Chapter 80

1.1K 102 8
                                    

Επιστρέφω ξανα στη κουζινα κρατωντας ενα ποτηρι με  νερο για τον κ.Josh - πατερας του Ζειν- , ο οποιος με παρακαλεσε πριν μερικες ωρες να τον αφησω να μπει για να μου εξηγησει καποια πραγματα ωστε να τον καταλαβω, ομως ξερω πως ο σκοπος του ηταν να με πεισει να μεσολαβησω αναμεσα στον ιδιο και στον γιο του.

Η ωρα πληιαζει τρεις, και οπου να'ναι ο Ζειν θα φτασει στο σπιτι, και για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι πως αυτη η ιστορια δεν θα εχει καθολου καλο τελος. Θα πληρωσω που δεχτηκα να τον ακουσω, οσο και αν προσπαθησω να του εξηγησω τι ακριβως εγινε. Το θεμα ομως ειναι πως δεν μπορω να πω στον αντρα μπροστα μου να φυγει, γιατι θα ειναι αγενεια. Απο τη στιγμη που καθησε στον καναπε απεναντι μου, νιωθω πως προδιδω τον Ζειν.

Όταν πια τελειωνει, σηκωνεται ορθιος και ανακουφιση με πλημμυριζει καθως κατευθυνεται προς την πορτα για να φυγει. Ας θυμηθω να μην πω τιποτα στον Ζειν για αυτην την επισκεψη.

Όμως πριν προλαβει να φτασει εκει, η πορτα ανοιγει, και ο Ζειν βγαζει τα κλειδια του απο την κλειδαροτρυπα, φωναζοντας: ''Μωρο μου, γυρ-'' η φωνη του κοβεται οταν καταλαβαινει τι συμβαινει. Κλεινω τα ματια μου μη θελοντας να δν το θυμωμενο προσωπο του.

'' Bella τι γινεται εδω..?? '' μιλαει αγρια.

'' Εγω μόλις εφευγα.. '' ο γεροδεμενος αντρας γλιστραει απο την πορτα, αφηνοντας με μονη μου με τον γιο του.

'' Ζειν, ασε με να σου εξηγησ-''

''Ποσες φορες θα πω οτι δεν θελω να τον βλεπω..??? Ποσο μαλλον να τον βρισκω μεσα στο σπιτι μου..?? '' χτυπαει δυνατα την πορτα κλεινοντας την και κατευθυνεται προς το μερος μου.

''Ναι, όμως εκεινος μου -'' 

'' Και τι κανατε εσεις εδω..?? Μιλησατε..? Τ ειπατε..??? Με κραξατε πισω απο τη πλατη μου..?? Ή σου ελεγε ποσο υπεροχη ηταν η ζωη του, ωσπου ανακαλυψε οτι εγω υπαρχω καπου μεσα στον πλανητη, και ηρθε να μου πει να μην εχει καμια σχεση μαζι του, για να μην αναστατωθει η οικογενεια του..?? ''

Τι..?? Πιστςυει πως ο πατερας του εμφανιστηκε για να του πει να μην τον ψαξει ποτε..?? Πιστευει πως..??

'' Ζειν, ακουσε με.. Δεν ειναι ετσι..!!! Εκεινος εχει μετανιωσει.. '' 

''Ξερω εγω ποσο εχει μετανιωσει..!!! Εχει μετανιωσει απο την πρωτη στιγμη που εμαθε πως η μανα μου ηταν εγκυος. Ειχε μετανιωσει για το οτι ειχε σχεση με μια μοναχοκορη φτωχη, που ουτε τους λογαριασμους στ σπιτι του δεν θα μπορουσε να πληρωσει... Ειχε μετανιωσει που δεν την επεισε να με σκοτωσει..!! Για ολα αυτα ειχε μετανιωσει..!!! Αν ηταν ετσι οπως τα λες, τοτε γιατι δεν εμεινε με την μανα μου απο την αρχη..?? Γιατι δεν απφασισε τι ηθελε να κανει απο μονος του..? Υποθετω πως δεν ηταν σιγουρος αν ηθελε να μεγαλωνει ενα παιδι μολις ειχε ενηλικιωθει.. Γιατι τωρα..?? Εχουν περασει πανω απο εικοσι χρονια..!!! Γιατι δεν με εψαξε οταν ημουν παιδι..?? Εστω εφηβος..??? Γιατι τωρα που η ζωη μου και της μαμας μου εχουν μπει σε μια ταξη..?? Γιατι τωρα που εχω φτιαξει τη ζωη μου, και εχω μαθει πως ειναι χωρις αυτον..?? Δεν θελω να τον βλεπω..!!! Μου προκαλει αηδια..!! Τουλαχιστον απο αυτον εμαθα να αγαπαω τα παιδια μου, ακομα και αν δεν εχω ακομα..!!! Εμαθα τουλαχιστον πως οταν γινω εγω πατερας, δεν θα θελω να χανω ουτε δευτερλολεπτο απο τη ζωη τους, ποσο μαλλον εικοσι δυο ολοκληρα χρονια...!!! Για'υτο λοιπον, ας τσακιστει απο εκει που ηθρε..!!! Και δεν θελω να μιλας μαζι του..!!! Δεν γουσταρω τις συναντησεις πισω απο την πλατη μου..!!! Ξερεις πολυ καλα πως νιωθω για αυτον..!!! Και σε χρειαζομαι διπλα μου, οχι μπροστα μου, να με πολεμας οπως κανει αυτος..!!! Θελω να εισαι στο πλάι μου, και να με οδηγεις βημα βημα, ή αλλιως αν πιστευεις πως αυτο που εκανες ηταν σωστο, τοτε πες το μου να το ξερω, για να μην βασιζομαι πανω σου..!!! '' ξεσπαει και οι φλεβες αγκαλιαζουν τον λαιμο του. 

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα