Hoofdstuk 28

30 8 0
                                    

Ik keek samen met Abigail een film. Om 11 uur was het afgelopen. We gingen nog even snel de honden een kwartiertje uitlaten en gingen toen te gelijk naar boven. Ik kleede me om en zette mijn mobiel op stil. Net toen ik dat deed werd ik gebeld. Er stond met grote letters Sidney op het beeld. Sidney?! Wat moest ze nou weer? Ik wou op het groene knopje drukken om op te nemen en alles uit te leggen maar toen bedacht ik me dat ik helemaak geen zin had in dat gezeur. Dat ze weer ging zeggen wat voor slechte vriendin ik wel niet was geweest en dat ze me nooit meer hoefde te zien. Ze had niet eens geluisterd naar wat ik te zeggen had! Ik schudde mijn hoofd en drukte op het rode knopje. Sorry Sidney. Momeplde ik en legde mijn mobiel aan de kant. Ik kon maar niet in slaap vallen. Ik bleef de hele tijd aan Sidney denken. Had ze me nog een keer gebeld?! Ik drukte mijn mobiel aan. 4 gemiste oproepen van Sidney. Ik legde mijn mobiel weer weg en draaide me om. Langzaam viel ik in slaap.

Ik werd wakker. Goeiemorgen prinsesje, wakker worden. Mijn vader stond in mijn kamer en duwde wat tegen mijn schouder. Pap?! Zei ik half geiriteerd half verbaasd. Er is bezoek voor je. Zei hij en Ik keek hem aan. Hoelaat is het? Vroeg ik en ging recht op zitten. 8 uur zei hij lachend en liep mijn kamer weer uit. Ik stond op en rende naar mijn kleding kast. Was Jill of een van de andere meiden hier zo vroeg? Was er iets aan de hand? Of was het gewokn Kyle? Ik vroeg het me af en trok snel een joggings broek aan met een zwart kort shirtje. Ik wasde mijn gezicht en liep naar beneden. Ik liep naar de woonkamer en zag mijn vader en Jeanette op de bank zitten. Mijn vader zag me staan. In de keuken, zei hij kort en ik liep weer weg. Ik liep de keuken in en zag Sidney aan de tafel zitten, ze staarde voor zich uit. Ik bleef stil staan in de opening. Sidney?! Riep ik verbaasd. Ze keek op. Amy! Ze stond op en rende naar me toe. Ze gaf me een knuffel. Amy! Oh het spijt me zo, ik wist het niet! Echt niet. Haar stem klomk smeekend. Waar had ze het nou weer over?! Ehmm Sidney, waar heb je het over? vroeg ik verbaasd. Ze nam wat meer afstand zodat ik haar aan kon kijken. Van Zilver. Zei ze kort. Ik keek verbaasd, hoe wist ze dat?! Ik gebaarde dat ze aan de eettafel moest gaan zitten. Ik ging tegen over haar zitten. Hoe weet je dat? Vroeg ik toen het een tijdje stil bleef. Kyle belde me gister. Hij was best boos geloof ik omdat ik je zomaar overal van had beschuldigd enzo en dat spijt me echt Amy! Zei ze. Was Kyle boos?! Vroeg ik verbaasd en ze knikte. Een beetje. Het bleef even stil. Kun je me vergeven Amy? Ik hoorde een smeekende toon in haar stem. Ik zuchte. Ik kon niet langer doen alsof ik boos op haar was en lachte. Tuurlijk! Wou je me daarom bellen gister? Vroeg ik. Ze knikte en gaf me een knuffel. Thnx amy! Zei ze.

We gingen naar mijn kamer en liet haar mijn jurk voor de bruiloft zien. Ik liet een foto zien van Abigail en mij toen we in de winkel waren en de jurken pasten. Ik pakte mijn mobiel en belde mijn vader, ik was te lui om naar beneden Te lopen. Mijn vader nam verbaasd de telefoon op. Ik vroeg of Sidney volgende week op de bruiloft mog komen en dat mocht. De meiden van het bureau mochten ook komen maar die had Jeanette al een uitnodeging gestuurd.

Blij vertelde ik het nieuws aan Sidney en de dag was veel sneller voorbij dan ik had gehoopt. Het was geweldig dat het weer goed was tussen mij en Sidney!

De rest van de dagen ging snel voorbij, Sidney hielp me vaak met de training van Zilver en de meiden van het bureau kwamen vaak s' avonds een film kijken.
Over 3 dagen zou de bruilodt al zijn. En daarna moest ik alweer naar huis! Ik had wel weer zin om mijn moeder te zien maar ik was hier echt gelukkig! Ik had vrienden en een gewelidge hond. Dave zou morgen ook naar Santa Rosa komen en ik en mijn vader zouden hem ophalen van de haven.

2 Different Lives Where stories live. Discover now