Cap.3

4.3K 162 8
                                    


 Rebecca

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 Rebecca

Era ora 18:30si ma pregateam de mers pe pista

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Era ora 18:30si ma pregateam de mers pe pista . Aveam blugi negri ,tricoul negru , geaca mea negra si niste platforme tot negre.Pentru machiaj am optat pentru a ma da cu fond de ten si putin tus ,apoi am plec pe pista.


Alexander

Eram pe pista si asteptam sa inceapa cursa. Dupa 10 minute a aparut si Rebecca.Acum nu ma voi gandi la ea in curand va incepe cursa . 


      Dupa 20 min 

Toti eram la start asteptand ca sa deie start.Cand a zis start acel baiat toti am pornit . Rebecca era prima ,eu al doilea si ceilalti ultimi.Am vazut  cu un tip cu masina verde a accelerat si m-a depasit ,apoi se apropria de Rebecca si stiu ca intentia lui era sa o scoata de din cursa . S-a impins in Rebecca de 5 ori apoi masina Rebeccai nu mai era pe pista. Am oprit repede si m-am uitat pe unde este masina ei ,am tipat sperand sa-mi raspunda dar nimic ,pana la urma am vazut masina Rebeccai rasturnata ,asa ca am fugit repede spre masina . Am reusit sa o scot cu mare grija pentru nu a o rani si mai tare decat era. Cand am ajuns la masina am pus-o pe bancheta din spate cu mare grija si am pornit repede spre spital 


   La Spital

Cum am ajuns la spital si un doctor cu niste astenti au luat-o ,i-am sunat pe prieteni ei anuntandu-i ca Rebecca a facut accident la cursa si am adus-o eu la spital si au venit si ei. Asteptam de 5 ore pentru a afla in ce stare se afla Rebecca. Dupa 10 minute a  iesit si doctorul din salonul Rebeccai .

-Domnule doctor ,cum se simte Rebecca? Este bine ? intreb eu 

-Am reusit o stabilizam dar acum se afla in coma . raspunde el

-Ok,dar am putea intra sa o vedem ?intreaba prieteni ei 

-Binenteles ca puteti, dar daca se intampla ceva chematima.a spus el

-Bine.raspund ei

Dupa ce a placat doctorul Maya mi-a zis:

-Alexander ,toti iti suntem recunascatori ca ai salvat-o pe Rebecca.Cand vrei poti veni la spital pentru a vedea cum se simte Rebecca . Si daca vrei acum poti intra tu primul . imi spune ea , iar ceilalti aprobeaza

-Nu trebuie sa-mi multumiti si asi vrea sa intru sa vad cum este. le spun  si ma indrept spre usa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei dragilor . Am postat cap. 3 voi posta si cap 4 in curand. Scuzati greselile am scris capitolul repede. pupici


Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum