Chapter 81

1.2K 98 19
                                    

Οταν ο Ζειν ειναι ετοιμος να φυγει, -αν και αργα, ομως σημερα ειναι Σαββατο, οποτε δεν μενουν πολλες ωρες στην δουλεια,- ακουγεται η πορτα.

'' Ανοιγω εγω..'' ο Ζειν φωναζει ενω εγω ειμαι ακομα στο υπνοδωματιο για να του φερω την γραβατα του. Δεν την φοραει στο πρωινο γιατι λεει πως τον πνιγει.

Κατεβαινοντας κατω βλεπω τον αδερφο μου να αγκαλιαζει τον Ζειν και να μιλανε δυνατα.

'' Nick..??'' το βλεμμα του πεφτει πανω μου και το χαμογελο του μεγαλωνει. 

'' Τι κανεις εδω..??? '' τρεχω στην αγκαλια του και εκεινος με σφιγγει πανω του.

'' Ειπα να χτυπησω να δω ποιοι μενουν σε αυτο το ωραιο σπιτι.. '' αστειευεται κια με αγκαλιαζει πισω.

'' Γιατι δεν μας ειδοποιησες..?? '' 

'' Γιατι οπως και εγω ξερω, του αρεσει να ερχεταιαπροειδοποιητα.. '' ο Ζειν απανταει και ο αδερφος μου γελαει μαζι του. Ειμαι σιγουρη πως σκεφτεται ακριβως το ιδιο πραγμα: την πρωτη φορα που ειχε γνωριστει με τον Ζειν, επειδη ο Ζειν νομιζε πως ηταν το αγορι μου, αφου κανεις δεν γνωριζε πως θα ερχοταν ο Nick για να τον προειδοποιησει.

'' Καθησε... Πες μου οτι εχεις πολυ χρονο, σε παρακαλω.. '' τον οδηγω στο σαλονι και ξαπλωνει στον καναπε, αφηνοντας ενα επιφωνημα ευχαριστησης. 

Τον ακολουθουμε με τον Ζειν, μενοντας ορθιοι πισω απο τον κααπε για να του δεσω την γραβατα.

Εκεινος τυλιγει τα χερια του στη μεση μου και με φερνει πιο κοντα του.

Ειναι δυσκολο να μιλαω και με τους δυο, καθως ο αδερφος μου μου λεει πως σημερα θα περασει ολη  την μερα μαζι μου, ενω ο Ζειν να διαμαρτυρεται πως δεν θελει τη γραβατα του τοσο σφιχτα, οποτε κανω ο,τι μπορω για να τον ευχαριστησω.

'' Οριστε, εισαι ενας κουκλος.. '' τον φιλαω στο μαγουλο και γελαει.

Καθεται ατσουμπαλα στον καναπε διπλα στον Νickola, χωρις να νοιαστει για το αν θα τσαλακωσει τα ρουχα του, ομως δεν του λεω κατι.

'' Ποσο θα μεινεις..?? '' ρωταω χαρουμενη τον αδερφο μου, ενω εκεινος χαμογελαει υπερβολικα πολυ..!! 

''Για την ακριβεια, ηρθα για να μεινω, εννοω, για παντα..!!!  Τα πραγματα μου ειναι στο σπιτι, και τωρα εχω και δικο μου δωματιο, διπλα απο εκεινο της μαμας..!!! Κριμα που το δικο σου παραμενει πολυ μικρο σε σχεση με την δικη μου επαυλη.. '' υπερβαλει και τσιριζω απο την χαρα μου.

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα