Prolog

6.5K 206 5
                                    


Rebecca

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Rebecca

Buna sunt Rebecca . Am 18 ani si sunt in a 12-a . Sunt o fata rea , iar ceilalti imi spun Bad Girl deoarece fumez , ma droghez dar nu tot timpul, particip la curse ilegale  si fac parte dintr-o mafie . Nu am parinti de la varsta de 16 ani asa ca stau intr-un apartament in aproprierea mafiei. Gasca mea care sunt tot cu mine in liceu sunt : Mike, Alexandra (Ale) , Julien ,Maya ,Marina si Andrei. Si fac parte din mafie . Ne cunoastem inca din copilarie si asa am ajuns sa fim de nedespartit si sa facem parte dintr-o mafie.


Alexander

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Alexander

Buna ma numesc Alexander, dar uni imi spun Alex sau Bad Boy . Fac parte din mafie si fac trafic de droguri . Fumez , partip la curse ilegale si sunt cel mai rau cu toti din liceu . Sunt in clasa a 12-a impreuna cu pritenul meu David restul au renuntat la liceu asa ca David este singurul care nu a renuntat . 



Autor 

Oare vor ajunge impreuna Rebecca si Alexander sau vor ramane adversari ?Ceilalti vor accepta ca ei doi sa fie impreuna ? 






-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey dragilor primul capitol am facut o mica prezentare a celor doua personaje principale . Imediat voi posta un anunt si primul capitol . Poate voi reusi si al doilea dar nu cred . Va pup si sper sa va placa.

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum