Hoofdstuk 12

5K 263 9
                                    

Hoofdstuk 12
Jenna p.o.v

'Een rogue...' Mompelt Mike. Hij zit op de bank met zijn gezicht in zijn handen. 'Een fucking rogue heeft me gewoon gechanteerd.' Mompelt hij in zijn hand. 'Die "fucking rogue" is mijn broer. Die trouwens, door jou bedreigd is.' Grom ik boos. Max komt uit de keuken gelopen, met kleine wondjes in zijn nek, waarschijnlijk door de nagels van dat meisje. Mandy loopt achter hem aan. 'Beta, u moet het ontsmetten. Ik vermoed dat ze wolfsbane aan haar nagels had zitten.' Zegt ze. Max gromt gefrustreerd en wrijft over zijn nek.

'Heb je er last van?' Vraag ik aan hem. Max knikt. 'Die klote wolfsbane.' Mompelt hij en wrijft opnieuw over zijn nek. Het bloed loopt langs zijn nek, op zijn handen. Mandy pakt zijn handen vast en kijkt dan naar zijn nek. Het zijn hele kleine wondjes in zijn nek, maar het bloed wat eruit komt is veel.

Mike staat op en kijkt bezorgd naar de nek van zijn beste vriend. 'Ik heb nog wel verbena liggen, kan je het daarmee weghalen?' Vraagt hij aan Mandy. Mandy schudt haar hoofd. 'Ik moet het gewoon weg kunnen spoelen of iets dergelijks. Het ligt niet aan de nagels van dat meisje, maar aan de wolfsbane die ze aan haar handen had.' Max knikt. 'Kom, ik maak het wel schoon.' Zegt Mandy en loopt de woonkamer uit, me Max achter haar aan.

Ik kijk Mike even aan en wil dan weglopen, maar Mike pakt me schouder vast. Boos schud ik me los. 'Raak me niet aan, Mike.' Roep ik naar hem. 'Ssst, doe rustig. Waarom ben je zo boos?' Met grote ogen kijk ik hem aan. Is hij nou serieus?

'Waarom ik boos ben? Is dit serieus Mike! Je was van plan om mijn broer te vermoorden!' Schreeuw ik kwaad. 'Een rogue. Ik wou een rogue vermoorden.' Ik kijk hem aan, niet wetend wat ik moet zeggen. Deze man is zo... zo... Debiel.

'Ik was ook een rogue. Beteken ik dan ook niks...?' Vraag ik. Mike schud zijn hoofd. 'Nee, maar jij bent mijn mate.' 'En dat is mijn broer!' Roep ik uit. 'Jouw hele broer boeit me niks, Jenna.' Sist hij naar me.

Pets!

Mijn vlakke hand raakt met een harde klap zijn wang. Ik schrik er zelf ook van, aangezien ik voel dat zijn wang brandt, door de mark.

Mike p.o.v

Ik kijk Jenna aan. Dat is het enige wat ik doe, ik kijk haar alleen maar aan. Ik weet dat ik te ver ben gegaan. Natuurlijk weet ik dat.

Je mate sloeg je. Gromt mijn wolf agressief.

'Mike...' Piept ze zacht en wil m'n hand vastpakken, maat ik doe een stap achteruit. 'Raak me niet aan, Jenna.' Zeg ik en draai me om. Ik loop richting het raam en probeer die adem te halen. Ik wil niet uithalen, ik wil niet uithalen, ik wil niet uithalen...

'Mike, sorry... Ik had niet moeten slaan, maar...-' Ze legt haar hand op m'n schouder. Met een harde klap staat ze tegen de muur aan. Door de klap komt er een deuk in de muur terecht. Mijn ogen kleuren zwart en ik voel m'n ademhaling versnellen. 'Sorry...' Piept Jenna. Ik haal diep adem en pak dan haat kin beet, waarna ik naar haar toe leun. 'Jij hebt zoveel geluk dat jij mijn mate ben.' Zeg ik zacht.

De deur vliegt open en Max loopt de woonkamer in. 'Mike, Kyle is op...-' Hij stopt als hij mijn zwarte ogen ziet. Jenna kijkt naar de grond en durft me niet eens aan te kijken. 'Ga naar boven, ik kom er zo aan.' Zeg ik tegen Jenna. Ik verwacht een reactie terug, maar ze loopt snel onder mijn arm door, naar boven.

'Wat was er...-' 'Ik ga het er niet over hebben, Max. Wat was er aan de hand?' Zucht ik en haal mijn hand door mijn haar. Ik haat het als mijn wolf het probeert over te nemen. 'Kyle is op het territorium.' Zegt Max dan maar. Ik frons. 'Kyle? Hij is net weg gekomen! Waar is hij?' Vraag ik verbaasd. 'Ze zijn hem kwijt geraakt, Bo belde me net. Ze gingen erachter aan toen ze een groepje vampieren tegen kwamen.' Ik zucht. 'Waar rende hij naar toe?' 'Richting hier.' Zegt Max.

Ik spits mijn oren. 'Wat doe jij nou hier?' Sist Jenna vanaf boven tegen iemand. Drie keer raden wie... Ik grom geïrriteerd en loop de gang op, de trappen op.

'Kyle, kom hier.' Zeg ik. Ik hoor Jenna's hart versnellen, door mijn sterke gehoor. 'Jen, ik doe hem niks.' Zeg ik en loop richting de slaapkamer. Ik doe de deur open en zie Jenna op bed zitten, met Kyle in de balkon opening.

Hij kijkt me wantrouwend aan. Max loopt achter me aan de kamer in en de sfeer is direct gespannen. Ik zucht en loop naar Kyle, die zijn tanden naar me ontbloot. Ik loop gewoon door en steek me hand naar hem uit. Verward kijkt hij naar mijn hand en dan naar mij. Dan geeft hij me verbaasd een hand. 'Welkom bij de roedel.' Zeg ik alleen maar en loop dan de kamer uit.

His beautiful mateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu