1

43.3K 754 66
                                    


Ismét arra ébredtem hogy a Nap a szemembe süt, azt hiszem anyu régen erre mondta azt hogy a hasamra süt a Nap. Kimásztam az ágyból és el slattyogtam a fürdőig. Könnyitettem magamon közben a szabad kezemmel megnyitottam a csapot a zuhanyzóban. Lehúztam a wc-t és beálltam a meleg vízsugár alá , vetkőznőm nem igen kellett mert meztelenül aludtam el. A meleg víz végig folyt testemen , nyomtam egy kis tusfürdőt a kezembe és végig mostam a testem.

A reggeli rutinom befejeztével magamra rángattam a cipőmet és a kabátomat majd kiléptem a hűvős,téli levegőre. Bezártam az ajtót és nekiindultam a nagy világnak. Ami igazából a városból állt mert hogy még életemben nem hagytam el az én szűlő városom.Oh hogy ki vagyok én? A nevem Louis , amióta az eszemet tudom ebben a koszfészekben élek. Miért nem megyek el? Mert minden ide kőt és mert félek. Félek az újtól , az idegentől. Talán ez az oka annak is hogy nehezen barátkozok,mindig is magamnak való voltam,főleg mióta anya meghalt. Igen , az anyukám 14 éves koromban autóbalesetben meghalt , a dokik szerint a nagy trauma miatt van de egy percre sem emlékszek abból az időszakból, amikor eltemettük vagy amikor megtudtam hogy meghalt. Egy részem örül is ennek , hisz legalább úgy emlékszek rá mint egy boldog és életvidám szerető anyára , nem pedig egy merev , jéghideg mozdulatlan testre. Idő közben meg is érkeztem a munkahelyemre , egy kiadónál dolgozok. Nem, nem olyan híres kiadó mint akik mondjuk sztárokat fedeznek fel minden egyes hónapban, akik aztán pár év múlva eltünnek a süllyesztőben. Ez egy könyvkiadó , elég kicsike és jelentkezőnk sincs olyan sok de szeretek itt dolgozni. Jobbnál jobb kéziratokat olvashatok el és csak is az én véleményem számít utána. Nyugodt munka , kellemes a légkör , munkatársam sincs sok de ez pont így jó. Beléptem az ajtón a nem túl nagy előcsarnoknak becézett szobába, és már húztam is le a kabátom. Mary, a recepciós lány most is mint mindig végig mért és elégedetten elmosolyodott. Köszöntem neki majd mentem is tovább az én kis irodámba ahol már várt is egy kézirat az asztalomon. Az irodám sem túl nagy, és nem is néz valami gyönyörű tájra, valójában ablaka sincs. Az ajtóval szemben van egy régi fa íróasztal a hozzá illő székkel , attól jobbra a falnál van egy vörös bőr fotel ,előtte egy üveg dohányzóasztallal,aminek sosem láttam hasznát mivel nem dohányzom. Elfintorodtam a dohányzás gondolatára majd leültem az íróasztal mögé, kezembe vettem a kéziratot és már is olvasni kezdtem.

A kézirat negyedénél járhattam amikor kopogtak , fel sem nézve szóltam hogy jöjjön be.

-Na milyen? - tette le elém a teát Mary , a bögrére pillantottam majd Maryre.

- Őszintén? - bele kortyoltam a teába , Mary csak bólintott - Mocskos , perverz és arra utal hogy egy pszichopata írta - tettem le a még mindig kezemben szorongatott papírokat .

- Jaj Louis , ne legyél ilyen , arra gondolj hogy mi tetszene a mai olvasó közönségnek - mondta mély nyugalommal

- De már hogy tetszene valakinek egy olyan történet amelyben a főszereplő egy szexéhes gyilkos?! - felfogni sem tudtam mi a jó abban ha valaki azt olvashatja hogy valakit hogy vernek meg , késelnek meg vagy ehhez hasonló. Igaz elég félős vagyok és élénk fantáziámnak köszönhetően elég egy három mondatos sztorit olvasnom és már is egész nap paranoriás leszek. Mary épp válaszolni akart amikor benyitottak a szerény hajlékomba. A srácra néztem aki csak lazán a hajába túrt és közben elég feltűnően végig mérte titkárnőmet.

- Hello szépség - kacsintott Maryre - A recepción nem volt senki így vettem a bátorságot és bejöttem , na és még milyen jól tettem. Nincs kedved velem vacsorázni ma este? - küldött a már így is fülig pirult lány felé egy csábos mosolyt.

-Már elnézést de megtudhatnám ki vagy? - néztem kérdőn a srácra

-Jaj ne féltékenykedj cuki pofa , rád is sor kerül - ekkor nézett rám először majd vigyorogni kezdett és leült a nekem balra lévő fotelbe,hátra dőlt és kezeit a tarkójánál kulcsolta össze.

-É..Én...megyek is , szólj ha szükséged van valamire Louis -mondta Mary majd ki is ment irodámból. Nem nagyon törődtem vele inkább érdekelt a vad idegen srác a fotelemben terpeszkedve.

-Szóval ki vagy és mit akarsz itt? - meglepődtem hangomon mert kicsit megremegett. Talán nem túl kellemes látvány a srác , de azért fiatalabbnak tűnik és én még is betojok tőle. Kész elmebaj, dokihoz kéne mennem ezzel. Gondolat menetemből a srác kuncogása ébresztett fel.

-Ilyen ijesztő vagyok?- lassú és magabiztos lépésekkel jött székemhez amit maga felé fordított. Két kezével a szék karfáit fogta és talán ha 10 cm volt arcunk között. Mi tagadás féltem , a szemeiben olyan sötét vágyakat láttam mint még senkiében, főleg amikor tetőtől talpig végig mért - Pedig halálra tudnálak baszni miközben még többért könyörögsz - húzta féloldalas mosolyra a száját. Úgy mondta ezt mintha egy egyszerű sziát ejtett volna ki a száján.

- Még is hogy képzeled?! - kezdtem el fészkelődni a székemben csak hogy valahogy távolabb kerüljek ettől a baromtól.

- Tetszik a csípő mozgásod - akasztotta ujját az övembe , lenéztem ujjára majd nyeltem egyet , túl közel volt a keze hímtagomhoz. Nem vagyok meleg de azért melyik pasit nem indítja be ha valaki a farkánál nyúlkál? - Mi lenne ha inkább rajtam ficánkolnál így és nem ebben a székben? - markolt rá férfiasságomra.



Dirty SecretWhere stories live. Discover now