Cap.32

528 31 0
                                    

Cand am ajuns la masina Nico m-a ajutat sa ma urc in masina si dupa s-a uracat si el . 

-Ma poti duce acasa te rog frumos. spun cu un zambet fortat

-Da . spune si ii dau adresa si casa la care stau 

Cand am ajuns in fata casei mele ii spun :

-Iti multumesc pentru tot! Pentru ca mai facut sa ma simt mai bine ,pentru ca mai lasat sa dorm la tine si cu toate ca s-a intamplat ce s-a intamplat azi dimineaza nu a fost din vina ta chiar daca asta crezi . Vom mai tine legatura in orice caz , doar apeleaza-ma voi fi acolo la orice problema si trebuie sa vorbesc cu prieteni mei pentru tine. Ne mai vedem . spun si inainte sa deschid usa ii dau o hartiuta cu numarul meu de telefon si un pupic pe obraz apoi deschid usa si ies cu mare grija. 

Inchid usa masini lui Nico , ii fac cu mana si m-am intreptat incet spre usa casei,Nico deja plecand. Deja cred ca ma asteapta o surpriza foarte mare .Cand am ajuns in fata usi , mi-am scos cheile si am deschis usa .Inchid usa incet si ma indrept spre living pentru a sta pe canapea , dar canapeaua era deja ocupata de frati mei care cand ma observa din fata lor nervoasa s-a transformat in una speriata vrand cei doi sa vina spre mine , dar le-am facut cu mic semn din mana sa ramana acolo . M-am deplasat pana la canapea unde m-am asezat langa Lucas.Lucas era foarte ingrijorat se vedea pe fata lui ,dar Autumn era putin ingrijorata si speriata si mai nervoasa.

-Ce ai patit?ma intreba Lucas

-Am alunecat si mi-am luxat glezna nimic grav .raspund eu 

Autumn se ridica de pe canapea si incepe sa tipe :

-Nimic grav?!Tu iti dai seama ca vei avea concerte , iar tu spui ca nu este nimic grav , cand piciorul tau este luxat ?!De abea te deplasezi!tipa Autumn vizibil nervoasa Luke se ridica la randul lui si incepe sa tipe :

-Autumn nu mai tipa ! Putem anula concertele pentru mai tarziu ,ce este importat este ca Chrissy nu are nimic grav ! Gandestete putin Autumn ,esti mai mare decat noi ,dar te gandesti numai la tine si concertele astea stupide ! Esti total diferita Autumn , nu te mai recunoastem .spune Luke ultima fraza calm apoi spune :

-Haide Chrissy te duc in camera , poate ve-i incerca sa-mi povestesti ce s-a intamplat .

-Ok . spun si el ma i-a stil mireasa ducandu-se spre scari si urcandu-le cu mare grija .

Cand am ajuns in camera Luke m-a pus pe pat si dupa s-a pus si el langa mine ,luandu-ma in brate ,eu incepand sa-i povestesc tot ce s-a intamplat .El tot timpul cant vorbeam statea si  asculta . Cand am terminat spune :

-Si baiatul asta...il placi ?spune el uitandu-se la mine 

-Este simpatic si apreciez ce face pentru el si sora lui .El este cel mai mare . De cand parinti lor au murit le este foarte greu .Sti baiatul are voce . Il voi ajuta cu asta . spun eu 

-A da ?

-Aha voi vorbi cu ceilalti pentru a vedea cu canta .Vrea sa fie ca noi . Daca nu vom reusi va fi nevoit sa faca videoclipuri pe YouTube singur cum am facut eu pana sa-i cunosc pe ei .spun eu 



V-a continua...



.

Bad Girl & Bad Boy (Volumul I )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum