TANITIM 1

38.1K 1.1K 52
                                    


Herkese merhaba arkadaşlar. Kitap olarak basılan Hep Seni Bekledim hikayesi ilk yazılmış şekliyle yeninden Watpadde yayınlanacak. Tanıtımlarla başlıyoruz. Keyifli okumalar!

***

TANITIM 1

Yerden yükselen büyük pencerenin önünde gözlerini kapatarak düşünen genç kadın içinde bulunduğu durumdan kurtulmanın yolunu arıyordu. Bir film şeridi gibi gözünün önünden geçen hayatı tam bir çıkmaza sürüklenmişti. Kulaklarına dolan öfkeli sesle derin bir iç çekerken içinden 'İşte başlıyoruz!' diye geçirerek sesin sahibine dönmüştü.

"Senden kurtulamayacak mıyız biz?" Hazan gözlerini açarak başı dik bir şekilde arkasını dönmüştü. Kimseye kendisini ezdirmeyecekti. O Hazan Soykan'dı ve bir zamanlar kendisini ezenleri ezmek için çok çalışmıştı. Sessiz bir şekilde kadının yüzüne bakarken kadının saydırmasını dinlemeye devam etti.

"Allah'ın cezası, bıktım senden. Neden geri geldin ki? Oğlum tam mutlu olacak derken neden ortaya çıktın. Şu lanet suratını yeniden oğluma göstermek zorunda mıydın? En mutlu olacağı bir günde onun karşısına çıkarak ne yapmaya çalışıyordun?" Derin bir nefes alan genç kadın elini havaya kaldırarak Neslihan hanımı susturmuştu. Bu kadına ne yaptığını çok merak etse de asla öğrenememişti. Kendisini hiçbir zaman sevmeyen bu kadın Aziz ile arkadaşken bile onlara karşıydı. Oğlunun kendisine olan aşkını öğrendiğindeyse resmen çileden çıkmıştı. "Bu kadar yeter Neslihan Hanım, çizmeyi aşıyorsunuz. Karşınızda küçük bir çocuk yok sizin."

"Seni saygısız..."

"Size yeter dedim. İçinizi döktünüz ve bitti. Şimdi Aziz'in bana geleceğini düşünüyorsanız o kızı sevmediğinin de farkındasınız demek ki. Bana hakaret etmeniz onunla evlenmeye niyetlenmemi değiştirmez. Aziz kabul ettiği anda oğlunuzla evleneceğim. Siz ne yaparsanız yapın, bu evlilik olacak." Kadın dehşete düşmüş bir şekilde Hazan'a bakıyordu. Çıldırmış gibi genç kızın üzerine doğru giderken arkadan gelen sesle duraksamak zorunda kalmıştı.

"Hazan hanım, Aziz bey sizinle görüşmek istiyor."

***

Hikayeyi e-kitap olarak satın almak isteyen olursa profilimde bulunan google play linkinden alabilir. Başka bir yerden satın alırsanız kitabıma hiç bir emeği olmayan kişileri kazandırmış olacaksınız. Ve bir çoğu tarama olarak sattığı için dolandırıldınız demektir. Lütfen kitaplarımı şahsım dışında kimseden satın almaya çalışmayın. Tüm kitaplarımın telif hakkı şahsıma aittir.


HEP SENİ BEKLEDİMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora