hoofdstuk 9

151 7 4
                                    

POV. Robin
"Hey wat mij opvalt he is dat jai alleen zit daar." zegt mel en ze kijkt naar een tafeltje achterin de aula. Ik kijk er naar en knik, denis zegt: "ja dus." ik begin te lachen om haar droge reactie. "Het is wel raar geef toe." zegt loïs. Ik kijk haar ongeïntreseerd aan, dan zeg ik: "zie mij boeien." samuel begint te lachen en zegt: "jezus jou droge opmerkingen." ik wil wat terug zeggen maar dioni legt zijn hand op zijn arm en knikt nee. Ik houd mijn mond en kijk naar jai, hij zit daar wel eenzaam. "Ik ga wel ff bij hem kijken." zegt kaj. "Nou wat ben je toch weer goed bezig kaj, iedereen zou jou karakter moeten hebben." zeg ik sarcastisch. Kaj begint te lachen en steekt zijn duim op, dan loopt hij naar jai. Ik zit een beetje te kijken naar wat hij doet tot dat iemand iets in mijn mond duwt. Ik ga naar achter met mijn mond en zie een milkshake voor mij staan. "Hiero prinses." zegt sam lachend en hij gaat zitten. Ik glimlach dankbaar naar hem en drink ervan, tsja vanille is mijn favo milkshake en hij weet dat. Dioni pakt hem weg van mij en begint te drinken, ik probeer hem lachend te pakken maar het lukt niet. Hij houdt hem omhoog en tikt met zijn vinger op zijn wang. Ik geef hem een kus op zijn wang en pak mijn milkshake terug. "Chick je moet scheren." zeg ik tegen hem. "Weet ik chick." zegt hij terug en hij kijkt naar kaj en jai. Ze zijn samen aan het lachen, iets klopt hier niet. Kaj en jai waren vroeger de beste vrienden maar sinds dat jai de kant van taira heeft gekozen is dat verranderd, kaj kon het niet aan zien dat hij zo was verranderd. Maar dat is nu blijkbaar anders ze hebben het nu super gezellig. "Ik ga wel ff bij ze kijken." zegt sam en hij staat op, als hij langs mij loopt pak ik zijn arm en kijk ik hem aan, ik knik nee met een smekende blik. Hij knikt en gaat op mijn schoot zitten. "Sam je kilt mij." zeg ik eerlijk. Hij gaat lachen staan en trekt mij op van mn stoel, hij gaat op mijn stoel zitten en trekt mij op zijn schoot. "Zo beter." vraagt hij met zijn hoofd op mijn schouder. Ik knik ja en draai mijn hoofd en geef een kus op zijn hoofd. Ik zie dioni kijken naar ons, maar zodra ik naar hem kijk draait hij zijn hoofd naar de tafel toe. Shit hè nou maak ik het weer moeilijk voor mezelf. "Hey guys, jai is een beetje voor zichzelf bezig. Hij heeft taira soort van in de steek gelaten, hij vond het niet leuk om ons te treiteren maar hij wil graag terug komen?" zegt kaj maar wel met een vragende blik naar ons. "Ik heb het liever niet maar kijken jullie maar ik ben naar de wc." zeg ik en ik pak mijn tas en loop weg.

POV. Samuel
Ik kom thuis en gooi mijn tas op mijn bureau. Ik plof op mn bed en pak mijn mobiel uit mn broekzak, ik zie dat er een nieuwe groepsapp is aangemaakt door kaj.

Kaj: hey boys, dit vinden jullie misschien heel stom maar ik weet dat dioni, ik en sam alle drie iets in muziek willen doen. En nu ik vanmiddag met jai heb zitten praten weet ik dat hij hetzelffe wil. Dus ik dacht waarom doen we het niet met zn 4ren?

Ik zie een 06 nummer staan in de groep, dat zal dan wel jai zijn. Ik verrander het 06 in jai en lees verder wat iedereen zegt.

Dioni: ja het is een leuk idee.
Jai: vind ik ook, maar samuel?
U: verwacht niet dat alles na vanmiddag maar weer goed moet zijn, ik vind dat je het eerst maar eens persoonlijk met iedereen moet uitpraten en dan zien we wel verder.
Kaj: met mij heeft hij het uitgepraat.
Dioni: en ik vind het ook prima, van mij mag hij ook wel weer bij onze groep komen. Maar er is een probleem...
Kaj: robin
U: robin

Zeggen ik en kaj tegerlijkertijd.

Jai: ja met haar wil ik het ook goedmaken, maar ik weet niet hoe.
Dioni: ze is altijd wel blij met eten.
U: behalve nu want ze wil afvallen.
Jai: maar ze is super dun!!!
Kaj: ja idd!
U: i know maar als zij dat wil, ik houd haar niet tegen.
Dioni: ik heb al gezegt dat ze mooi genoeg is en niet hoeft af te vallen, maar ro laat zich niet zo snel omlullen zeg maar.
U: ik weet het, en dat zeg ik uit de grond van mn hart.
Jai: jij kent haar het beste denk ik, na het overlijden van haar moeder.
Kaj: en dat is meteen een punt wat je nooit tegen dr moet zeggen, dat ligt gevoelig bij haar.
Dioni: jongens terug bij de les, maar kaj wat wil je dan. Een boyband ofzo.
Kaj: kan.
Jai: en cass?
U: moeten we het over cassius hebben.
Jai: hij was er wel altijd bij, we waren met zn 5en.
Kaj: klopt we gingen met zn 5en naar het voortgezetonderwijs.
U: ja en ik ging voor de beste vriendin ever die een jongen maar kan wensen, en jai en cass voor die bitch.
Jai: ja ik zat fout! Nu weet ik het wel.
Dioni: ik denk dat het verstandig is als we dit even laten rusten.
U: ja dat denk ik ook! Voor ik iemand in mekaar ram. En die iemand weet heel goed wie het is!

Ik sluit mn mobiel af en smijt hem naar de muur, wat denkt hij wel. Kom op of dat alles weer goed moet zijn. "Samuelllll!!!" hoor ik gaya schreeuwen. "Jaaah!" schreeuw ik terug. "Niet met je mobiel smijten!" roepen britta, sissi en gaya naar mij. Man 3 zussen hebben is echt irritant.

Friends Forever?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu