Ahh . Cred ca acum a-si pleca s-a facut destul de tarziu . spune el

-Ok . spun si ne indreptam spre usa

Cand am ajuns la usa i-am spus :

-Inainte sa pleci , vreau sa-ti dau numarul meu in caz ca vrei sa vorbesti cu cineva sau vrei sa vizitezi orasul , doar apeleaza-ma voi raspunde . spun si ma intorc spre masa din spatele meu unde se afla o bucatica de foaie , un pix si scriu repede numarul meu si il dau , apoi deschis usa

-Imi pare bine ca am facut cunostinta cu tine . Nu credeam ca langa casa mea am o vecina draguta si super de treaba . Si fi sigura ca te voi suna . Ne mai vedem . spune cu zambetul lui de milioane si iese pe usa

Eu stateam si ma uitam cum se ducea spre casa lui ,apoi am inchis usa . M-am dus pe terasa si mi-am continuat treaba ca inainte .


***Seara ****

Se facuse seara si stateam in camera mea , in patul meu si ma uitam pe leptopul meu , cand mi-a sunat telefonul . Mi-am deblocat telefonul si mi-am pus telefonul la ureche si am spus :

-Alo?

-Chrissy?

-Da .

-Sunt eu Cameron .

-Oh . Cameron ce faci ?

-Ma plictisesc si am vrut sa vad ce faci .

-Pai stau pe leptop si vorbesc cu tine .

-Chrissy ?

-Da?

-Maine esti libera ?

-Da .

-Ai vrea sa iesi cu mine ? Adica,ai putea sa-mi arati orasul si am putea sa ne cunoastem mai bine .

-Cameron tu vrei sa iesi cu mine la o intalnire sau sa iesim ca niste vecini si sa-ti arat orasul ? spun eu confuza

-Off . ofteaza el Da vreau sa ies cu tine la o intalnire , dar as vrea sa-mi arati orasul si sa ne cunoastem mai bine .

-Ok. Voi iesi cu tine la o intalnire.

-Maine vin la ora 18 :00 sa te iau . Nu este nevoie sa te imbraci elegant .

-Ok . Atunci ne vedem maine .

-Ok noapte buna .

-Noapte buna . spun si inchid

Dupa cateva secunde aud un strigat de afara si ma uit pe geam . In curtea alaturata unde locuieste Cameron , era el care tipa , sarea sau alerga cu mainele in sus strigand "DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!". Cameron cred ca credea ca il voi refuza . Am deschis geamul si am strigat parand surprisa de ce face :

-Cameron mai sunt vecini ! De ce tot tipi , sari si alergi cu mainile in sus strigand "DAAAAAAAA!!!!!!" ? Cumva este din cauza ca nu te-am refuzat si am acceptat sa ies cu tine la o intalnire ? spun eu si ma abtin sa nu rad si sa fiu pe cat de serioasa pot

-Adevarul este ca intaradevar credeam ca ma vei refuza . A fost o mare bucurie cand nu am auzit un refuz . spune el facand niste pasi in fata



Va continua ...







Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum