Cap.1

5.3K 184 0
                                    

Rebecca

Dormeam asa de bine pana sa-mi sune telefonul pentru  a merge la liceu . Binenteles ca am ajuns tarziu la scoala si pe deasupra am si intrat dupa profesor si m-am certat cu el  si  m-a trimis la director . Nici nu am mers la director ,am iesit afara pe teren , m-am asezat pe o banca si mi-am scos tigarile pentru a fuma.Parinti m-au lasat si au plecat deoarece credeau ca daca fumez si cateodata ma droghez si mai fac si parte din mafie sunt o influenta rea , iar  toate astea erau din vina lor.Si chiar daca este din vina lor nu mai conteaza de ce. Acum sunt mult mai libera si pot face ce vreau.Pot merge unde vreau ,cand vreau fara sa mai dau explicati cuiva. Cateodata  merg intr-un loc al meu si incep sa cant ceva, cand ma simt singura sau rau . Da cant si nu este nimic rau ,ador muzica si de acea respect profesorul si am note mari la muzica.E ciudat ca repect profesoru , cu ceilalti nu sunt asa ,dar cui pasa.Nu stiu ce facultate asi putea face . Pur si simplu asi putea sa renunt la facultate si sa merg in continuare la curse unde sunt o experta si fara putin de efort castig cursele.


Alexander

Ma trezesc dimineata si imi fac rutina de dimineata,apoi ma imbrac ca deobice si ies pe usa casei si ma intrept spre Ferrari-ul meu negru si plec spre liceu.Sunt in clasa cu Rebecca si de cand am vazut-o in prima zi m-am indragostit de ea.Ea este asa frumoasa si diferita de celalate fete,nu pot sa-i spun deoarece ea ma uraste si stie ca eu o urasc.Pentru moment am uitat de ea deoarece ajunsesem niste adversari . Deci dupa ce am ajuns la liceu am intrat in curte si apoi m-am dus direct in clasa.Dupa ce s-a sunat profesorul a intrat si dupa el a intrat Rebecca. Binenteles ca a intrebat-o de ce a intrat dupa profesor si ea i-a raspuns ,iar profesorul a trimis-o la director si ea a refuzat . Si binentelec ca nu s-a dus la director si a iesit nervoasa din clasa si numai ea stie unde s-a dus.Dar imi fac foarte putin griji pentru ea.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hei dragilor am pus cap 1 si voi pune si cap 2 in curand . De acum am vacanta asa ca pot intra si posta capitole. Pup


Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum