Hoofdstuk 14

4.6K 257 14
                                    

Hoofdstuk 14
Mike p.o.v

Jenna ga rechtop zitten. 'Vermoord?' Vraagt ze zacht. Ik ga ook rechtop zitten en haalt mijn handen door mijn haar. 'Maar Mike, waarom?' Bijna niemand weet dit en de gene die dit weten, houden netjes hun mond. De Alpha familie is bij ons letterlijk heilig. Je zal hier niet snel afkeur krijgen van je roedel en anders laten ze dat niet merken.

'Het was de eerste keer dat ik veranderde en mijn wolf nam het direct over...' Ik stop met praten. Als je als wolf net bent veranderd, heb je de eerste keer en de eerste paar maanden moeite met zelfbeheersing. Je moet nog leren je wolf-kant en je mensen-kant één laten worden. Zodat ze elkaar niet steeds tegen werken.

Ik zucht zachtjes. Ondanks dat ik het waarschijnlijk niet had gedaan als mijn wolf het niet over had genomen, vind ik het geen excuus. Mijn vader, was voor mij al heel lang mijn vader niet meer, maar Bo was nog steeds gehecht aan hem en hoopte dat hij zal veranderen. Mijn zus moest nu zonder haar vader leven, door mij. Hoe kon ik mezelf dat ooit vergeven?

'Heeft hij jullie ooit geslagen?' Vraagt Jenna ineens. Ik kijk haar aan en sta dan op. Ik laat mijn nek aan haar zien, waar wolven tanden in staan. Dan de onderkant van mijn bovenarm, waar een groot litteken op zit. 'De rest is geheeld. Mijn zusje heeft hij nooit aangeraakt. Vaak als hij haar wou slaan of iets dergelijks, sprong ik ertussen.' Ik laat me weer op het bed neerzakken. Jezus Mike, je hebt je vader vermoord.

Jenna zucht en haalt haar hand door haar lange haar heen. 'Vertel verder.' Zegt ze. Verbaasd kijk ik haar aan. 'Wat valt er verder te vertellen, Jen? Ik heb hem vermoord.' Jenna bijt op haar lip. 'En toen? Bij wie ben je gaan wonen? Wie had de roedel overgenomen?' Ik frons. 'Ik vertel je net dat ik mijn vader heb vermoord en jij denkt niet dat ik... Dat ik...' 'Ik denk niks van je, Mike.' Zegt ze. Ik zucht opnieuw en laat me in mijn bed vallen. Hoe kan ze nou niks er van denken? Ik heb...

'Jenna?' 'Ja?' Vraagt ze zacht. 'Waarom accepteer jij dit soort dingen gewoon altijd?' Mompel ik, met gesloten ogen. 'Hoe bedoel je?' Vraagt ze. 'Nou, je accepteert van Kyle dat hij mensen heeft vermoord, je accepteert dat ik mijn bloedeigen vader hebt vermoord tijdens mijn eerste transformatie.' Ik kijk haar aan en leun op mijn ellebogen. Jenna lijkt even na te denken. 'Ik weet het niet.' Zegt ze.

Ik kijk op de klok. 'Ga slapen, anders ben je morgen moe.' Zeg ik bezorgd en zet een losse krul achter haar oor. 'Maar ik ben niet moe.' Zegt ze. 'Morgen wel, dus ga slapen.' Grinnik ik. Jenna schudt bijdehand haar hoofd.

In een flits zit ik bovenop haar en heb ik polsen tegen het dekbed aangeduwd. 'Kinky.' Lacht ze. Ik grinnik en zoen in haar nek, waardoor ze begint te lachen.

Als ik op haar mark zoen, stopt ze direct met lachen en bijt ze hard op haar lip. 'Ga slapen.' Mompel ik in haar nek, terwijl ik zuig op haar mark. 'Wat? Waarom?' Vraagt ze verbaasd. Ik laat mijn handen onder haar shirt door schuiven, tot haar taille. 'Omdat je anders over een paar minuten geen maagd meer bent.' Grijns ik tegen haar nek aan. Jenna kleurt rood en probeert me van haar af te duwen, maar ik blijf rustig waar ik ben. 'Mike, ga van me af!' Lacht ze ongemakkelijk met een rood gezicht. 'Ga je dan slapen?' Vraag ik grinnikend. Ze schudt haar hoofd eigenwijs. Ik haal overdreven mijn schouders op en trek haar weer onder me, waarna ik in haar nek begin te zoenen. 'Mike!' Lacht ze. Langzaam zoen ik richting naar haar sleutelbeen. Ik zoen steeds meer naar beneden, centimeter bij centimeter. Ik druk een kus onder haar navel en ik merk dat haar ademhaling zwaarder wordt.

Dan begin ik haar te kietelen. Direct begint hard te gillen door mijn onverwachtse aanval.

'Mike! S-s-stohop!' Lacht ze. 'Ga je dan slapen?' Vraag ik met een grote grijns. 'Ja!' Lacht ze. Ik stop met kietelen en druk een kus op haar wang. 'Slaap lekker, prinses.'
_________________
Hee hee!
Ik weet het, een kort hoofdstuk deze keer. Ik wou sneller uploaden, omdat jullie zo lang moesten wachten op het vorige hoofdstuk! :)
Laten jullie een comment en een vote achter, als jullie het goed vonden?

Much love!
Wolflovex ❤️

His beautiful mateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu