Cap.28

741 40 0
                                    

Dimineata

Sunt treaza de mult timp , dar stau in pat si ma uit pe pereti . Astazi trebuie sa ies cu Cameron . Tipul este foarte simpatic . Suntem prieteni si vecinii . Si tipul nu este numai simpatic . Are toate calitatile si cred ca toate fetele cand il vad se topesc dupa el . 

Deja ma plictisec . Este ora 9:45 si eu inca nu m-am ridicat din pat . Ma duc sa imi fac un  dus si sa ma schimb . Dupa ce am terminat mi-am facut patul . M-am dus la geam si fara sa vreau am observat ca camera lui Cameron era in fata camerei mele .M-am hotarat sa ma duc sa mananc imi era foame si am stat si am repetat cantecele sau am stat pe leptop sau pe telefon . 

 ****

Este ora 17:30 si eu inca nu sunt gata . Bine am totul pregatit adica  ,dar eu nu . Nici parul nu mi l-am facut . M-am dus repede sa fac un dus . Cand am iesit din dus m-am imbracat cu niste blugi negri care avea cateva taieturi , un tricou alb pe care era scris Adidas , mi-am luati niste adidasi negri  si am inceput sa-mi fac machiajul care era simplu si nu prea strident . Mi-am cu putin fard negru , m-am facut o linie cu tusul si mi-am dat pe buze cu ruj nude culoarea fiind  apropriata de cea a buzelor.Dupa ce mi-am terminat machiajul mi-am ondulat repede parul , iar in 5 minute eram gata . Mi-am luat jacheta neagra si gentuta unde mi-am pus niste bani , telefonul si cheile.

 Mi-am luat jacheta neagra si gentuta unde mi-am pus niste bani , telefonul si cheile

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Era si 55 mai aveam 5 minute , dar am preferat sa ies din casa si sa astept . Cand am iesit din casa , am inchis usa ,iar cand m-am intors Cameron era sprijinit de masina lui un BMW seria 5 Gran Turismo negru frumos. 

Ma apropriam de el si el de mine . Era ciudat . Cand am ajuns fata in fata mi-a zis:

-Esti frumoasa in seara asta . 

-Nici tu nu esti mai prejos . 

Ne-am indreptat spre masina , iar cand mi-a deschis portiera , pe scaunul pasagerului era un buchet de trandafiri rosii si albi . I-am luat si i-am mirosit . Langa mine statea Cameron se uita la mine si pot sa simt ca era stresat . M-am intors cu fata spre el si i-am zis:

-Frumos cadou pentru inceputul intalniri ! spun si ma ridic pe varfuri si ii dau un pupic pe obraz     Multumesc pentru trandafirii!

-Nu trebuie sa-mi multumesti . spune el cu zambetul pe buze 

Dupa am urcat in masina si mi-am pus centura . Se urca si Cameron langa mine la volan . 

Ne indreptam spre un loc anume , dar cu toate ca il intreb pe Cameron nu imi raspunde zicand ca este o surpriza. Stau mai bine de jumate de ora pe scaunul asta si incep sa ma plctisesc . In plus nimeni nu vorbeste. Se aude numai muzica de la radio .

Dupa inca 10 minute petrecute intr-o liniste devastatoare , Cameron opreste . Ne aflam intr-un fel de padurice unde se afla si un lac . Pe lac se afla o barca. 

Ne-am coborat din masina . Ma uitam asa surprinsa . Intr-un colt se afla o patura unde afla un cos unde s-ar presupune ca ar fi mancarea . Ne-am apropriat de patura si ne-am asezat . Am inceput prin a ne cunoaste , deoarece stim ca suntem vecini si ca eu cant . 

Totul era asa de frumos . Mi-a zis ca nu a avut o copilarie frumoasa. La liceu era considerat Bad Boy deoarece se culcase cu toate fetele , se droga , fuma etc... Dar el era asa deoarece parintii lui l-au abandonat . Mi-a zis ca s-a mutat aici deoarece vrea sa-si construiasca din nou viata . Mi-a marturisit sa nu-mi fie frica de el deoarece el s-a schimbat si este o alta persoana acum . 


La sfarsitul serii

Ne indreptam spre masina . Sincer mi-a placut seara asta . Dupa drumul lung am ajuns in fata casei mele . Mi-am indreptat capul spre casa apoi spre Cameron . 

-Multumesc pentru seara asta . A fost superb . 

-Nu am vrut sa fac o impresie rea dupa treaba cu Bad Boy-ul . spune el si imi zambeste 

-Mda . Nu ai facut . 

Se face liniste in masina . 

-AAA.Ne vedem maine  ?il intreb eu 

-Da . 

-ok atunci eu te las . Multumesc inca o data . spun si m-am intins dandu-i un pupic pe obraz si dupa m-am intors ca sa iau buchetul cu trandafiri apoi am iesit din masina spunandu-i Noapte buna lui Cameron . 

Am intrat in casa . Era liniste . Am luat o vaza si am pus trandafiri in apa apoi am urcat scarile . Cand am ajuns in fata camerei am deschiso incet si am inchis-o la fel de incet cu am deschiso si am aprins lumina . 

Cand aprind lumina ghiciti cine era pe patul meu .Surioara mea si fratiorul meu drag . Acum e acum . 

-Unde umbli la ora asta Chrissy?spune fratele meu

-Am iesit . spun idinferenta 

-Cu cine si unde ? Si ma rog de ce vi tocmai la ora asta ? Este ora 23:12 . spune sora mea

-De ce nu ma lasati in pace!Parca sunteti mama si tata!Tu Autumn cand iesi cu cineva sau singura eu nu vin la tine in camera sa fac asa , iar tu Lucas esti baiat corect !? Si tu esti asa iti reamintesc daca nu iti aduci aminte ! Si tu vi la ore de genul asta ,iar eu nu va zic nimic la nici unul din voi ! Va comportati mai rau ca doi parintii ! M-am saturat si cateodata ma intreb daca sunteti frati mei ! Vreau sa ma lasati in pace ! Nu vreau sa mai vorbesc cu nici unul din voi ! Acum iesiti din camera mea ! tip si arat cu degetul spre usa 

Ei nu mai asteapta si pleaca . Rahat . Mereu sunt asa . Nici nu-i mai recunosc . Nici mama si tata nu sunt asa ca ei . 


Cameron 

Dupa ce am lasat-o pe Chrissy in fata casei ei , am intrat si eu in casa . M-am dus la mine in camera si mi-am deschis geamul . Am observat ca era geamul deschis si lumina aprisa . Se aud niste voce . Dintr-o data o zaresc pe Chrissy . Statea acolo vorbind cu cineva . La un moment dat Chrissy a inceput sa zica :

-De ce nu ma lasati in pace!Parca sunteti mama si tata!Tu Autumn cand iesi cu cineva sau singura eu nu vin la tine in camera sa fac asa , iar tu Lucas esti baiat corect !? Si tu esti asa iti reamintesc daca nu iti aduci aminte ! Si tu vi la ore de genul asta ,iar eu nu va zic nimic la nici unul din voi ! Va comportati mai rau ca doi parintii ! M-am saturat si cateodata ma intreb daca sunteti frati mei ! Vreau sa ma lasati in pace ! Nu vreau sa mai vorbesc cu nici unul din voi ! Acum iesiti din camera mea ! tipa si arata cu degetul spre usa 

Acesta Autumn si acest Lucas sunt fratii ei . Nu mi-a zis nimic de ei .Dupa vad doua persoane o fata si un baiat care trec pe langa ea fara sa mai zica nimic . S-a enervat foarte tare . Poate intr-un fel sau altul ii dau dreptate lui Chrissy. Nu ar trebui sa faca atata tam-tam . 

Dintr-o data o zaresc pe Chrissy cum se aseaya pe pat si incepe sa planga . Nu imi place cand o vad plangand . Imi place cand zambeste si nu plange . 

Maine o voi scoate din casa si o voi face sa zambeasca . Voi face orice numai ca sa nu mai fie trista . Sincer chiar imi place Chrissy . Ea este diferita decat celalalte , ese simpatica , frumoasa de la mama natura , are niste ochi frumosi si un zambet frumos si de aici ar trebui sa ma opresc pentru ca are toate calitatile frumoase pe care nu le poate avea o alta fata ca ea. 

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum