14.

13.5K 449 49
                                    

A boxerem már majd nem szét szakadt rajtam. Nem akartam mást csak a szűk fenekében mozogni. Vissza sétáltam hozzá és lerántottam róla a boxert. Farka felém ágaskodott amin elmosolyodtam majd én is letoltam az alsógatyám. 

- Fordulj meg baby - Kicsit össze rezzent de tette amit kértem. A kezeivel a falnak támaszkodott így a feneke egy kicsit kinyomódott. Ujjaimra folyattam egy kis síkosítót majd bejáratát kezdtem ingerelni. Jóleső nyögések hagyták el az ajkait , hirtelen nyomtam be egy ujjamat mire felszisszent. Vártam kicsit majd lassan elkezdtem ki-be mozgatni. Hamar hozzá szokott így felnyomtam még egy ujjam. A körmeit a falba vájta de végül felnyögött. Nincs türelmem tovább játszadozni , a farkam mindjárt szétrobban. Bepozicionáltam magam a bejáratához majd kezeimmel lefogtam a derekát hogy ne tudjon elhúzódni. Egy erős és határozott mozdulattal tövig bele nyomtam magam majd megálltam. Nagy önkontroll kellett ahhoz hogy ne kezdjem el eszméletlenül döngetni. Előre hajoltam és a nyakát kezdtem lágyan csókolgatni. Egyik kezemmel elengedtem a derekát és előre nyúlva a felső testét cirógattam. Pár perc elteltével bólintott  , először lassan kezdtem mozogni. Sziszegett és a tapétát kaparta a falról. A mellkasán lévő kezemet levezettem férfiasságához és rámarkolva dolgozni kezdtem rajta. 

- Harry.. -nyögött fel végre kéjesen - Gyorsabban! - Követelésének megfelelően gyorsítottam a tempómon mire belőlem is nyögések törtek elő. Egyre gyorsabban mozgattam a csípőmet , feneke a combjaimnak csapódott. A szobát a nyögéseink töltötték be ami csak segített hogy a csúcs felé közeledjek. 

- Nyögd a nevem baby! - Erősen csapódtam belé mire felsikított és a nevemet kezdte nyögni. Éreztem hogy közel a vég így kezemmel is gyorsabban kezdtem dolgozni rajta. A teste megrázkódott és a kezembe élvezett , lihegve hajtotta le a fejét. Még toltam rajta párat és mivel óvszert elfelejtettem felhúzni a végtermékemet a fenekébe ürítettem. Egy ideig még így álltunk majd amikor rendeztem légzésemet kihúzódtam belőle és derekától fogva magamhoz húztam.

- Ez..isteni volt - Nézett fel rám elpirulva, elmosolyodtam és egy apró puszit nyomtam az ajkaira. A folyosóról Liam ordibálása szűrődött be. Nagyot sóhajtottam és magamra rángattam a boxerem. Mért kell valakinek mindig elrontania a jó pillanatokat? Egy nyugodt percem nincs ebben a kibaszott házban. Lou apró kezeit éreztem meg a felkaromon , talán észre vette frusztrációmat. Rá kaptam a tekintetem mire vissza hőkölt. Mély levegőt vettem és derekára csúsztattam a kezeimet így magamhoz tudta húzni. - Minden rendben? - A hangja olyan lágy és ártatlan mintha egy kisgyerek beszélne belőle. 

- Persze , csak ki kéne mennünk. Neked is készülődni kéne , nekem meg beszélnem kéne Liammel a tervről. - Louis csak bólintott majd eltávolodott és húzta is magára a boxert. Bár kicsit nehézkesen hajolt le érte , amin én csak jót mosolyogtam. Felkaptam a földről a pólómat és oda dobtam neki. Kinyitottam az ajtót és kiléptem a folyosóra. Liam épp akkor akart lekanyarodni a lépcsőn. - Héj Payne! - Elindultam utána miközben ő felém fordult és gyanúsan végig mért. 

- Hol a fenében voltál? Mindenhol kerestelek és amúgy meg minek vagy izzadt? - Kedvelem Liamet de néha be tudnék neki húzni a sok kérdése miatt. Folyton mindenről akar tudni, semmi magánéletet nem hagy az embernek. 

- Edzettem - megrántottam a vállam majd együtt indultunk le a nappaliba. Amint leértünk leültünk a kanapéra és Liam a kezembe nyomta a papírokat amiket hozott. Gondolom sejti hogy hamar kéne cselekednünk. - Arra gondoltam hogy még ma este megejthetnénk ezt az egészet , nekem csak egy rutin munka lenne , nektek pedig annyi dolgotok lenne hogy az őröket elintézzétek- Ekkor Zayn lépett be a nappaliba maga után húzva egy hatalmas ládát. A fegyvereimet tartottam abban , elég régiek mert leszoktam a pisztolyokról, a kések híve vagyok de most jól fognak jönni. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now