Epilógus!

8.7K 438 45
                                    

Az ajtóhoz sétáltam és kicsit félve de kinyitottam azt. Az előttem álló sok alak kicsit lesokkolt , minimum 30-an voltak ha nem többen. Testemen úrrá lett a félelem és nem tudtam mi tévő legyek. 

- Ki itt a főnök? - Szólalt meg a közvetlen előttem álló pasas. Igen , pasasnak nevezném mivel már 40-nek is kinézett. A homlokán ráncok sokasága volt és bár az arca frissen volt borotválva , ez nem igen fiatalított a kinézetén. 

- Én lennék. - Ha valakit ki akarnak nyírni akkor az én legyek. A srácoknak így is van elég bajuk és ha ők megmenekülnek akkor Harryt is tudják gondozni. A férfi méregetett egy ideig és az állát dörzsölgette , végül a kezét nyújtotta felém. 

- Joseph vagyok , Mark jobb keze voltam. - Oh igen , ezek biztosan bosszút akarnak. Nagyot nyeltem és kezet ráztam vele.

- Én Louis , megtudhatnám mi hozott titeket ide? - Magamat is megleptem , hogy a hangomban nem volt semmilyen remegés vagy félelem. Magabiztosnak tűntem. 

- Híre ment a ti kis bandátoknak , mivel mi főnök nélkül maradtunk és nem igazán szeretnénk veletek ujjat húzni. Arra gondoltam be vennétek minket is a csoportotokba. - Gyanakodva néztem rá , talán le eshetett neki , hogy nem valami hihető sztori. Ilyet bárki mondhat csak azért , hogy beférkőzzön közénk aztán kínok közt öljön meg. Mondjuk ennyi emberrel simán be is törhetett volna. 

- Mért higgyek neked ha Mark jobb keze voltál? Nincs benned semmilyen bosszú vágy? - Legalább ha kidolgozott testem nincs akkor az eszem járjon. Nem engedhetek be ide bárkit. 

- Hidd el , nem csak Harry utálta Markot. Megölette az egész családomat csak azért , hogy semmi se vonja el a figyelmemet a munkáról. Egy kegyetlen ember volt és ezért is volt olyan sikeres. Ha ide hívnád Harryt akkor ő meg mondaná , hogy tényleg nincs mitől félned. Veletek vagyunk , kiskorában én ápolgattam amikor Mark véresre verte vagy korbácsolta. Vidám kis kölyök volt csak kiöltek belőle minden jót. - Harry hallatán össze szorult a szívem. Nem elég , hogy gyerek korában kínozták és verték , felnőtt korában is a halál szélére kergettem. Lecsuktam a szemem egy pillanatra , hogy össze szedjem magam majd Josephre néztem. 

- Harry most nem tud ide jönni , de gyertek be. Van elég hely mindenkinek. - Kitártam az ajtót és félre álltam , hogy mindenki be tudjon jönni , közben pedig számoltam az embereket. 




"   Kedves Harry! 

Fogalmam sincs , hogyan kéne naplót írni  , de én ezt neked írom szerelmem , hogy ha majd felébredsz , ezt végig olvasva mindenről tudj. A mai napon döntöttem úgy , hogy el kezdek neked jegyzetelni , mivel úgy hiszem egyre több dolog történik körülöttünk. Egy hónapja fekszel mély álomban , a fizikai állapotod nagyon sokat javult de még mindig nem akarsz felkelni. Ebben az egy hónapban rengeteg dolog történt. Megismertem Liam apját , aki egy remek ember és naponta jár hozzád , hogy megnézze minden rendben van-e. Azt terveztük , hogy Ír országba megyünk , de erről az ötletről letettünk amikor is megalakult a Cosa Nostra. Joseph azt mondta ez valami régi hagyomány a sötét körökben , hogy a körzet legnagyobb maffia csapatát , így nevezik el. Igen , mi vagyunk erre fele a legrettegettebb banda. Tudom , hogy te pont az ilyen ügyek miatt fekszel most itt , de nem igazán volt választásom , talán engem erre szántak a fentiek. Ezen kívül Gemma össze jött a városból valami nyápiccal , nem igazán jön be a srác. Folyton nyafog és csak otthon akar ülni. Gondolom ha ezt el fogod olvasni akkor nevetni fogsz , mivel én is ilyen voltam. Hol is tartottam? Oh igen , Liam és Zayn lettek az én jobb és bal kezem. Olyanok vagyunk mint a testvérek , az életemet is rájuk merném bízni. Ezen kívül a hátsó kertet átalakítottuk edző pályává. Most ott gyakorolnak az embereim , de ne aggódj , eddig még nem került sor gyilkosságra és szeretném is megőrizni ezt a nyugalmat. Talán mára ennyi lenne a kis bejegyzésem neked , remélem hamarosan felébredsz és együtt teázhatunk az erkélyen , miközben a naplementét nézzük , mint valami nyálas filmben. 

Várom az ébredésed , a te szerelmed. 

Nélküled töltött napok száma : 34   " 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now