Chapter 51

1.3K 127 21
                                    

Μια εβδομάδα αργότερα:

Zayn'S PoV:

Ωραία, τελειωσαν οι διακοπες μας λοιπον..!!! Τελος οι μερες που τοσο ανυπομονουσαμε να φτασουν..!! Απο σημερα, πισω στο σπιτι..!!

Με τη Bella δεν εχουμε μιλήσει ακομα..!! Εχω προσπαθησει αρκετές φορές, αλλα δεν με αφήνει ..!! Αλλά όσο και να αρνείται, δεν θα τα παρατήσω..!! Θα με ακούσει, είτε το θέλει, είτε όχι..!! Θα ακούσει αυτά που θέλω να της πω, -αυτη τη φορά χωρίς εγωισμούς και θυμό, όπως έκανα την προηγούμενη φορά,- και μετα ας μην ξαναμιλήσουμε ποτέ..!!! Αλλά πρώτα πρέπει να μάθει τι ακριβώς έχει γίνει, και αν θέλει ας μην με πιστέψει..!!

Αφού έχουμε τελειώσει με τα πράγματά μας, έχουμε πακετάρει τα πάντα, ξεκινάμε για τον προορισμό μας.

Τη μισή διαδρομή δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απο πάνω της, ειδικά οταν με κοιτάει και η ίδια, και την άλλη μισή προσπαθώ να κρατήθω στις συζητήσεις των παιδιών στις μπροστινές θέσεις.

Αρκετές ώρες αργότερα, ο Harry σταματάει το αυτοκίνητο του μπροστά στα σπίτια μας, και αφου ξεφορτώνουμε τις βαλίτσες μας, χαιρετάμε εκείνον και τον Niall.

Όταν πλέον τα παιδιά έχουν φύγει, και έχουμε μείνει μόνοι μας έξω απο τα σπίτια μας, κάνω την προσπάθεια να την βοηθήσω με τα πραγματά της να τα κουβαλήσουμε μέσα, αλλά μου κόβει τα φτερά αρπάζοντας τις δυο βαλίτσες της, και εξαφανίζεται μεσα στο σπίτι.

Σηκώνω το κεφάλι μου ψηλά, κλείνω τα μάτια μου και δακώνω τα χειλη μου, πριν σηκώσω τον σάκο μου απο το πάτωμα και μπώ σο δικό μου σπίτι μεσα.

Η μαμά μου είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει, καθώς δεν ξέρει οτι θα ερχόμασταν σημερα..!! Της είχα πει πως θα ημουν εδώ την επόμενη εβδομάδα, οπότε δεν θα έχανα με τίποτα να τη δω όταν εμφανιστώ ξαφνικα μπροστα της.

Κοιτάζω γυρω γυρω το σαλόνι και νιωθω σαν να έλειπα χρόνια απο εδω..

'' Μαμα..?? Μαμα εισια σπιτι..?? '' φωναζω αν και μπορω να δω την πλάτη της πάνω απο την κατσαρόλα να ανακατεύει το φαγητο.

'' Ζειν.. '' γυρνάει αποτομα και μόλις με βλέπει τρεχει πάνω μου δακρυζοντας.

'' Αχ Ζειν, εισαι εδω..!!! Δε φανταζεσαι ποσο μου ειχες λειψει..!!! Το σπιτι ηταν τοσο αδειο χωρις εσενα..!! Ευτυχως που ηρθες..!! Δεν άντεχα άλλο..!! '' πασπατευει το προσωπό μου και γελαω. Το μουσι μου ειναι αξυριστο, οποτε με γαργαλεύουν λιγο τα δαχτυλά της.

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα