Hoofdstuk 17

35 9 0
                                    

De volgende ochtend werd ik wakker. Het was 9 uur. Mijn kamer was leeg. Vandaag zouden we met z'n 4en net huis in richten en de laatste dingetjes afmaken. Al mijn kleren waren al in dozen opgeruimd dus trok ik de kleren die ik gister aan had maar weer aan. Ik liep naar beneden. Zilver kwam kwispelend van haar kleed lopen. Ik aaide de hond en gaf haar wat eten. Goeiemorgen Amy! Ik hoorde mijn vaders stem vanuit de woonkamer komen. Hoi pap! Hoelaat gaan we bezig? Hij lachte over een half uur moeten we bij het huis zijn. Oeei dan moet ik op schieten! Ik smeerde een broodje in de keuken en liep een klein rondje met zilver. Na 25 minuten was ik klaar om te gaan. Samen met mijn vader liep ik naar de auto. Neem zilver maar mee Amy. Zei hij. Maar we gaan toch bezig?! Vroeg ik verbaasd. Hij knikte. Ze kan in de tuin blijven met winter. Ik ging snel zilver halen en daarna reden we naar het nieuwe huis. Het duurde maar 5 minuten. We stonden stil voor en groot huis. Het had een grappig rieten dak. Wonen we hier? Vroeg ik verbaasd. Mijn vader schudde zijn hoofd en liep lachend verder. We gingen naar het huis er naast. Tada! Mijn vader stond opeens stil waardoor ik bijna tegen hem aan botste. Hoe vind je het? Hij keek me aan. Wow! Dit meen je niet?! Hoe dan? Hij schoot in de lach. Opeens bedacht ik me dat Jeanette een bekend kleding merk had. Hoe kunnen we dit betalen papa? Ik deed alsof ik echt nergens van wist om te kijken wat hij zou zeggen. Hij haalde zijn schouders op en nam me mee naar binnen. We lieten Zilver in de achter tuin vrij. Winter begroette haar vrolijk. Ik liep naar binnen. Jeanette en Abigail begroetten ons. Ik zwaaide naar ze. Wat vind je ervan Amy? Vroeg Jeanette. Prachtig! Ik keek even om me heen. Het was echt prachtig. Ik zal zo je nieuwe slaapkamer laten zien, de boven verdieping is al klaar. Alleen beneden moet nog worden ingericht.
Samen met Jeanette liep ik naar boven. Ze liet me de gezamelijke badkamer zien. Haar en mijn vaders slaapkamer, die van Dave ( voor als hij een keer mee kwam), die van Abigail en als laatste die van mij. We liepen een grote witte kamer in. We wisten niet precies welke kleur je leuk vond dus dat kunnen we aanpassen. Zei Jeanette vrolijk. Wauw! Dit is echt gaaf. Ik kon mijn ogen niet geloven. Er stond een groot 2 persoons bed en ik had prachtig uitzicht. Ik had zelfs een balkon! Ik dacht dat ik alles had gezien in mijn kamer toen Jeanette een deur open deed. Er was een kleine gang met 2 deuren aan elke kant. Wat is dit?! Vroeg ik. Doe maar een deur open. Ik deed 1 van de 2 deuren open en liep een grote inloopkast binnen. Hoort dit nij mijn slaapkamer?! Jeanette knikte. Ik keek rond. Al mijn kleren hingen al in de kasten en mijn schoenen lagen op een mooi rekje naast elkaar. Oh ja, ik heb nog wat kleren en schoenen die ik ehm nou ja van eh iemand kreeg en die vroeg of Abigail ze wou hebben maar die het wel genoeg kleren dus als je ze wil en past mag je ze hebben. Wat je niet wil mag je wel weer geven. Ik keek Jeanette aan. Nou bedankt ik zal ze snel een keer passen. Jeanette nam me mee naar de andere kamer. Ik deed de witte deur open en we liepen een kleine maar toch luxe badkamer in. Wauw!! Riep ik verast. Dit kan niet waar zijn?! Jeanette schoot in de lach en we liepen weer naar beneden.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De vrachtwagen was inmiddels ook gekomen om de laatste spullen voor benden te brengen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De vrachtwagen was inmiddels ook gekomen om de laatste spullen voor benden te brengen. Eerst zetten we de tafels en stoelen voor in de eetkamer neer. Er waren 3 mannen bezig met het aanrechtblad. Daarna gingen we verder met de meubels voor in de tuin. De meubels in de woonkamer waren te zwaar dus werden die door medewerkers van het verhuisingsbedrijf neergezet. Ik tilde de loungset die eerst bij Jeanette in de tuin had gestaan naar het terras. Zilver en Winter liepen allebei kwispelend met me mee. Ik pakte de riem van Zilver en liep naar papa. Pap, is het erg als ik even Zilver uitlaat. Er is hier achter toch een park? Vroeg ik aan hem. Ja tuurlijk. Abigail kwam aanlopen. Amy, wil je alstjeblieft Winter ook mee nemen? Ik wil mam nog even helpen met de spiegels voor in de keuken. Vroeg ze. Ik knikte. tuurlijk! Heb je een riem? Ze zuchte opgelucht en rende snel naar buiten. Ze kwam even later terug met de riem van Winter. Ze gaf hem aan me en ging weer naar de keuken. Oke tot zo dan pap! Ik ging naar buiten en deed eerst de riem bij Winter om en daarna bij Zilver. Ik liep met De 2 honden naar het park. Ik oefende een paar commando's met Zilver. Zit en lig gingen al goed. Alleen het leek wel als ik Blijf zei dat ze dan expres weg rende. Lachend riemde ik haar weer aan en liep samen met winter en zilver naar het huis. Toen ik aankwam liet de honden weer in de tuin los. Ze gingen allbei uitgeput in de schaduw liggen. Lachend liep ik naar binnen. Ze waren al een stuk verder dan net. Alle meubels stonden op hun plek en de tuin en keuken waren klaar. Ik zag papa met Jeanette en Abigail aan de keukentafel zitten. Ik liep naar ze toe en ging erbij zitten. Morgen zouden we echt in ons nieuwe huis gaan wonen.

Toen ik s'avonds eindelijk in bed lag viel ik al snel in slaap. Ik werd de volgende ochtend laat wakker. Ik stond op en stapte onder de douche. Ik bedacht me dat ik morgen voor het eerst in mijn eigen kamer kon douchen. Ik kleede me om. Vandaag werden de laatste spullen uit het huis gehaald en werd het opnieuw geverfd zodat de nieuwe bewoners er volgende week in konden. Ik trok snel wat kleren aan en liep naar beneden. Mijn vader zei dat we in ons nieuwe huis gingen ontbijten. Jeanette had boodschappen gedaan. Samen reden we in de auto naar ons nieuwe huis. Zilver was die avond daar gebleven met Jeanette. Abigail sliep bij een vriendin.

Toen we er kwamen rende ik snel naar binnen. Jeanette begroette me vrolijk. Ik bedacht me dat ik nog moest vragen hoe het zat met dat kleding merk dus bedacht ik een plan.

2 Different Lives Where stories live. Discover now