Cap.26

783 38 0
                                    

Cand am ajuns in parc am inceput sa ne plimbam si sa vorbim . Cum ne plimbam am vazut o banca asa ca le-am facut semn spre ea ca sa ne asezam . Dupa maxim o oara de stat in parc ne-am intors inapoi acasa , iar cand am ajuns acasa ne-am dus in camerele noastre Autumn zicand ca maine dimineata vine sa ne trezeasca ca sa mai facem repetiti . 

M-am schimbat si m-am bagat in pat . Eram obosita si vroiam sa dorm . 


Dimineata 

Autumn

Sunt treaza de la 6 dimineata , am mai stat in pat si ma uitam pe pereti . Asa ca m-am dat jos din pat si m-am dus sa ma spal si sa ma schimb pentru ca trebuia sa-i trezesc si pe Chrissy si Lucas . 

Dupa ce eram gata si eram imbracata in niste pantaloni scurti , un tricou , o camasa care am luat-o deasupra tricoului si in picioare o pereche de tenisi . Mi-am lasat parul pe spate si ma gandindisem cum puteam sa-i trezesc pe cei doi sau doar pe unul din ei intr-un mod foarte amuzant . Asa ca m-am dus si am trezit-o pe Chrissy si i-am spus planul cum trebuie sa-l trezim pe Lucas . Planul era ca trebuia sa gasim niste galeti si le umplem cu apa rece si cu gheata .

Chrissy


Autumn mi-a zis planul ,iar eu am fost foarte bucuroasa deoarece era ceva distractiv si era prima data cand o facem fratelui nostru.Dupa ce gasisem si galetile , le-am umplut cu apa si cu gheata apoi ne-am dus in camera lui Lucas si am inceput sa-l udam . 

trei...

doi...

-Ce naiba ...?!striga el si se ridica in sezut  iar cand ne vede spune

-Voi ?! spune el aratand cu degetul spre noi 

-Cred ca am dat de dracu . Fugi ! spun eu iar ultima parte am zis-o tipand 

-Fugiti , dar eu tot va voi prinde , iar cand va voi prinde ve-ti avea o mare pedeapsa pentru asta ! striga el fugind dupa noi 


Am fugit priin casa si prin curte mai bine de 15 min si eram deja obosita . Acum eram langa piscina din casa si in spatele nostru era Lucas . Eu nu mai putusem si ma dadusem batuta . Autumn inca alerga . Lucas cand vedea ca ma oprisem din alergat a profitat si m-a luat in brate si s-a aruncat o data cu mine in piscina . Autumn se uitase in spate si vazuse ca Lucas nu mai alearga dupa ea asa ca se asezase pe un scaun. Trebuie sa recunosc ca a fost amuzanta acesta dimineata in felul in care l-am trezit pe fratele nostru si ca facusem o mica baie in piscina din cauza ca Lucas s-a aruncat cu mine in piscina. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un capitol promis de mine pentru voi . Si oricat de mult as vrea sa postez inca un capitol nu pot . Nu mai am idei . Asa ca voi face inca un capitol dar nu cred ca v-a fi asa de lung . Si stiu ca v-am promis ca voi scrie 2 capitole lungi si imi pare rau . 

                     Sper ca va place acest capitol . Pupici 


Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum