Cap. 6

3K 122 3
                                    

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Azi dimineata am facut niste analize . Acum asteptam raspunsul lor . Doctorul a spus ca va dura o ora pentru a afla raspunsul de la analize.Alexander venise si el dimineata si stat cu mine. Eram imbracata intr-o rochie neagra(Poza media) cu niste adidasi de la nike cu platforme tot negre si eram machiata :cu putin fond de ten si cu tus . Am vrut sa fiu putin naturala.

Dupa 1 ora


Am primit raspunsul de la analize acum cateva minute,iar acum sunt in masina cu Alexander.Mai aveam putin pana ce ajungeam,dar Alexander a intors masina si mergeam pe o straduta care nu imi parea cunoscuta.

-Alexander,asta nu este drumul spre blocul unde locuiesc.ii spun eu

-Stai calma.M-am gandit ca ar fi mai bine sa dormi la mine in seara asta. Si nu trebuie sa-ti fie frica nu-ti voi face nimic.imi spune el

-Bine.

Alexander

-Stai calma.M-am gandit ca ar fi mai bine sa dormi la mine in seara asta.Si nu trebuie sa-ti fie frica nu-ti voi face nimic.ii spun eu 

-Bine. raspunde simplu

Defapt la mine acasa am facut o petrecere surpriza pe Rebecca . Maya a organizat totul.Sper sa-i placa petrecerea de bun venit acasa. Dupa 5 min am intrat pe o straduta  unde se afla casa mea asa ca i-am trimis Mayei ca suntem aproape de casa.Dupa ceteva minute am parcat masina.Am iesit din masina primul,apoi m inconjurat masina pana la Rebecca si i-am deschis portiera.

-Dragut din partea ,dar nu trebuia.imi spune ea

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey dragilor imi pare rau daca este atat de scurt acest capitol .

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum