21.

8.1K 364 18
                                    




- Nos... - Dr. Payne az állát dörzsölgette és talán szavakat keresett , hogy hogyan is fejezze ki magát , úgy , hogy mi is megértsük. Azt hiszem egy orvosi szövegből egyikünk sem értette volna meg , hogy miről is van szó. - Harry állapota stabil. Az éjszaka egyszer sem ébredt fel vagy gyorsult fel a szívverése ami arra utal , hogy nagy fájdalmai sincsenek , ami persze a fájdalom csillapítóknak köszönhető. Mivel elég sok műszert tudtam elhozni , kiderült , hogy a bordái is meg vannak repedve. Pontosabban három bordája , ezen kívül a bal térde kificamodott. Azt vissza tettem a helyére és bekötöttem de pihentetnie kell. A vágásokat leápoltam a zúzódásokkal együtt. Mivel a tüdeje tele volt vérrel ezért..hogy is mondjam nektek...hát egy csövet vezettem a tüdejéhez amin most levegőt kap. - Mindannyian feszülten figyeltük a doki minden egyes szavát. Nem tudom elhinni , hogy ez történt vele. - Még ami fontos tudnotok az az , hogy a szája és a szájpadlása is felrepedt ezért ha felébred csak is pépes ételt lesz képes fogyasztani. - Megszorítottam a mellettem ülő Gemma kezét. Ezek szerint Harry még mindig nem ébredt fel , nem úgy volt , hogy ma már fel ébred? Mi lesz ha többé nem kel fel?

- Mikor fog felébredni? - Néztem Dr.Paynere. A mosolya kicsit lejjebb hagyott és mélyen a szemembe nézett.

- Azt nem tudhatom , mivel nem én tartom altatásban , ez teljes mértékben Harrytől függ. Lehet , hogy még ma felébred de lehet , hogy hónapokig vagy évekig is alszik. - Nem hittem a fülemnek. Évekig? Annyi időt nem bírnék ki nélküle. Muszáj látnom a zöld íriszeit , a csodálatos mosolyát. Hallani akarom a hangját és érezni akarom az ölelését.

- Be mehetek már hozzá? - Reménykedve néztem fel. Legalább az arcát had lássam. Dr.Payne bólintott mire rögtön felpattantam és futottam fel az emeletre. A hálószoba előtt kicsit megtorpantam majd mély levegőt vettem és benyitottam. Steril alkohol és gyógyszer szaga keveredett ami a békés és kedves szobát rideggé varázsolta. Akár csak egy kórházi kórterem. A hatalmas francia ágy mellett gépek voltak felállítva , az egyikben valami folyton fel és le mozgott. Gondolom az lehet a gép amin a levegőt kapja. Az ágy másik felén pedig a szívverését és vérnyomását mutatta ki a műszer. Egyenletes pittyegést hallottam , ez megnyugtató mivel tudom , hogy akkor ő is nyugodt. Az ágy széléhez sétáltam , bár csak az arcát láttam de még így is elszörnyedtem. Az arcának a felületén alig volt olyan rész ami ne lett volna kék vagy piros. A duzzadásokról és hasadásokról nem is beszélve. Felismerhetetlen volt , mintha egy vad idegen feküdt volna előttem. A szemeimbe könny gyűlt és óvatosan leültem az ágy szélére. - Én itt leszek veled , ha egy évig is fogsz aludni én akkor is itt leszek. - Óvatosan nyomtam egy puszit a homlokára. A haját eltűrtem az arcától és lágyan kezdtem azt cirógatni. Ő csak egy normális életet akart és a sors még ezt sem adta meg neki. Már kiskorában is rossz volt a helyzete és amikor változtatni akar ezen , minden csak rosszabbra fordul. Talán kellett volna hagyni , hogy végezze a munkáját. Ha nem találom ki , hogy öljük meg Markot akkor Harrynek még mindig semmi baja nem lenne. Az egész az én hibám , én voltam az ötlet adó és most a felelősség is az enyém. Sóhajtottam és fájó szívvel de ott hagytam Harryt , lesétáltam a nappaliba és a srácokra néztem. Gemma gondolom megint a hátsó kertben van. Azt mondta ott tud lenyugodni. - Én...elmegyek bevásárolni. - Liam és Zayn rögtön rám nézett. Tudom milyen kockázattal jár ez , hiszen ha valamilyen maffia csoporttal össze futok akár meg is ölhetnek. Kinyírtunk két maffia főnököt szóval figyelnek minket.

- Elment az eszed? Majd én elmegyek. - Állt fel Liam a kanapéról. Megráztam a fejemet majd a kis asztalról megfogtam Harry slussz kulcsát. Csak nem bánja ha kölcsön veszem.

- Nem , ez az egész helyzet az én hibám szóval az én felelősségem , hogy legalább ti biztonságban legyetek. Csak élelmiszert kell venni vagy kell más is? - Zayn aggódó tekintete bele vésődött az agyamba. Olyan féltve nézett rám mintha csak be akarna zárni a szobába , hogy ne mozduljak sehova. Liam idegesen fújta ki a levegőt és vissza huppant Zayn mellé.

Dirty SecretWhere stories live. Discover now