Cap.20

1.5K 84 2
                                    

Alexander 

 Dupa ce un doctor si niste asistente au luat-o pe Rebecca , am avut timp sa-i sun pe parinti  Rebeccai , apoi pe ai mei si dupa mi-am anuntat prieteni . Dintr-o data usa de la sala de nastere unde se afla Rebecca s-a deschis si o asistenta mi-a zis sa intru deoarece Rebecca vrea sa fiu langa ea. Am intrat si asistenta mi-a dat un halat . Dupa ce mi-am luat halatul m-am dus langa Rebecca . Avea mici lacrimi pe obraji . Cum tot doctotul ii spunea sa impinga cu toata forta ei si ea asa facea de fiecare data , dintr-o data se auzise un planset de copil . Mi-am dat seama ca copilul iesise . Dupa ce asistenta a sters-o pe fetita mea de sange si s-a asigurat ca este bine asistenta vine spre mine si spune:

-Vreti sa o tineti in brate cat timp noi o ducem pe sotia dumneavoastra intr-un salon ?

-Da . spun si mi-o da pe micuta in brate

Era asa frumoasa . Semana cu Rebecca mai mult . Sunt sigur ca cand v-a fi mare toti baieti vor fi dupa ea. Dupa putin timp asistenta care mi-a dat-o pe micuta m-a dus in salonul unde era Rebecca . Aveam o problema . Inca nu ne-am gandit la nume pentru fetita noatra . Trebuie sa ne gandim repede . 

Cand am ajuns in salon , langa patul Rebeccai era un patut pentru bebe si am pus-o acolo apoi m-am pus pe marginea patului si i-am spus Rebeccai :

-Sti am uitat sa-i punem un nume micutei printese . 

-Stiu . M-am gandit si m-am gandit la Autumn . Iti place ?

-Da este dragut numele exact ca ea.ii spun si ii dau un mic sarut pe buze



***********Acasa dupa 2 saptamani 

-In sfarsit acasa !spune Rebecca intrand pe usa

-Urasti spitalele . spun eu 

-Corect ! Eu ma duc sa o duc pe Autumn in camera ei. Ma gasesti acolo daca ai nevoie de ceva . spune urcand scarile 


Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum