11. Bölüm - Gazete

15.1K 990 16
                                    

Umarım bölümü beğenirsiniz. Keyifli okumalar!

------

Odanın sıcaklığı bedenini kavururken pencereden sızan ışıkla gözlerini aralamıştı. Bedeninde hissettiği rahatsızlık canını yakmaya başladığı sırada belindeki hareketlilik onu kendisine getirmişti. Yavaş bir şekilde hareket ederken kendisine sarılarak uyuyan adamı görmek için dikkatle başını çevirmişti. Gece yaşadıkları bir bir gözünün önünden geçerken bunu yaptığına inanamıyordu. Kasıklarında hissettiği ağrıyla yataktan kalkıp banyoya yöneldi. Acısı dayanılacak gibi değildi. Sonunda fark ettiği şeyle dayanamayarak gözyaşlarına boğulmuştu. Bedeni strese daha fazla dayanamamış erken hasta olmuştu.

"Allah'ım sen yardım et!" dilinden dua eksilmezken birkaç hafta hamile kalmasına olanak olmadığını bilincinde daha fazla dua etmeye başlamıştı. Kasıklarına giren şiddetli sancıyla ağzından istemsiz bir çığlık kaçarken birden elini ağzının üzerine bastırarak ağlamasını durdurmaya çalışmıştı. Aziz'in ağladığını duymasını istemiyordu.

"Hazan?" Geç kalmıştı. Aziz Hazan'ın yataktan kalkması ile Aziz'de gözlerini aralamıştı. Onun gece sonrası utanabileceğini düşünerek ses etmezken banyodan gelen sesle hızla banyonun kapısını açmıştı. Hazan yere çökmüş bir şekilde eli karnında kıvranırken Aziz korkuyla hemen yanına çömelmişti.

"Hazan iyi misin?" Hazan genç adamı elini itelemeye çalışırken yerinden kalkmak istedi ama sancıyla yeniden yere düşmüştü. Aziz onu acılar içinde görmekten endişe duyarken yerde gördüğü birkaç damla kanla gözleri korkuyla büyümüştü. "Hazan?" genç kadın onun baktığı yere bakınca utançla bakışlarını kaçırmıştı. "Hemen doktora gidiyoruz." Aziz genç kızı dolaptan aldığı havluya sararak kucağına alıp odadan çıkarken genç kız ona itiraz etmeye başlamıştı.

"Aziz buna gerek yok!"

"Nasıl yok, kanaman var!" Genç adam o kadar korkmuştu ki aklını kaçıracağını düşünüyordu.

"Aziz sana gerek yok diyorum bu normal..." Hazan'ın sözleri ile yerinde duran genç adam onun yüzünün ifadesinden söylediklerini anlamaya çalışıyordu. Genç kız utanarak bakışlarını kaçırırken güçlükle "Beni lütfen yere bırak banyo yaparsam bana iyi gelir." Genç adam bakışlarını ondan çekemiyordu.

"Bu normal mi? Bu nasıl normal olabilir ki? Seni incittim..." Hazan genç adamın yüzünü iki avucunun içine alarak gözlerini genç adamın gözlerine sabitlemişti.

"Senin suçun değildi, bu Allah'ın bize verdiği bir nimet!" Aziz onun acı çeken yüzünü gördükçe kalbi sıkışıyordu.

"Bir hafta içinde geçer..." Hazan son sözlerini söyledikten sonra henüz valizinden çıkardığı kıyafetlerinden alarak banyoya geçmişti. Aziz onun arkasından bakarken yeni yeni neler olduğunu anlamaya başlamıştı. Onun için bir şeyler yapmak için telefonunu eline alarak internetten kadınların özel durumu için en iyi neyin gelebileceğini araştırmaya başlamıştı. Birkaç yöntemi not ederken havanın soğuk olmasına karşılık sıcak su torbasını hazırlamaya karar verdi. Sonra da onun için zencefil çayı yapmaya karar vermişti. Elinde olan tek bitki çayı zencefil olması ise onun için büyük şanstı.

"Aziz?" genç kadın banyodan çıktıktan sonra bir eli kasığında güçlükle merdivenlerden iniyordu. Üzerinde hala bornozu olan Hazan kıyafetlerini giyebilecek gücü kendisine bulamamıştı. Adımları oldukça yavaştı. Çektiği sancı onun tüm kemiklerine kadar yayılıyordu. Daha fazla dayanamayacağını hissettiği anda merdivenlere oturarak sırtını tırabzana dayamıştı.

"Aziz?" genç adam Hazan'ın sesini duyduğunda hızla mutfaktan çıkmış ve onu merdivenlere oturur gördüğünde endişelenerek onu kucakladığı gibi odasına götürmüştü. Ev uzun zamandır boş olduğu için ısınması kolay olmayacaktı. En azından onu sıcak tutabilmek için elinden geleni yapacaktı. Odada ki kanepeye genç kadını oturttuktan sonra üzerine bir battaniye örttü. Dağınık yatağın üzerinden ki çarşafı değiştirerek Hazan'ın yatakta uzanmasına yardımcı olmuştu. Genç kadın onu şaşkınlıkla izliyordu. Aziz hiçbir şey söylemeden hızla odadan çıkış mutfağa gitmiş ve hazırladığı sıcak su torbasıyla birlikte bitki çayını da alarak odaya dönmüştü. Hazan cenin pozisyonunda ağrısını dindirmeme çalışırken başına gelenlere inanamıyordu. Hesaplamalarına göre hamile kalabilmesi için en uygun haftada olması gerekiyordu. Şimdi ise stresten enken haiz olmuştu ve hamile kalmasına imkan yoktu. Yanağından süzülen sessiz gözyaşını elinin tersi ile silerken kendisine dokunana ellerle başını hafifçe çevirmişti. Aziz onun kızarmış gözleri karşısında ne yapacağını bilememişti.

HEP SENİ BEKLEDİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin