Hoofdstuk 30

30 8 1
                                    

We bleven een tijdje zo staan. De tijd ging veel te snel voorbij.
Toen ik s' avonds thuis was belde ik Sidney en vertelde haar alles. Ze was blij voor me en zei dat ze zin had in de bruiloft over 2 dagen

Ik werd wakker. Ik had met Jeanette afgesproken dat ik vandaag mee naar het bureau zou gaan. Ik mocht haar helpen met kleren ontwerpen en ik zou zelfs iets voor me zelf mogen ontwerpen! Ik stond op en liep naar mijn badkamer waar ik een douche nam. We zouden pas om 10 uur naar het bureau gaan en het was pas 8uur dus had ik nog genoeg tijd.
Toen ik klaar was trok ik iets leuks aan. Ik koos voor mijn witte shirtje met een kort spijkerbroekje dat erbij hoorde.
Ik deed wat make up op en liep naar beneden. Ik at snel een broodje en liet Zilver uit en trainde haar nog wat. Ik had mijn lijstje nu helemaal afgestreept en was super trots op haar!

We kwamen terug en ik aaide zilver over haar hoofd en gaf haar een knuffel. Ze was moe en ging op haar kleed liggen. Ik hoorde dat ik werd gebeld en haalde mijn mobiel uit mijn broekzak. Het was Kyle!
Hey Kyle! Riep ik blij. Hij lachte even. Goeiemorgen Amy, lekker geslapen? Ik knikte maar bedacht me dat hij dat natuurlijk niet kon zien en zei snel 'ja'. Hij vertelde nog wat en daarna hing hij op. Ik zag dat Jeanette inmiddels ook klaar was om te gaan dus besloten we er maar wat eerder naar toe te gaan. Het ritje in de auto was eigenlijk best leuk. Ik vond het bijna jammer dat we er waren. Ik ga heel even de meiden zoeken, ze zeiden dat ze er wel zouden zijn. Zou ik daarna naar je kantoor komen? Vroeg ik. Ja is goed dan zie ik je zo. Antwoorde ze en ik liep alvast naar binnen toe en keek eerst bij de kleedkamers. Ik hoorde Jill al van verre lachen en ik wist dat ik op de goeie verdieping zat. Ik zag de meiden al staan en gaf ze allemaal een knuffel. Amy! Riepen Lynn en kim tegelijk. We hebben z'n zin in morgen! Riep Selena en ik knikte. Ik ook! Zei ik en vertelde dat ik zo weer moest gaan.
Ik ging met de lift naar de laatste verdieping en liep naar het kantoortje van Jeanette. Ik klopte aan en wachte op antwoord. Kom binnen! Joorde ik Jeanette roepen en ik deed de deur open. Ik zag Jeanette aan haar bureau zitten met een paar lege ontwerpen voor zich. Pak maar een bureaustoel van de gang. Zei ze. Ik liep naar de gang en in de gang stond een licht grijse bureau stoel naast een tafel. Ik keek om me heen om te zien of er iemand op zat maar er lagen geen spullen in de buurt en er liep okk niemand door de gang heen dus rolde ik de stoel achter me aan het kantoor van Jeanette in.
Ik ging naast haar zitten. Ze was bezig met een ontwerp van een jack, ze vertelde dat ze bezig was met de winter collectie. Ze had al een leuk beging gemaakt. Samen keken we naar populaire decoraties op kleding stukken en paste het jack hier en daar aan. Het eind resultaat was echt leuk en we maakte de outfit verder af met een zwart shirt eronder en een mooi bewerkte donkere broek. Toen dit af was maakten we nog een jurk en een winterjas.
Ze haalde een nieuw blaadje en een ipad met een glimmend zilveren hoesje uit haar la en gaf het aan mij. Succes, Als je vragen hebt hoor ik het wel. Zei ze en gaf de spullen aan mij. Oke het was nu mijn beurd om iets te maken. Ik keek wat rond op het internet en zocht naar de nieuwste mode. Ik besloot een beetje mijn eigen style te gebruiken en ontwerpte een simpel zwart rokje dat ongeveer 10 centimeter boven je knieen eindigde en een kort shirtje erboven. Ik vond het wel saai zonder iets erboven en besloot iets zwarts erboven te maken. Ik maakte een leren jack met allemaal ritsen en knoopjes erop.

Ik bekeek het eens critisch en veranderde het zwarte jack iets en maakte het wit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bekeek het eens critisch en veranderde het zwarte jack iets en maakte het wit. Dan kwam de outfit mooier uit. Ik liet mijn ontwerp wan Jeanette zien en samen voegde we er een paar dingen aan toe.
Ze stelde voor om ook een leuk jurkje te maken en daar begin ik dus mee, terwijl Jeanette mijn ontwerp uitprinte. De outfits zouden pas later worden gemaakt. Waarscheinlijk aan het eind van de zomer vakantie. Ik ging verder met een nieuwe schets. Het duurde bijna een uur voor ik weer wat inspiratie had en maakte een ontwerp voor de onderkant. Ik maakte een blauw strak rokje en maakte daar overheen weer een dorzichtig veel langer laagje blauwe stof. Ik bekeek het en paste het een beetje aan. Ik maakte er een soort van gouden riempje in en een wit topje erboven. Van de achterkant maakte ik het zo dat het leuk met elkaar in verbinding was.

Ik liet het aan Jeanette zien en samen maakten we nog een paar ontwerpen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liet het aan Jeanette zien en samen maakten we nog een paar ontwerpen. De dag ging sneller voorbij en Jeanette werd steeds zenuwachtiger. Was ze zenuwachtig voor haar bruiloft?! Ik nam aan van wel.
Om half 5 ging ik nog even naar de meiden toe en liet mijn ontwerpen zien. Ze vonden ze prachtig en waren er echt heel anthousiast over.
Om 5 kwam Jeanette me ophalen en nam ik afscheid van de meiden. Tot morgen Amy! Riepen kim en Tess. Ze praate nog even met Jeanette en daarna moesten we naar huis. Er zou iemand bij ons thuis komen die nog even de laatste dingen voor de bruiloftzou bespreken met mijn vader en Jeanette.

SWe waren al snel thuis en ik hoorde al stemmen komen uit het bureau in de gang. Jeanette ging naar binnen en ik ging naar Zilver toe om haar tr begroette. Toen ze me hoorde kwam ze blaffend op me af. Ik pakte de riem om haar uit te laten, ik hoorde een iema d van de trap af komen. Het was Abigail. Hoi Amy, ik ga straks even weg. Wil jij misschien winter uitlaten voor me? Vroeg ze. Ja tuurlijk! Zei ik, ik had wel zin om de 2 honden uit te laten. Ik vond het sws altijd zielig als ik Zilver ging uitlaten en ik Winter thuis moest laten terwijl hij altijd zo graag mee wou.

Het was half 11 s' avond en ik moest mijn kleren voor morgen klaar leggen. Ik zou morgen al vroeg wakkermoeten worden wilde ik nog een Douche nemen. De fotograaf en bruiloft begeleider kwamen al om 9 uur.

2 Different Lives Where stories live. Discover now