Hoofdstuk 8

5.5K 274 79
                                    

Hoofdstuk 8
Jenna p.o.v

'Mike, ik ben thuis.' Roep ik naar boven en kijk op de klok. Het is inmiddels half één s'nachts. 'Zie je Mike, ik zei toch dat ze zelf terug zal komen.' Hoor ik een vrouwen stem zeggen.

Ik frons, als ik een mooie jonge vrouw de gang in zie lopen. Ze heeft donker krullend haar, dat tot ellebogen hangt en blauwe ogen. Dezelfde blauwe ogen als Mike. Is dat zijn zus?

Ik hoor Mike boos grommen, als hij de gang instormt. 'Waar was je?' Gromt hij. 'Ik heb vrienden gemaakt, je mag trots op me zijn.' Zeg ik met een nep-glimlach.

Mike p.o.v

Ik ruik een bepaalde geur om Jenna heen. De geur van alcohol. 'Heb je gedronken?' Vraag ik verbaasd. Bo begint te lachen en ziet er duidelijk de humor van in. Maar ik negeer haar. 'Hm? Ja.' Zegt ze en kijkt naar Bo. 'Wie is dat?' Vraagt ze. Bo grinnikt en geeft Jenna een hand. 'Ik ben de tweelingzus van Mike.' Zegt ze en knikt naar mij. 'Met wie heb je gedronken?' Vraag ik aan Jenna. Jenna denkt even na. 'Mensen uit de vechtklas.' Zegt ze en wilt naar boven lopen, maar ik trek haar aan haar arm terug. 'Bo, ik spreek jou morgen oké. Het is al laat.' Bo knikt en drukt een kus op mijn wang. 'Doe je een beetje vriendelijk tegen je mate.' Zegt ze. Ik grom geïrriteerd en ze loopt weg.

Ik pak Jenna haar kin beet. 'Wat haal jij in je hoofd? Je gaat naar school, de eerste pauze ben je verdwenen en je komt half één s'nachts met een dronken kop thuis.' Grom ik. 'Wat wil je dat ik zeg? Jij daagt me uit.' Zegt ze simpel. Ik trek mijn wenkbrauwen op en laat haar los. 'Ik daag je uit? Het was helemaal geen uitdaging!' Roep ik uit. 'Sorry.' Zegt ze ongeïnteresseerd en wilt naar boven lopen, maar ik trek haar terug. 'Als ik jou was zal ik maar wat respect aanleren, prinses.' Zeg ik. 'Respect moet je verdienen.' Zegt ze en loopt naar boven.

Ik grom luid en Jenna krimpt in elkaar. 'Kom verdomme naar beneden!' Roep ik. Ze bijt op haar lip en draait zich langzaam op de trap om. Ze is even stil en kijkt me alleen aan. 'Beneden.' Zeg ik. Langzaam loopt ze naar me toe. Ik pak haar ruw bij haar kin beet. 'Jij komt niet meer het huis uit, tot ik denk dat jij je normaal kan gedragen.' Zeg ik en laat haar los. Ik draai me om, om weg te lopen. 'Maar...-' 'Ga slapen, Jenna.' Zeg ik en loop verder, richting mijn slaapkamer.

'Mike? Schatje van me?' Roept Jenna, zo'n uur later. Compleet vrolijk rent ze mijn slaapkamer in. Ik schrik op uit mijn slaap en Jenna neemt een duik op me. 'Jezus Jenna!' Blaas ik uit, als al het lucht uit me wordt geslagen. 'Mike?' 'Hmm?' Kreun ik en draai me weer om. Ik heb geen zin in haar, dronken, gedrag. Ik vind het al erg genoeg dat ze buiten zo heeft rond gelopen.

Ineens voel ik haar lippen in mijn nek en ik ga direct rechtop zitten. 'Jen, ga slapen.' Zucht ik en plof weer achterover in mijn kussen. Jenna gaat bovenop me zitten en kijkt me onschuldig aan. 'Wanneer ga je me markeren?' Vraagt ze simpel. Ik leun op mijn ellebogen en kijk haar verbaasd aan. 'Hoe kom je nu op dit onderwerp?' Vraag ik verbaasd. 'Gewoon. Ik lig maar alleen op die logeerkamer.' Zegt ze en drukt een kus op mijn borstkast. 'Jen, don't.' Zeg ik en ga rechtop zitten, maar ze blijft op mijn schoot zitten. 'Hoezo niet?' Vraagt ze. Ik denk na. Ja, hoezo eigenlijk niet? Mijn wolf wilt het graag. Oh ja, hij wilt het heel graag, maar als ze dronken is, voelt het voor mij niet goed naar Jenna toe.

'Babe, kom gewoon slapen. Ga naast me liggen en we praten er morgen verder over.' Probeer ik. Jenna slaat haar armen om m'n nek heen en drukt haar lippen op de mijne. Ik voel mijn ogen zwart kleuren en grom van verlangen. Dan duw ik haar zachtjes van me af, als ik haar hand naar de rand van m'n boxer voel gaan, tot grote irritatie van mijn wolf.

'Jen, je bent dronken, je bent zestien...-' 'En ik ben geil.' Zegt ze met een grijns. Ik frons, zo serieus mogelijk, maar schiet dan in de lach. 'Kom prinses, ga slapen.' Zeg ik en til haar op.

Ik leg haar naast m'n neer en wil zelf weer gaan liggen, maar Jenna trekt me opnieuw naar haar toe. Ze drukt opnieuw haar lippen op die van mij en ik moet toegeven, mijn wolf wordt knap lastig. Ik leun over haar heen en zoen haar in haar nek en druk een kus op de plek waar haar mark hoort te komen. Kippenvel verspreid over haar lichaam heen en ik grijns tegen haar huid aan. Mijn hoektanden worden langer en glijden over haar nek heen. Ik zuig aan de plek waar haar mark komt en hoor haar hartslag verhogen. Ik pak haar handen vast en zet dan mijn tanden in haar nek. De tranen schieten in haar ogen en ze begint te huilen, voor een paar seconde maar, dan ontspant ze zich en een zachte kreun verlaat haar mond. Mijn wolf laat mentaal een luide huil horen van geluk.

Ik haal mijn tanden uit haar nek en kijk haar aan. Ze gaat langzaam met haar hand langs haar nek, waarvan de wond al direct grotendeels heelt. Ik druk een kus op haar mark en opnieuw ontstaat er kippenvel op haar lichaam. 'Kijk uit, het bloedt nog.' Zegt ze. 'Zie ik eruit of ik iets tegen bloed heb?' Vraag ik en kijk haar aan. Jenna schudt haar hoofd en grinnikt zachtjes. Ik kijk op de klok. 'Het is al bijna half drie. Ga slapen.' Zeg ik en druk een kus op haar lippen. 'Ik blijf bij jou slapen.' Zegt ze. Ik knik glimlachend en ze gaat onder de dekens liggen, net als ik.

Ik druk nog een korte kus in haar nek en trek haar tegen me aan. 'Slaap lekker, Mike.' Zegt ze zacht. 'Slaap lekker.'

His beautiful mateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu