Hoofdstuk 19

4.5K 233 23
                                    

Hoofdstuk 19
Mike p.o.v

Een sterke vanille geur komt m'n neus binnen. 'Mike?' Wordt er in mijn oor gefluisterd. Ik open slaperig mijn ogen. 'Hoe laat is het?' Gaap ik en leun op mijn ellebogen. Ik kijk op de wekker, het is 5:47. Ik kijk om me heen en zie dan Jenna naast het bed staan. 'Mike?' Vraagt ze bang. Ik ga rechtop zitten. 'Wat is er?' Vraag ik bezorgd, als ik haar hart luid hoor kloppen.

'Ik hoorde wat en ging kijken... Vanaf het balkon kon ik zien dat een wachter naar achter werd getrokken.' Piept ze. Ik sta direct op. 'Wat? Welke wachter?' Vraag ik geschrokken.

Hard gerinkel van glas komt van beneden vandaan. 'Deze wachter!' Hoor ik iemand schreeuwen vanaf buiten. Ik pak Jenna's pols in een reflex vast. Ik voel haar hand trillen. Ik pak mijn telefoon en wil Max bellen, maar ineens begint Jenna te gillen. Ik draai me om en trek haar snel achter me.

Yasmine, een van de vampieren, staat samen met Xavier in de slaapkamer. 'Hai, we komen even iemand ophalen.' Zegt Yasmine rustig. Ik hoor, door mijn sterke gehoor, dat Max de telefoon opneemt. 'Mike? Het is nog geen zes uur! Wat is er aan de hand?'

Xavier's blik schiet naar de mobiel, die ik vast heb. Jenna trekt de telefoon uit mijn hand. 'Max? Je moet snel ko...-' Xavier staat in een flits voor m'n neus en wilt naar mijn keel grijpen, maar ik kan zijn hand net vastgrijpen. Ik grom luid en verander in mijn wolvenvorm en loop richting Xavier, die op de grond ligt. Yasmine gaat voor hem staan en ontbloot haar langen hoektanden. 'Jenna?' Hoor ik Max uit de telefoon roepen.

In een flits staat nu ook Kyle voor m'n neus. 'Max, kom hierheen. Nu!' Zegt Jenna. Ik spring op Yasmine, die naar Jenna toe wilt rennen. Kyle flitst langs me heen en duwt Jenna met een klap tegen de muur aan. Ik draai me direct om en laat Yasmine liggen. 'Waag haar wat te doen!' Grom ik. Jenna kijkt hem bang en verward aan en gelijk geef ik haar. Hij is haar broer.

Ik kijk in zijn ogen. Hij heeft zijn gevoel uitgezet. 'Serieus Kyle! Ik ben je zus!' Schreeuw Jenna boos en probeert zichzelf los te rukken. Kyle negeert haar en pakt de telefoon van de grond af. 'Jenna?' Vraagt Max bezorgd.

Max p.o.v

'Is dit Max?' Vraagt Kyle. 'Wat heb je gedaan?' Grom ik. 'Nog niks. Als ik jou was zal ik alleen snel komen. Je Luna's leven staat op het spel, Max.' Zegt hij. Ik luister naar zijn stem. Zijn gevoel staat uit. 'Oh, en sla je wachters over, oké. We kunnen dus prima met jou alleen oplossen.' Zegt hij en hangt dan op.

Ik grom luid. Ze willen me waarschijnlijk hebben omdat ik hun vriendin, Valerie, en James heb vermoord. Helaas voor mij, zullen ze niet alleen met me willen praten...

Mike p.o.v

Ik grom luid. 'Als ik jou was zal ik maar terug veranderen, pretty boy. Anders blijft je geliefde mate niet meer heel lang ademen, vrees ik.' Grijnst Yasmine, die weer overeind komt. Ik grom opnieuw en verander dan terug. Ik haat het om controle te verliezen. Jenna kijkt Kyle boos aan. 'Fijn hè? Broer en zus zijn.' Mompelt ze boos. Kyle rolt met zijn ogen.

Jenna kijkt in zijn ogen en fronst dan. 'Heb je serieus je gevoel uitgezet?' Sist ze boos. Weerwolven en vampieren kunnen beide hun gevoel langdurig of kort uitzetten. Ze hebben wel een gevoelens en een geweten, alleen het boeit ze gewoon niet.

Kyle gromt geïrriteerd. 'Oh, je hebt wel een beetje emotie, zie ik? Pap en mam zullen vast trots op je zijn, Kyle.' Zegt Jenna. Kyle gromt agressief en grijpt naar haar keel. Hij drukt haar hardhandig tegen de muur aan. Ik wil erop afschieten, maar Xavier drukt een mes tegen mijn keel aan. 'Als jij erop af gaat, gaat je mate eerst, dan mag jij toekijken. Oké?' Mijn ademhaling versneld, net als mijn hartslag. Ik voel lange nagels uit mijn handen komen en scherpe hoektanden in mijn tong prikken. Mijn handen beginnen te trillen van woede.

His beautiful mateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu