Chapter 28

1.8K 173 26
                                    

1) Ελπιζω να σας αρεσει,

2) Γραψτε ΜΕΓΑΛΑ ( :D ) σχολια,

3) R.I.P στην μικρη Αννυ την οποια σκοτωσε/βασανισε το νεκρο σωμα της ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ της, -αυτοι δεν ειναι γονεις..!!! -..!! Τι να πω..?? Ντρεπομαι που ζω σε μια τετοια κοινωνια με ακαρδους ανθρωπους..!!

4) Παμε τωρα στο θεμα μας πριν συγχιστω και χαλασω τη διαθεση σας

'Ολες οι "τρυφερες" στιγμες μας περνανε μπροστα στα κλειστα ματια μου: Όταν ηρθε με τη μητερα του εκεινο το βραδυ στο σπιτι μου για να φανε, τα μυνηματα μας, αργοτερα εκεινο το βραδυ που με κορόιδευε για τα βουκρωμενα ματια μου και μετα με αγκαλιασε για να μην κλαψω, όταν μαλωσαμε στην κουζίνα της Αναστασιας, και μετα τον χαστουκισα, όταν τον κυνηγουσα για να του ζητησω μια συγνωμη, όταν βρισκόταν χιλιοστα μακρια απο το προσωπο μου και μετα με φίλησε για πρωτη φορα, όταν ενιωθα την ανασα του στο μαγουλο μου την νυχτα που κοιμηθηκαμε στην παραλια, το στοιχημα που κερδισα, σημερα οταν χαιδευε τα μαλλια μου, οταν με αγκάλιασε, και όλα αυτα σβηστηκαν με την ηλιθια αποφαση του να ερθει εδω πισω να εχει αυτην πανω στα ποδια του να τον φιλαει...

Μαζευομαι καλυτερα και ειμαι σιγουρη πως μοιαζω με μια μπαλα του μπασκετ, και σκουπιζω τα δκαρυα μου, αλλα άλλα περισσότερα κυλανε συνεχεια..

Βήματα σταματανε μπροστα μου, αναγκαζοντας με να σηκωσω το κεφαλι μου μόνο για να δω πως ο ανθρωπος που στεκεται απεναντι μου φοραει μαυρα αθηλτικα μποτακι Adidas..

Δεν μπαινω στον κοπο να κοιταξω μεχρι πανω μιας και τον αναγνωριζω ηδη, και σκυβω ξανα το κεφαλι μου κατω κανοντας σαν να μην υπαρχει..

Λογικα θα τελειωσε ''τη δουλεια του'' και πηγαινει στους αλλους να τους πει ολοχαρος για την ''νεα του κατακτηση''.

''Bel..?? Τι κανεις εδω..?? '' η φωνη του προδιδει απορια καθως σκυβει στα γονατα του και πιανει τα δικα μου..

Δεν απανταω και συνεχιζει:

-''Κλαις..?? '' σηκωνει απαλα το κεφαλι μου αλλα αποφευγω την οπτικη επαφη μαζι του..

Βλεπει τα ματια μου πρισμενα και κοκκινα και τα δικα του ματια γουρλωνουν.

'' Έεϊ.. τι συμβαίνει..?? '' καθεται διπλα μου και τοποθετει τις παλαμες του στα μαγουλα μου ομως συνεχιζω να μην τον κοιταω..

Το σωμα του βρισκεται υπερβολικα κοντα στο δικο μου, και αυτο δεν το κανει πιο ευκολο..

What about love..???Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα