Chapter 50

1.1K 120 8
                                    

Loui's PoV

"Zayn... Zayn εισαι εκει..?? Κοιμασαι..?? Εισαι ξυπνιος..?? Ειναι τα ματια σου κλειστα..?? Κοιτας εξω απο το παραθυρο..??? " χτυπαω την πορτα αλλα δεν την ανοιγει.

Ξεφυσαω και συνεχιζω να την χτυπω.

"Μηπως κανεις την αναγκη σου..?? "

"Ναι, αυτο κανεις..!! Και πραγματικα ευχομαι να μην εκανες τοση ωρα στη τουαλετα παιζ- " οταν ανοιγω την πορτα με το κλειδι μου, και αντικριζω το δωματιο, αμεσως σταματαω να φωναζω, και κοιταζω σιωπιλος γυρω-γυρω.

"Τι στο καλο εγινε εδω..?? " ψυθιριζω και μπαινω πιο μεσα στον χωρο προσπαθωντας να μην πατησω καποιο πεταμενο χαρτι.

Ο Ζειν ειναι ξαπλωμενος πανω στο κρεβατι του Νάιαλλ, κατα φαρδος του, και μεσα στη γροθια του ειναι τσαλακωμενο ενα ασπρο χαρτι.

Ριχνω μια γρηγορη ματια σε εκεινα κατω στο πατωμα, και διακρινω ζωγραφιες δυο ανθρωπων παντα.

Ανοιγω απαλα τη γροθια του και ελευθερωνω ο,τι βρισκεται εκει, απλωνωνοτας το μπροστα μου για να δω τι γραφει.

Τι ειναι αυτο..?? Το εγραψε ο ιδιος..?? Ολα αυτα τα εκανε ο ιδιος του..??? Νιωθει πραγματι τοσο ασχημα οσο δειχνει... !! Δεν ειναι απλα θυμωμενος με τη Bella, ειναι διαλυμενος..!! Και αυτο επειδη εκεινη ειναι ξεροκεφαλη και εγωιστρια και δεν θελει να τον συγχωρεσει..!!!

Ποιο ειναι το προβλημα της τελοσπαντων..?? Τι θελει απο τον κολλητο μου επιτελους..??? Εχει πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της τελικα, αλλα ξεχασε οτι ο Ζειν δεν ειναι μονος του..!!! Για να ειμαι εγω και οι φιλοι μου καλα, πρεπει ο Ζειν να ειναι ευτυχισμενος, και αυτη τον εμποδιζει...!! Και αφου δεν εκανε ο ιδιος τιποτα κακο..!! Εννοω, εκανε, αλλα δεν ηταν ο εαυτος του τοτε, και της εχει εξηγησει πολλες φορες..!!

'' ΖΑΥΝ..!! ΛΟΥΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ..??? '' η φωνη της Αναστασιας κανει τον Ζειν να μουρμουριζει στον υπνο του και να αλλαξει θεση, και τρεχω έξω για να σταμτήσει πριν να μην ξυπνήσει.

'' Σςς.. οχι δυνατά..'' κλεινω την πορτα πισω μου.

'' Τι εγινε..?? Κοιμαται..?? '' ψυθιριζει εντονα και χαμογελαω αγκαλιαζοντας την ευγενικα.

'' Ναι, ας τον αφησουμε..!!! Παμε μια βολτα.. ''

'' Περιμενε, τι ειναι αυτο που κρατας..?? '' αναφερεται στο χαρτι με το ποιημα-τραγουδι.

'' Παμε εξω και θα σου πω.. '' και αυτο κανουμε. Καθόμαστε στην εισοδο του ξενοδοχειου όπου φυσαει αρκετα και κανει κρυο, ομως αυτο δεν την εμποδιζει απο το να αρπαξει το σπρο χαρτι απο τα χερια μου.

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα