Cap.37

591 33 1
                                    

Chrissy 

Autumn a plecat . Dupa ce am dus paharele si fiecare si-a pus in pahar . Mi-am luat paharul si m-am dus in camera lui Autumn . Pe biroul ei gasesc o scrisoare si niste poze cu noi toti , unde avea scris ceva . 

Am luat scrisoarea si am inceput sa o citesc . Cat timp citeam mi-am scapat paharul jos si am cazut in genunchi , incepand sa plang . Nu imi venea sa cred , ca Autumn a plecat . Ceilalti speriati ca am scapat paharul , au aparut in camera unde ma aflam . Luke era ingrijorat . A venit la mine si s-a pus in genunchi . 

-Chrissy ce s-a intamplat ? ma intreaba Luke speriat

Ezitam sa raspund . L-am cuprins in brate si am inceput si mai tare sa plang . 

-Chrissy , te rog zimi ce s-a intamplat . 

-Autumn... atat reuseam sa zic , dar i-am intins scrisoarea

A citito si m-a luat in brate . M-a ridicat de pe jos si ne-am dus in camera mea . Cat stateam pe pat telefonul sunase . Luke raspunse si il daduse ca sa auzim toti .

Convorbire telefonica :

-Alo ?spuse Luke

-Alo . Lucas si Chrissy  Lachowski ? spune persoana respectiva 

-Da noi suntem . Cine este ? 

-Sunt un doctor de la spitalul din New York . 

-Ce s-a intamplat doctore ?

-Sora dumneavoastra, Autumn Lachowski este la spital . 

-Ce s-a intamplat cu Autumn ?

-Cineva a gasit-o pe moarte . Din cate stim a luat o supradoza de heroina . Un drog destul de periculos. Cand a fost gasita avea un puls mic . Credeti ca puteti sa veniti la spital ?

-Vom veni cat de repede vom putea doctore . Multumim ca ne-ati anuntat , dar acea persoana care a gasit-o este inca acolo ?

-Da este inca aici . Si nu aveti de ce sa-mi multumiti . Este datoria mea . Ne vedem cand veti ajunge . 

-Ok . La revedere.

-La revedere . 

Sfarsitul conversatiei . 

Cand terminase de vorbit toti eram speriati.I-am sunat pe mama si tata ,si le-am povestit tot ce se intamplase .Au zis ca vin imediat .Am pornit imediat spre spital .Cand am ajuns si am gasit camera unde se aflase Autumn .

Cand am intrat in salon . Mi se facuse imediat mila . Autumn era conectata la mai multe aparate ,avea vreo doua perfuzi si avea o masca de oxigen . 

Dupa 2 ore

Aparuse si parintii nostri , speriati . Le-am zis pritenilor nostri ca pot pleca , deoarece este tarziu si daca este ceva nou ii anuntam . Toti eram obositi , dar stateam langa ea.




V-a urma...

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum