Chapter 63

1.4K 126 14
                                    

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ* Λοιπον, πριν σας πω τις ευχες μου, να πω κατι για το κεφαλαιο..!! Επειδη οπως θα παρατηρισετε, παρακατω αναφερονται δυο απο τα τραγουδια των αγοριων, και επειδη η εφαρμογη δεν με αφηνει να δωσω δυο ιδια links, αφου και τα δυο που θελω ειναι τραγουδια, θε δωσω ενα εδω πανω οπως βλεπετε, το half a heart, και κατω στα σχολια θα εχω και το αλλο link, που ειναι το over again. Θα σας πω ποτε να πατησετε για να τα ακουσετε..!!! Απλα ηθελα να τα εχω και τα δυο εδω, και για να μην μπερδευτειτε.. Αυτο, ελπιζω να σας αρεσει <3 

Ειναι η τελευταια μερα του χρονου. Ενος χρονου γεματου συναισηματα, χαρα, πονο, θυμο, αγαπη και τοσα αλλα.

Ειμαι ανακουφισμενη που κλεινει αυτο το τεραστιο κεφαλαιο, και πως σε λιγες ωρες θα ανοιξει ενα τελειως διαφορετικο, που ελπιζω να ειναι πολυ πιο ευχαριστο.

Εγω με την Αναστασια περιμενουμε τα αγορια να ειναι ετοιμα αφου το παρτυ στο εισογειο εχει ηδη ξεκινησει.

Η αληθεια ειναι πως ανυπομονω για την εκπληξη που μου ετοιμαζει ο Ζειν εδω και πεντε περιπου ημερες, αφου οσες φορες και να τον εχω παρακαλεσει να μου λει, αρνειται με καθε τροπο. Μια φορα μαλιστα αναγκαστηκα να μην του μιλησω για ωρες, μηπως και καταφερω να μου πει το παραμικρο, αλλα ειναι πολυ καλος στα μυστικα.

Εκεινη την ημερα με αγκαλιαζε με το ζορι για 40 λεπτα για να με ξεθυμωσει αφου ειχα να του μιλησω κοντα 6 ωρες. Οχι οτι δεν μου αρεσε, απλα απο τοτε αγχωνεται καθε φορα που του αναφερω την αναθεματισμενη εκπληξη. Την ιδια ημερα μου ειχε πει πως ισως θα ηταν καλυτερα να ειμασταν μονο εμεις οι δυο, αντι για ποσοι αγνωστοι μαζι μας,αλλα τωρα δεν μπορουσε να κανει κατι αφου ηταν ηδη κανονισμενο, και αυτο με μπερδευε περισσοτερο.

Με τον Ζειν δεν εχουμε συζητησει ακομα τι θα γινει μεταξυ μας. Η τελευταια αναφορα που εγινε πανω σε αυτο το θεμα, ηταν τοτε στο δωματιο τους πτιν κοιμηθουμε.

Την ωρα που βγαινω απο την τουαλετα, χτυπαει η πορτα και η Αναστασια ανοιγει. Ο Χαρρυ στεκεται ορθιος φορωντας το κοστουμι του με ενα παπιγιον, και δειχνει υπεροχος. Μολις μας βλεπει χαμογελαει και μπαινει μεσα λεγοντας "Τι κουκλαρες θα συνοδευσω εγω σημερα.??"

"Φρονιμα εσυ, μικρε" ο Λουι μπαινει μεσα χαμογελωντας και πηγαινει κοντα στην κοπελα του. Ο επομενος ειναι ο Ναιαλλ ο οποιος ενοχλειται απο το σφυξιμο του πουκαμισου του, και γελαω μαζι του καθως το χαλαρωνω λιγο για να μπορεσει να αναπνεει.

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα