Hoofdstuk 19

34 8 0
                                    

De volgende ochtend stond ik om kwart over 7 op. Ik nam snel een douche en trok dezelfde kleren aan als gister aan. Om kwart voor 8 zaten Jeanette en ik in de auto. We waren binnen 15 minuten bij het Bureau. De meiden waren al in de chilroom aan het eten. Ik begroette ze vrolijk. Ze namen me Anthousiast mee naar de kleedkamers. Ze trokken allemaal de zelfde outfit aan. Dat moest voor het oefenen. Ze trokken alle 6 hobe hakken aan. Waarom die hakken? Vroeg ik toen selena op haar hakken ging staan. Omdat je erop moet leren lopen, je mag niet vallen tijdens een show. Ze glimlachte. Ze gooiden mij ook dezelfde outfit toe. Aantrekken commandeerde Lynn. Ik trok het verbaasd aan. Ik ga niet mee lopen hoor! Zei ik lachend. Ze gaven me ook de zelfde zwarte hakken. Neee!! Ik duwde de hakken terug in Jill's handen maar ze deed snel haar handen op haar rug. Doe nou Amy. Dit kun je riep Selena. Ja Amy! Riep Kim. Zuchtend trok ik ze aan, maar ik bleef op het bankje zitten. Sarah trok me omhoog. Ik deed voorzichtig een paar stapjes maar ging toen ik bijna bij de deur was door mijn enkel. Ik greep snel Selena's arm vast. Wow Amy! Doe rustig. Wat ben je aan het doen?! Ze keek me verbaasd aan. Ik kan hier niet op lopen. Zei ik zuchtend. Ik dacht terug aan die keer met Sidney in de winkel. Ik liep met Lynn naast me naar beneden. De meiden liepen soepel de catwalk op terwijl ik voorzichtig de trap op probeerde te komen. Lachend leerden de meiden me eerst normaal lopen op de hakken. Na een halfuur ging het al een stuk beter. We oefenden op de catwalk en de meiden vonden het zo leuk om mij te leren hoe je op een catwalk liep dat ik het zielig vond om niet mee te gaan. We oefenden de hele dag.
Om 6 uur nam Jeanette me weer mee naar huis.

De rest van de week trainde ik Zilver elke dag, ging ik mee naar het bureau om te helpen voor de show en sprak s' avonds met sidney af. Eindelijk was het zaterdag en vandaag zou de show zijn. Ik mocht mee om te kijken en was al vroeg wakker. Ik nam een douche en trok mijn korte witte shirt aan met mijn wit met roze bewerkte rok aan. Ik deed wat leuks in mijn haar en ging naar beneden.

 Ik deed wat leuks in mijn haar en ging naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeanette stond al te wachten. Schiet op Amy! We moeten nu gaan je kan wel eten als we daar zijn. Riep ze. Oke, ik geef Zilver nog even een knuffel! Roep ik terug en ik ren naar de woonkamer toe. Ik geef haar een knuffel en loop naar buiten. Jeanette zat al in de auto. We rijden al snel weg. 15 minuten later zijn we er en Jeanette gaat naar de vergader zaal toe waar iedereen op haar wacht. Ik zoek de meiden. Ik kon ze nergens vinden in de kleedkamers en de chilroom dus besloot ik een van hun te bellen. Ik zocht het nummer van Lynn op. Ik belde en er werd al snel opgenomen. Lynn vertelde dat ze in een van de kantoren waren. Wacht maar bij de lift als je boven bent. We komen je daar halen. Zei ze. Ik ging met de lift naar de laatste verdieping. Sarah en Kim stonden al te wachten. Ik gaf ze snel een knuffel en liep met ze mee. Toen we in een van de kantoren waren zag ik de rest ook en gaf ook hun een knuffel. Er zaten nog wat anderen mensen bij. Er waren nog een paar andere modellen die ik wel eens heb gezien. Wat is er jongens?! Vroeg ik toen ik de bezorgde gezichten zag. Jill legde het me uit. We missen 2 modellen die gister ziek zijn geworden, we hebben al een paar hulp modellen gebeld maar die kunnen niet. En als er iemand speciaal naar Santa Rosa moet komen is dat en duur en te laat. Ze zuchtte. Waarscheinlijk kan de show niet doorgaan... Maar hier hebben jullie zo hard voor geoefend! Er is toch wel een oplossing. Opeens zag ik Selena's gezicht opgewekt kijken. Wij zijn niet de einige die hebben geoefend. Jij ook Amy! Jij kan ons helpen loop met ons mee. Ik keek haar verbaasd aan. Wat?! Ik heb nog nooit een modeshow gelopen! Ik verpest de hele modeshow, straks val ik ook nog op die hakken! Wij helpen je wel amy! Zei Jill. Ik hoorde de stemmen van de anderen meiden zachtjes please fluisteren. Ik keek om me heen. Oke, maar alleen als het van Jeanette mag. De meiden waren opeens heel anthousiast. Hebben we al gevraagd! Je doet mee! Ze namen me mee naar de kleedkamers. We hebben je maat al doorgegeven. Zei Selena. Hoe wisten jullie die? Vroeg ik verbaasd. Van het oefenen. Zei Jill lachend. We gingen zitten en Ze legden uitgebreid uit hoe het werkte. Ik moest samen met de andere 11 modellen naar de plek waar de make up werd gedaan. Binnen 10 minuten waren we klaar. We moesten een badjas aantrekken. Ik deed mijn shirt en rok uit en deed de badjas aan en lieo de kleedkamer uit. Ik zag Jill en Lynn al zitten. Ik liep naar ze toe. Ze gaven me een lijste met dingen die ik aan moest. Ik zag mensen al druk de kledingstukken klaar leggen.
Ik bekeek het lijstje ik moest vooral jurken dragen. Er stonden ook foto's bij. Ik moest in totaal 7 outfits aan.

2 Different Lives Where stories live. Discover now